וואי תודה אני מקווה לפחות שרוצח חתיך...=] ככה אני עומדת למות ומחפשת חתיכים...
O or karady New member 16/7/07 #36 וואי תודה אני מקווה לפחות שרוצח חתיך...=] ככה אני עומדת למות ומחפשת חתיכים...
T talosh1234 New member 16/7/07 #10 שניה.... שלישי או חמישי בשבוע הזה ?!?!? אם כן אז אני יכולה בשניהם .. *נראה לי* :]
T tzuf jones New member 16/7/07 #12 טלל מאמי, אתת הולכתת למפגשש ? ממממ.. אנ'לא יכולה לבואא , קצת רחוק הייתי אומרתת :/
T talosh1234 New member 16/7/07 #19 כןן - דברי איתי *המשך בהודעה* אפשר לשכנע את ההורים שלך לנסוע אלי אם אבא או אמא שלך ונלך יחד.. אולי אפשר שפשוט כולם יבואו כי בטח חן לא תסכים לך :/ דברי איתי ונראה כי בא לי שתבואיי
כןן - דברי איתי *המשך בהודעה* אפשר לשכנע את ההורים שלך לנסוע אלי אם אבא או אמא שלך ונלך יחד.. אולי אפשר שפשוט כולם יבואו כי בטח חן לא תסכים לך :/ דברי איתי ונראה כי בא לי שתבואיי
S SweetLikePoynter New member 16/7/07 #20 ../images/Emo41.gif אני מעדיפה בחמישי.... נראלי ביום חמישי יותר נוח וחוצמזה איפה בעזריאלי???? השבוע, נכון?
../images/Emo41.gif אני מעדיפה בחמישי.... נראלי ביום חמישי יותר נוח וחוצמזה איפה בעזריאלי???? השבוע, נכון?
R roni poynter New member 16/7/07 #21 אני יכולה ב-25 לפני זה לא... אז בואו נעשה עוד מפגש ב-25 ואני גם באה עם חברה...
S Simple Girl 182 New member 16/7/07 #27 ../images/Emo41.gif יום חמישי הכי מתאים.. אבל בשביל שלא תחטפו חרערע.. תמונה [בקישור כי כלום לא עולה לי ]
../images/Emo41.gif יום חמישי הכי מתאים.. אבל בשביל שלא תחטפו חרערע.. תמונה [בקישור כי כלום לא עולה לי ]