The McWeekend is here again

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

blackroses

New member
../images/Emo59.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה ההמבורגר שסיימתי לפני התמונה!!! XDDDDDDDDD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifכןכןכןף-D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא כועס, אני רק מפוצץ לאח שלי את הקטן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Maddie

New member
ריייייייבן../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo118.gif

פעם הבאה בעזרת ה'

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif טסססססססס אההההההההההה ../images/Emo6.gif

הם אשכרה נבהלו? XD

avivoOsh2

New member
../images/Emo42.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמאמאמאמאמאמ Sorry Is Not Good Enough כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Bitter Sweet Symphony - The Verve
כמה חיפשתי ת'שיר הזה גאאש Call On Me Justin Timberlake - Take It From Here הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: The Verve:) אלבום שחרשתן עליו: לאמשומיוחד. קליפ שעשה לכן את זה: חחח יש ככ הרבה http://www.youtube.com/watch?v=wYp8D4W8xiI הרגגג אותי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: 21[כן זוש ראיתי חח><] החיים על פי דן לחלום אותך אינטילגנציה מלכותית דארמה וגרג אוורווד
חשופים MTV והרבה חח משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהוא נגמר מממשששש מהר משהו ששימח: הכל כזה חעחD: משהו שהעציב: כלום ציטוטיה: לא עולה לי משו חח:] מתנגן בראש / בפלייליסט: איי סיוום דה אושן פור יו דה אושן פור יו והוהוהוהו קלסי ><" התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Bittersweet Symphony ../images/Emo99.gif

למה לא ביקשת? הייתי מעלה לך^^ ותשמעי גם את The Drugs Don't Work
והם בדיוק מוציאים אלבום חדש עכשיוDD:

avivoOsh2

New member
חחח ואלה?^^ שווה../images/Emo47.gif

לא פשוט אני הכרתי ת'שיר אבל אף פעם לא ידעתי איך קוראים לו >: עד ששמו אותו באיזה תוכנית ומצאתי אותו ביוטיוב וככה הורדתי. תודה בכל מקרה

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif הגעתי למסקנה שג'ון בון ג'ובי הוא ../images/Emo226.gif

ס'כותרת הא?הא?! |גאה| מצעד הלהיטים של מקפליי: אוללללללל רדיו אקטיב כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: פייייייייייייי יותר מידי!#$$#@$321 הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי
דה יוזד
גאנז אנד רוזס
(דמיינו את זה ורד XD) בון ג'ובי
מטאליקה
אלבום שחרשתן עליו: רדיו אקטיב קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חשופים והזה בהוט וי או די עם הרוקק (נוו אלה שהביאו את אביב גפן וזהה) משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמממ כלום משהו ששימח: מפגש פורום!$!@#$!@#
הופעות של חברה שליי משהו שהעציב: וואי כלום ציטוטיה: אני ואמי מתארות קליפ לסמייל: [email protected] (E-mail address not verified) says: זה שיר שמתאים לפרסומת של יוופלה או משהו Mikey says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mikey says: יואו אשכרה Mikey says: ככה ילך הקליפ: [email protected] (E-mail address not verified) says: ארבעתם ילכו באמצע הרחוב [email protected] (E-mail address not verified) says: ומאחורה יהיו מלא אנשים מחייכים Mikey says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ככה זה ילך: Mikey says: מראים אישה אחת ענייה זקוקה לאוכל והיא שמנה ואז מביאים לה יופלה ואז יש את הקטע שהיא טועמת ואז היא מחייכת כשהם אומרים"גאסט ריממבר טו סמייל סמייל סמייל" [email protected] (E-mail address not verified) says: XDDDD חזק ! Mikey says: ואז מראים מישהי לא כל כך יפה בבית השני והיא מבואסת כזה כי היא רואה הרבה זוגות וכולם שם מהממים חתיכים כפרות עליהםםם ואז מראים הרבה יופלה נופל מהשמיים והיא תופסת אחד שהוא בטעם גלידת עוגיות XDDD ואז פתאום היא טועמת והרבה גברים באים/נמשכים אליה פתאום והיא הופכת לכוסית ואז היא מחייכת ויש גבר שמרים אותה והיא שרה "ג'אסט ריממבר טו סמייל סמייל סמייל....." [email protected] (E-mail address not verified) says: ווואאי זה יהיה אחד המצחיקים ! Mikey says: ואז מראים את מקפליי עם הרבה אנשיםםם כולם רוקדים ברחוב והם עם יופלהההה מחייכים חיוכים רחבים (זה בפזמון) [email protected] (E-mail address not verified) says: נהיה לי חשק לשמוע תשיר Mikey says: ואז מראים בנאדם עסוק מאוד שיש לו הרבהה צרותתתת Mikey says: ואז פתאום הוא נח לרגעע וטועם מהיופלהה וכל הצרותשלו נפתרותתת Mikey says: הוא מחייך אחריי שהוא טועם את היופלה ואז כל הצרות שלו נפתרות Mikey says: ומראים את כולם כזה ברחובות רוקדים עם יופלה ויופלה נופל מהשמיים [email protected] (E-mail address not verified) says: חחחחחחח זה מה שאמרת ! [email protected] (E-mail address not verified) says: ומקפליי מקדימה כזה מאושרים Mikey says: כןןן [email protected] (E-mail address not verified) says: ומאחוריהם בין כל האנשים יש את אלה עם החצוצרות Mikey says: נכון שדני אומרר כזה "אנד איט פיל סו מאצ' באדר וואן יו פיל אלאון?!" Mikey says: אז מראים מישהי בצד במדרכה יושבת כזה והיא לבד ואז דני מביא לה יופלה ומתחיל לרקוד איתה XDDDDDDDDDDDD [email protected] (E-mail address not verified) says: חחחחחחחחחחח Mikey says: אבל מראים את כולם רוקדים(חוץ ממקפלי כי מקפליי מנגנים) [email protected] (E-mail address not verified) says: אני מדמיינת את כל זה ונקרעת מצחוק Mikey says: XDDDDDDDDDDDDD [email protected] (E-mail address not verified) says: לאאא [email protected] (E-mail address not verified) says: הם גם איתם ברחובות רוקדים ויש קטעים שרואים אותם מנגנים [email protected] (E-mail address not verified) says: ואל תשכחי את אלה עם החצוצרות Mikey says: חחחחחחחח שמנמנים כאלההה Mikey says: מחופשים ליופלההה [email protected] (E-mail address not verified) says: חחחח [email protected] (E-mail address not verified) says: והאישה השמנה הזאת מהפרסומות של יופל תהיה Mikey says: XDDDDDDDDD כןןןןןןןןן Mikey says: יאאאאאאא באליייייייייייי [email protected] (E-mail address not verified) says: אני עכשיו אלך לישון ואדמיין את הקליפ בחלום ואז מקפליי ייתנו לי ולך כרטיס טיסה אליהם בשבי ללהגיד לנו תודה על הרעיון של הקליפ Mikey says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואו כן!@$!@#$ Mikey says: נווו מה את עושה פה!? Mikey says: לכי לישון כבר!@ מתנגן בראש / בפלייליסט: זמזתי כרגע את השיר ושכחתי איזה שיר
המלצת השבוע: תקראו את הספר יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון1!!! (אנגוס,חוטיני ונשיקות חזיתיות) התמונה הכי חמה:

