שאלון ליום שבת

../images/Emo181.gif שאלון ליום שבת ../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

כללי
שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש?
|זוגיות..
יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם?
סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..:
אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

רותמיתXD

New member
עייפ

כללי שם מלא:
רותם רגב כינוי של חברים:
רותמן, רותמה, רותמית גיל:
14 עוד חודש מקום מגורים:
רחוק סטרייט/גיי/ביי:
נמ... סרייט. עד עכשיו לא ניסיתי משו אחר... אתה צמחוני?
לא אתה טבעוני?
לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
שטני.. לפעמים בהיא לפעמים כהה אוהב אותו?
לא. פשוט מידי אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
לא. פעם אחת בפורום בכיתה א'. ירוק. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
חלק אוהב את זה?
לא. רק לפעמים. מה צבע העיניים שלך?
ירוק חום אוהב אותו?
לא מתה עליו ולא שונאת. הוא ממוצע. מה צבע העור שלך?
בהיר. עכשיו שזוף בן כמה אבא?
42 כמה אחים?
3 אוהב את המשפחה?
לפעמים פירסינג:
אין קעקועים:
אין צבע אהוב:
ירוק צבע שנוא:
צהוב. ורוד. אוהב את עצמך?
לא תמיד חושב שאתה בנאדם יפה?
לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
אמ... =\ בטן חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
לא עברת פעם על החוק?
כן איך?
כלמיני...בירה וזה נחשב?עשינו כלמיני שטויות בלילה שהשומר בה. פרצנו לבריכה וכאלה... גנבת פעם?
לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
לא אתה לוקח ריטלין?
מזה? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
לפני קצת זמן הפסקתי.. לקחתי כדורי ברזל אתה דתי/מסורתי/חילוני?
אמא שלי קצת שומרת אבל רק טיפשה. אני לא. מתנחל?
לא. רק אצל חבדרים כמה קומות בבית?
2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך ?
2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
חדר מחשב כמה מחשבים יש בבית?
3 רק ב2 יש אינטרנט ויש עוד אחד בחדר עבודה של אמא שבחוץ. בלי אינטרנט ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
נמ...לא מטורפת.. אבלאבל שנה שעברה באמצע השיעור התכופפתי נשכבתי ככה על הכיסא והרמתי מהר מהר תחולצה... והורדתי.. ועדי וספיר הביאו לי 6 בקבוקי קולה גדולים. [אפחד לא ראה@!] שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?
ח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
למטמטיקה למה דווקא אותו/ה?
כי היא זונה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
ללמוד זה גרוע. מחכה לשנה הבאה?
לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?
מה? כמה יח"ל מתמטיקה?
יש עוד קצת זמן... כמה יח"ל אנגלית?
כנל עשית בגרויות השנה? במה?
לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
אותו אחד. ישפה רק בצפר אחד יש תיכנונים לחופש?
כן. תוריכה |זוגיות.. יש חבר/ה?
לא היית מאוהב?
לא במת בכמה אנשים?
1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
לא כמה בני זוג היו לכם?
1 בכיתה ד'. שקט. כמה מתוכם היו רציניים?
לא היו מתי היה האחרון?
כתבתי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?
שבועיים... למה ניפרדתם?
כי היו לו הרבה שיעורי בית. =\ בגדו בך פעם?
לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
לא הם ידעו אחד על השני?
לא אם לא, איך נודע להם?
לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?
לוידעת =\ גוף? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
לא האם התנשקת עם בן מינך?
לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:
עכשיו שתית:
קודם. נו השתכרת:
אפם. סתם שתיתי בירה הקאת:
אמ... לוזכרת =\ שמעת דיסק:
אצל אלדד. איזה דיסק?
אמ... פחח לוידעת הוא שומע מוזיקה מוזרה! צרוב?
לא נראה לי... מה שמעת לפני הדיסק הזה?
אמ טי וי 2 היית בהופעה:
ב17 ל4 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
אפם היית בתל אביב:
אמ... לפני הרבה זמן... הייתי בחיפה:
טיול שנתי התקשרת למישהו:
ב2 בערך התקשרו אלייך:
כנל

