יש לי משהו רציני להגיד על אמדנה.
בהתחלה ממש ממש אהבתי אותה, אבל מפרק לפרק אני מגלה כמה שהיא יותר ויותר מגעילה, היא תפסה גל על המחלה שלה, אני לא אומרת שהיא מנצלת את זה, כי אני כל כך מרחמת עליה ולא מאחלת דבר כזה לאף אחד. אבל, כל דבר היא מקשרת לזה כל דבר היא אומרת שהיא לא עשתה הכי טוב שהיא יכולה בגלל זה, מה היא ציפתה באמת
או למשל שהיא האשימה את אווה, ואחרי זה התנצלה, סבבה זה יפה להתנצל. אבל דיי תחשבי קודם, היא חושבת שעם היא תתנצל הכל יעבור
והיא לא יודעת שעל טעויות משלמים
לפי דעתי יהיה חבל עם היא תבחר כי תאכלס, היא אומרת שתוך חמש שנים היא תהיה עיוורת לגמרי, זאת אומרת שהקריירה שלה לא משהו ארוכה
לעומת אחרות שם שיכולות להרוויח מזה הרבה יותר
לא הבנתי מה לעזעזל היה הקטע של ג'ניפר עם התחת
זה היה פשוט הדבר הכי מטומטם שהיא יכלה לעשות. אני שונאת את נורל
היא מתנהגת כמו ילדה בת 4, זה שאת אוהבת תחזה שלך זה לא אומר שאת צריכה להתנהג כמו שרמ**** ולחשוף אותו ברבים. חחחחחחחחחחחחח וג'ניס נראה לי שזו הייתה ג'ניס הרגה אותי שהיא העירה לקלי על מה שהיא עשתה עם הפה, וגאד קלי כזאת מכוערת. וגם דברים טובים יש לי להגיד
אווה פשוט מדהימה. וזכותה להתלהב שהיא זוכה, גם נורל נורא נורא התלהבה, בכיף שלהן. ויא-יא כל כך יפה. אני לא מוצאת בה שום פגם, סבבה העור שלה? קודם כל זה דבר שאפשר לטפל בו, ודבר שני בכל מצב ישימו עליה איפור ויסתירו את זה, אז בקטנה
יומטוב