Yu vi

New member
בארי מי וויד מיי גיטר. ../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיו אקטיב
*דו יה, קורפטד, דה לאסט סונג
* אמ. וכל האלבומים בכללXD וכל השירים שלא באלבומים. 0= ~חרישה~
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: סוויט דרימס - מרילין מנסון. לוסי אין דה סקיי וויד דיאמונדס - דה ביטלס אמריקן אידיוט - גרין דיי
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי@#$
אלבום שחרשתן עליו: רדיו אקטיב.
וונדרלנדD:::
קליפ שעשה לכן את זה: כלמיני מהחדשים של מקפליי. :)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סמולוויל שנות ה70
~העלו סופסוף עונה 5 DDDDDDD::~ חשופים Red Band חחחחח זה ממש טוב! DD: פרוג'קט ראנוואי אבי ביטר חי בסרטXD
הנקוק המספר 23 נחשים על המטוס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שפכתי היום בטעות מים על המקלדת. היא מתה. ~אני כותבת מהלפטופ
~ ו5 דקות בדיווווק אחרי זה הרמקולים הפסיקו לעבוד@#$ הא כן, ויום לפני זה?! נקרעו לי האוזניות באמפי@#$ אין מוזיקה!!11111 >>>>>>>>:
משהו ששימח: מפגש ביצ'ס DDDDD: למדתי סופסוף לנגן ת'סולו גיטרה של אבריבאדי נואוז D: ~כן, זה גורם לי אושר!
~
משהו שהעציב: כאבי בטן בתחילת שבוע שבגללם לא אכלתי יומיים.
ציטוטיה: השיחה הענקיייית ששיר שמה שלי ושלה XD על אילן היוחסין המקסים של מקפליי! <:
מתנגן בראש / בפלייליסט: הויאודי. ><
המלצת השבוע: *אל תשאירו כוסות מים ליד המקלדת. זה מביא אסון*
התמונה הכי חמה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הילדים המקסימים של מקפליי שנוצרו בעקבות שיחתי עם שירXD יש לציין שאני עיצבתי את הכל ביומיים של חוסר חיים. <: חלק נראים ממש מעוותים באיזורים שונים אבל זה מה יש.

Yu vi

New member
וואן מור פיקטצ'ר ביפור אייב גוט טו גו. ../images/Emo85.gif

רקע שהכנתי שמסמל את אהבתי למקפליי ובעיקר לטומי המסוקס.
XD

למעלה