The McWeekend is here again

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

סאמוואן

New member
עונה:) שבת שלום

מצעד הלהיטים של מקפליי: oftr do ya pov כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הרבה.. הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: כמובן מקפליי ואביב משולם אלבום שחרשתן עליו: לא חרשתי על אלבום כלשהו השבוע קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האמת? לא חשבתי שאי פעם אני אגיד את זה אבל...כוכב נולד משהו שהכעיס אתכם השבוע: - משהו ששימח: שאביב חזר לכוכב נולד....ושיש לי בית ריק עד יום שני משהו שהעציב: - ציטוטיה: - מתנגן בראש / בפלייליסט: הרבה.. המלצת השבוע: כדאי לכם להתחיל לכתוב שירים זה משחרר נורא.. התמונה הכי חמה: -

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gif"Cos if one day you wake up ...

...and find that your missing me And your heart starts to wonder where on this earth I can be" שיר נסגד
מצעד הלהיטים של מקפליי: FIL Corrupted
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Jonas Brothers - Burnin' Up Jonas Brothers - Pushing Me Away The Script - The Man Who Can't Be Moved
Stiff Dylans - Ultraviolet
Mystery Jets - Two Doors Down Alphabeat - Boyfriend
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי האחים ג'ונאס סטיף דילנס
אלבום שחרשתן עליו: עוד לא חרשתי אבל.. רדיואקטיב
קליפ שעשה לכן את זה: The Man Who Can't Be Moved by The Script זה לא קליפ, אבל זה מצחיק XDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: |טי-יו|בטי
הנקוק
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שפיס]סתי אתמול את הרכבת בדקה והייתי צריכה לחכות שעה על לכרבת הבאה
משהו ששימח: 2 ג'יגה בפלאפון נועם באה אליי בראשון ואנסי באה אליי בשלישי מפגש הפורוםםם!@#$%^&*) לורי באה לישון אצלי המשך לדברים קטנים DDD:
משהו שהעציב:
ציטוטיה: אני: איך אפשר להתחפש לדודה של דודו זר? עומר: פשוט מתחפשים לסבתא זקנה ושמים שפם ~~ סיון: יש לך חולצה יפה אני: תודה, לכל העולם יש את החולצה הזאת סיון: לי אין אני: אבל את לא חלק מהעולם ~~ סיון: לא עכשיו, אני גמורה אני: אז תגמרי אחר כך ~ציטוטי המבין יבין~ אני לא כועס, אני רק מפוצץ לאח שלי את הקטן ~ והכי חשוב, למדתי להקפיץ ענבים ~ ט'סססססססססססס אהה
מתנגן בראש / בפלייליסט: Alphabeat - 10,000 Nights
המלצת השבוע: תשמעו סטיף דילנס, זה סקסי
התמונה הכי חמה: תמונה פורומיתתת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifתמונה רביעית../images/Emo27.gif

איך אני עליתי על המראה הזאת, איך? איך?? אני גאון

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifתמונה שמינית ואחרונה|קדימה{

מילה אחת: גררררררררררררררררררררררררררררררררררר ועוד משהו שעיצבן אותי השבוע: ככככל השרירים ברגליים שלי תפוסים מאתמול

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif הו כנ"ל! ../images/Emo69.gif

מרוב כל הקפיצות...
אבל היה כיף

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifצ'ופסטיקס?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לך דימיון ממשממש מוזרר אולי זה כי את לא חלק מהעולם XDDDDDDDDDDDDDDD באהבהבאהבה

למעלה