שרשור פרק 3

purple rain2

New member
../images/Emo45.gifאהבתי../images/Emo8.gif

נו אז מה אם ג'ניפר יצאה קצת טיפשה עם הקטע של התחת, היא לא מטומטמת
ואווה הזאתי- טוב שלא נתנו לה את כל זמן המסך!
היא בכלל לא משהו לטעמי, יש לה תווי פנים נורא לא עדינים

מס גיי קרע אותי

כן באמת הוא היה יותר נחמד אמנדה נכון שהיא כצת כלבה אבל אווה יותר נכון באמת סמים הכי לב למועומודים שמעיפים כמו גולי שבועה שעבר ונכון מה שגניפר עסתה היה מתומתם מאוד אבל היא היא ניסתה ליגנוב צומת לב מהשופטים אבל אני עדיין מעדיף אותה מאווה

לא ראיתי היום

היתה לי מסיבת סיום של הכיתה( כאילו.. ה30 איש) עשינו ארוחה אצל מישהו... י'ב.. אתם יודעים.. יאללה לא לראות אותם יותר.. קשה..

JULI4561

New member
כל כך רציתי שג'ניפר תעוף...

היא כל כך עצבנה אותי הפרק וגם אמנדה אני מזה אהבתי אותה והיא היהת כזאת כלבהה !! ממש כלבה!!! אהבתי בפרק היום ממש את אן פשוט מלכה

Pink Angel1

New member
דעתי

פוטושוט לא משו, אן יצאה השם הכי יפה. אמנדה ממש ביצ'ית נסתה להיות האמא הדואגת והפכה לכלבה. הכי הצחיק אותי היום היה שקלי הייתה שקועה בעצמה חח חצי מהבנות רבות והיא רק "למישהי יש משקפי שמש?"

יש לי משהו רציני להגיד על אמדנה.

בהתחלה ממש ממש אהבתי אותה, אבל מפרק לפרק אני מגלה כמה שהיא יותר ויותר מגעילה, היא תפסה גל על המחלה שלה, אני לא אומרת שהיא מנצלת את זה, כי אני כל כך מרחמת עליה ולא מאחלת דבר כזה לאף אחד. אבל, כל דבר היא מקשרת לזה כל דבר היא אומרת שהיא לא עשתה הכי טוב שהיא יכולה בגלל זה, מה היא ציפתה באמת
או למשל שהיא האשימה את אווה, ואחרי זה התנצלה, סבבה זה יפה להתנצל. אבל דיי תחשבי קודם, היא חושבת שעם היא תתנצל הכל יעבור
והיא לא יודעת שעל טעויות משלמים
לפי דעתי יהיה חבל עם היא תבחר כי תאכלס, היא אומרת שתוך חמש שנים היא תהיה עיוורת לגמרי, זאת אומרת שהקריירה שלה לא משהו ארוכה
לעומת אחרות שם שיכולות להרוויח מזה הרבה יותר
לא הבנתי מה לעזעזל היה הקטע של ג'ניפר עם התחת
זה היה פשוט הדבר הכי מטומטם שהיא יכלה לעשות. אני שונאת את נורל
היא מתנהגת כמו ילדה בת 4, זה שאת אוהבת תחזה שלך זה לא אומר שאת צריכה להתנהג כמו שרמ**** ולחשוף אותו ברבים. חחחחחחחחחחחחח וג'ניס נראה לי שזו הייתה ג'ניס הרגה אותי שהיא העירה לקלי על מה שהיא עשתה עם הפה, וגאד קלי כזאת מכוערת. וגם דברים טובים יש לי להגיד
אווה פשוט מדהימה. וזכותה להתלהב שהיא זוכה, גם נורל נורא נורא התלהבה, בכיף שלהן. ויא-יא כל כך יפה. אני לא מוצאת בה שום פגם, סבבה העור שלה? קודם כל זה דבר שאפשר לטפל בו, ודבר שני בכל מצב ישימו עליה איפור ויסתירו את זה, אז בקטנה
יומטוב

אני חושבת

הכי טובה שם זאת:
אמנדה אחריה:
קאסי אחריה:
ניקול שונאת את:
אווה,אן!!!

narkisu2

New member
פרק מגניב

אמנדה ממש מעצבנת
אווה מותק! אהבתי כשהיא אמרה "אני חמודה" כזאת יפיופה
קלי יצאה מזעזע עם הלס
עעע

purple rain2

New member
אחלה פרק../images/Emo70.gif

לקראת הסוף כשנשארו רק ג'ניפר וקריסטי כבר הייתי בטוחה שג'ניפר עומדת לעוף, איזה מזל שלא
אן פשוט יפהפייה, טוקורה חמודה, אווה מעצבנת, קריסטי-טוב שעפה, קלי- יותר מדי אטיטיוד. ופשוט הרגה אותי ג'ניפר עם ההיתקלות הזו באווה- איזו מלכה!

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifלא ראיתי את הפרק...

לא הייתי בבית
מתי השידור חוזר היום

התוכנית מתחילה ב5:10 ולא ב5:20

מצטערת שלא עשיתי שרשור לא ידעתי למה זה מתאים צפייה מהנה!!!!!!!

purple rain2

New member
גם אני לא ידעתי למה זה מתאים../images/Emo3.gif

בכל אופן, את בטוחה?! כי עד עכשיו זה היה ב-17:20... יכול להיות שזה חד פעמי, לא יודעת, נראה מה יהיה שבוע הבא.

למעלה