שרשור פרק 3

אני נוהגת לצפות פעמיים והיום

התוכנית התחילה בחמש ועשרה. יכול להיות שזה חד פעמי, ובכל מקרה יש לעקוב אחרי לוח השידורים...

niranat

New member
דווקא לא... לדעתי

זה מין סוג תמונה כזה שזה היה מתאים... שכזה השיער שלהן ארוך על הרקע הלבן, וזה גם מסתיר את החזה.

IkMfNiY

New member
אני שמחה שקריסטי עפה! ../images/Emo42.gif

היא נורא בנאלית. היא מין all american girl משעממת כזו. בקיצור, אני מאוד שמחה שהיא עפה ולא ג'ניפר [שהיה ברור שהיא לא תעוף אחרי שניסו לגרום לנו לחשוב שהיא תעוף]. יעל

purple rain2

New member
היא באמת אמריקקית טיפוסית.

וגם הלסת שלה נורא מפריעה
ודווקא זה לא היה ברור בכלל, אני למען האמת הייתה די בטוחה בסוף שג'ניפר בסוף.

niranat

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש...

התוספות שיער נראות נורא מזויפות!? כאילו, הם אפילו לא השתדלו שזה יראה טוב... או אמיתי... זה פשוט נראה כאילו הן נשכבו על גושי שיער.

y a ® d e n

New member
אמנדה עולה לי על העצבים!!!

כ"כ מעצבנתתת הבנו קלטנו הפנמנו שאת עיוורת, עכשיו את מוכנה להפסיק להגיד את זה בכל מקום?! "הווו הנצנצים הצילו אותי!!!!!" מעניין ת'תחת
שיגעה אותי.. והיא באמת סתם משחקת אותה, היא שיחקה אותה כאילו היא ה"אמא הדואגת והחמודה" אבל תאכלס, היא סוג של מכשפה, היא סתם האשימה את אווה בגניבה שהיא נתקלה בה היא לא אמרה סליחה גם אם זה לא משמעותי, היא גם די התחילה בהסטה נגד אווה ועוד כלמיני דברים.. היא ממש מעצבנת.. וגם אם לא תסכימו איתי.. היא לדעתי יפה אבל לא מדהימה כמו שעושים אותה! האף שלה ממש מציק כזה, העיניים שלה מפחידות לאללה, השיער שלה ובעיקר עכשיו מוזר לאללה. לא אהבתי ודיייייי עם העיוורון הזההה דיי
לא אוהבת את ג'ניפר גם.. חוצפנית!!! והיא לא מיוחדת בכלל ולא יפה ממש
חבל שקריסטי עפה
היא היתה חמודה.. אבל הלסת שלה באמת מוזרה חחח נו מילא. טוקרה חמודה גם.. אבל אני עדיין לא חושבת שהיא מדהימה כמו שעושים אותה השופטים! אני חולה על קאסי ועל יה-יה
הם חמודות והן מדהימותת פשוטט
חבל שלא מבליטים אותן יותר
אני גם אוהבת את אווה ואת קלי ואת אן.. חחחחחחח קלייי פשוט קרעההה אותי מצחוקקק עם המשקפיים
ובכלל היא חמודה.. ולדעתי היא יפה אבל התחרבשה לה התמונה לגמרי

purple rain2

New member
חחח ירדנוש רק בלי עצבים../images/Emo6.gif

באמת חבל שלא מבליטים בכלל את קאסי..
ובכלל, רוב הבנות שם נשארות בצל, בעוד שאווה ואמנדה תופסות את הבמה...
דווקא לא כזה חבל שקריסטי עפה
היא כאילו הייתה מדי אמריקקית טיפוסית כזו... וגם לי יש תחושה בקשר לטוקורה שכאילו מתאמצים לשבח אותה תמיד בגלל שהיא במידות גדולות...

Danielushhhh

New member
למה לא את ג'ניפר?

קריסטי הרבה יותר יפה ממה! לפי דעתי לא היה מגיע לה לעוף ממש לא אהבתי את התמונה של ג'ניפר והלסת שלה
אִיו! עכשיו שמתי לב שלכמה שקלי לא יפה
חוצמזה שהיא ממש ממש עצבנה אותי ממש הצחיק אותי שאמנדה לא מצאה את הקריסטלים שלה ואז היא אמרה שהיא החביאה אותם
והמריבה ממש הצחיקה אותי
והיא גם די שעממה
יה-יה רולז
אבל לא הראו אותה כל כך הרבה בפרק, וגם את קאסי שאני אוהבת

למעלה