I Know What You Did Last McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifhearts burst into fire../images/Emo99.gif|../images/Emo23.gif

אווווח בולט בולט בולט.....

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח ואני אחזור שנית: באםםםםםם[?]

היום שוב ג'קאס1 יופידו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבאםםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה הייתי מאוהבת בו כשהיה את הסדרה ג'קאסס
אין לכן מושג!! הייתי מאוהבת בו ובריאן XDDD ואחרי הסרט הראשון רק בו ובג'וני בשני הוא התדרדר XDDD חבל שהוא קיצר ת'שיער המפגר הזה!! XDDD

My Freaky McWeekend ../images/Emo176.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל וונדרלנד!
The Heart Never Lies You've Got A Friend
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
30 seconds to mars- the kill 30 seconds to mars- from yesterday 30 seconds to mars- attack 30 seconds to mars- a beautiful lie 30 seconds to mars- was it a dream with you killa jonas brothers- when you look me in the eyes
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי!
30 seconds to mars
אלבום שחרשתן עליו:
וונדרלנד!!! שקניתי באילת לפני שבועיים! :)
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מת לצעוק 3
אלופים של החיים- אחת הסדרות היפות שראיתי בחיים שלי!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
שיש לי את וונדרלנד! שביום רביעי היו לי 5 שעות חופשיות והלכתי הביתה עם חברה
משהו שהעציב:
לא משנה...
ציטוטיה:
לא זוכרת...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly- Nothing
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
הוא כל כך יפה פה!!!!!
סליחה אם לא שרשרתי נכון אני פשוט עוד לא כל כך יודעת איך לשרשר

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאילת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifוונדרלנד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמהההההההה?!../images/Emo2.gif

כןןן!!!! :))))

זה היה ככה- אני וחברות שלי היינו באותם תאריכים באילת ונפגשנו בקניום מול הים והן אמרו לי שיש שם דיסק של מקפליי שאין לי אותו אז הלכתי לבדוק על איזה דיסק הן מדברות ואני מחפשת ופתאום אני רואה את וונדרלנד!!
אני כולי הייתי אדומה מרוב התרגשות ואז קניתי אותו!! P:

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאני.אילת.עוד.חודש.../images/Emo99.gifאבלללל../images/Emo26.gif

איזה חנוווות במול הים????? ויש עוד דיסקים??????והדיוידי??? למה באילת ולא פה !!!!!!!?????????>< >< >< חחחח איזה תמונהXDזה פוטושופ נכון?

חחח XD

החנות היא דיסק קלאב והיא בקומה השלישית לא חיפשתי את הדי וי די כי קנו לי אותו בלונדון עוד לפני שהוא הגיע לארץ עוד דיסקים אני לא יודעת אבל אולי יש...תחפשי ב- M דיסק דיסק עד שתמצאי, ככה אני עשיתי
למה זה באילת ולא פה תשאלי את המוכרים..לא אותי XD התמונה כן היא פוטושופ, אבל לא אני עשיתי מצאתי את זה באיזה אתר, לא זוכרת איזה XD תהני באילת!!

RockStar2

New member
It's The McWeekend~~!!

מצעד הלהיטים של מקפליי:אמממ לא יודעת...כך השירים שלהם יפים כאלה......I've Got You and Five colours in her hair הכי טובים P: כל שיר שעשה לכן את זה השבוע:Five Colours in her hair!!!! הלהקה המגניבה של השבוע:אממממ.....HIM ו MCR וברור שMcFly אלבום שחרשתן עליו:מממממממ...Razorblade Romance של HIM קליפ שעשה לי את זה:אווו....הקליפ של HIM -The Wings Of a Butterfly וילההה תעשה לי ילדד~~!+דאגי D: תוכניצ הטלוויזיה\סרט השבוע:אממממממ דרייק וג'וש~~!! חולה עליהםםםםם ואת הסרט "אני והמזל שלי" שמקפליי מופיעים בו והם כאלה חתיכים D= משהו שהכעיס אותי השבוע:הגיטרה שלי....אי אפשר לנגן בה את השיר blackbird זתומרת אפשר אבל זה האצבעות שלי מחליקות ~!!! וזה מעצבן! משהו ששימח:חחח...מה עוד יכול לשמח אותי חוץ מ****.....הפרצוף הזה!(עזבו זה מישהו שאני חולה לו על הצורה) XD משהו שהעציב:יום השואה...שהשתדלתי לא להיות כל כך שמחה בו ולחשוב על האנשים שלא היו צריכים אפילו על לחשוב להיות שמחים.....:(:(:( ציטוטיה:חח אממ...המורה שלי למתמטיקה המפגרת,תמיד שאנחנו שואלים אותה:"אפשר לצאת לשירותים" אז היא אומרת כזה:"בתיכון,ייזרקו אתכם מהחלון" חיחיחיחיחיחי ^^ איזה מוח אפל יש לה.... וכמובן הציטוט הידוע שלי ושל חברה שלי שגם נידבק לילדות אחרות שסובבות אותנו:"חתיך,מה את רוצה??" חחח D: מתנגן בראש\בפלייליסט:Five Colours in her hair זה מדבק!!!! המלצת השבוע:ממממ...אני יודעת! אל תלכו לביה"ס ותהפכו את היום שלכם ליום שחור...........>< XD התמונה הכי חמה:

YuvalJones

New member
The mcweekend notebook ../images/Emo63.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הכל
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Dije Adios - Erreway
הלהקה המגניבה של השבוע:
באסטד
אלבום שחרשתן עליו:
למי היה זמן?
קליפ שעשה לכן את זה:
American Boy - estlle
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מיסטר בין
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברות שלי!
משהו ששימח:
קניתי כאפייה,צמידים וגם אכלתי במקסברנר!
משהו שהעציב:
--
ציטוטיה:
אכלנו עכשיו ארוחת צהריים, ודיברנו על ידידה של אחשלי שחזרה משנה באמריקה.. קיצור דיברנו[אני אחי הגדול, אבא ואמאשלי] עלזה שאחשלי והיא תמיד היו חברים טובים והם היו משחקים מלא כשהים היו קטנים, וזה.. ואז כזה אבאשלי שם לב שלאחשלי יש מן איקי מציצה על היד אז הוא כזה שואל אותו "מה יש לך על היד?" ואחשלי עונה "אני ו**** הלכנו מכות" ואמאשלי "כנראה שאתם עדיין משחקים במשחקים האא אביבי?" XDDD כלכך נקרעתי..
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אמאשלי מנסה לשכנע את אחי הקטן שיאכל. [המשוגע הזה בתת משקל של 16.30 אם מישהי כאן מבינה במספרי BMI]
המלצת השבוע:
תלבשו חולצה ליד ההורים שלכם, שלא יתגלה איקי XD
התמונה הכי חמה:

למעלה