פרקשון

New member
שאלון שיגמור לי את השבת

כללי שם מלא: עידן ברשן כינוי של חברים: ברשן גיל: 17.5 מקום מגורים: קרית אונו סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? למה לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? ספריי לפורים..צהוב השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? בין חלק למתולתל אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך? חום כזה בהיר בן כמה אבא? 48-49 כמה אחים? 2 אחיות אוהב את המשפחה? מסתדר פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:אין צבע שנוא:אין אוהב את עצמך? מסתדר חושב שאתה בנאדם יפה? בסדר.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים אולי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלקם עברת פעם על החוק? כן איך? עשיתי שריפה לא קטנה של שני פחי זבל גדולים בכיתה ג', ניפצתי זכוכיות של מכוניות בכיתה ד'.. גנבת פעם? כן.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כמה בשבוע...5 נגיד אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?ליד הסלון כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:הייתי בבריכה לפני משחק וברחה לי ביצה מהבגד ים שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולם למה דווקא אותו/ה? ככה! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? חרא מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אדריכלות כמה יח"ל מתמטיקה?4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה, מתמטיקה005, מדעי הטכנולוגיה ויסודות התכנון באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בן צבי (השערורייתי) יש תיכנונים לחופש? אילת! ואולי ארה"ב |זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא חושב בכמה אנשים? \ היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חח לא.. כמה בני זוג היו לכם? 4 אני חושב כמה מתוכם היו רציניים? אף אחת מתי היה האחרון? לפני כמה ימים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא יותר מחודש למה ניפרדתם? בגללה בגדו בך פעם? בערך.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא היה אם לא, איך נודע להם? \\\\\\\\ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? העיניים או הבטן התחתונה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?עדיין לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לצערי כן האם התנשקת עם בן מינך?רק על הפה האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 20 דקות שתית:לפני 20 דקות השתכרת: לפני שבוע הקאת: לפני המון זמן שמעת דיסק: לפני שעה איזה דיסק?פיטר רוט צרוב?מקורי מה שמעת לפני הדיסק הזה? לד זלפין במחשב היית בהופעה:המג'יקל בכפר סבא...10.6.05 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני כמה דקות...לנופר:) היית בתל אביב: ביום חמישי הייתי בחיפה: באוגוסט האחרון התקשרת למישהו:אתמול בלילה התקשרו אלייך:אתמול בלילה

../images/Emo163.gif

שם מלא: נופר(דניאל/ה) כינוי של חברים: "נופ" "סנופ" "דני" "נופי" גיל:עוד חודש וקצת בת 17 :) מקום מגורים: אשדוד סטרייט/גיי/ביי: סטרייייייטית! אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-שחור אוהב אותו? כן חמוד כזה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי עשיתי גוונים של אדום כהה השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? כן סבבה.. מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן :) מה צבע העור שלך? בהיר.. בן כמה אבא? 50 :) כמה אחים? 2 אחיות.. אוהב את המשפחה? המשפחה זה הדבר הכי חשוב לי בעולם
פירסינג: נזם באף! היום מחזירה!! :) קעקועים: לא.. צבע אהוב: צהוב/כתום/אדום/ורוד/סגול/כחול/ירוק צבע שנוא: אפור אוהב את עצמך? יש רגשות..אבל לא אוהבת חושב שאתה בנאדם יפה? לא :) מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ אין לי שמץ.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק.. עברת פעם על החוק? כן איך? עברתי באור אדום גנבת פעם? ל-א אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לפעמים.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אין. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוניייייית מתנחל? לא.. כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: מטורפת לא ממש..אבל פעם אחת דיברתי עם מישו שממש היה קרצייה באי סי קיו והעתקתי לחברה שלי את השיחה והוספתי עוד כמה הערות לא נחמדות בהודעה ובטעות שלחתי את זה אליו.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי לגיאוגרפיה!@#$ למה דווקא אותו/ה? כי היא מכשפה רעה! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? לא כל כך טוב.. מחכה לשנה הבאה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות ויגאוגרפיה כמה יח"ל מתמטיקה? בוא לא ניכנס לזה.. כמה יח"ל אנגלית? וגמלזה לא.. עשית בגרויות השנה? במה? בגיאוגרפיה, מתמטיקה, ספרות, ותולדות האמנות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? במקיף ד..כרגיל! יש תיכנונים לחופש? כיייייין!! |זוגיות.. יש חבר/ה? אממ..לא היית מאוהב? ברור :) בכמה אנשים? ב-2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אממ..אמ...חח כמה בני זוג היו לכם? אמממממ.. רציניים לא הרבה..היו בקטנה כמה מתוכם היו רציניים? 3 מתי היה האחרון? בוא לא ניכנס לזה.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? גם לזה לא.. למה ניפרדתם? לא אהבתי :( בגדו בך פעם? לא. רק חברות.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? השיער (בראש כן??)
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לאאא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חחח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? פאק אתם פסיכים!!! האם התנשקת עם בן מינך? לא! האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא!! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לאאאאאא האם אמא נכנסה פעם באמצע? חח לאאא הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול! שתית: אתמול! השתכרת: יואו בדיוק לפני שבוע+ הקאת: בדיוק לפני שבוע + שמעת דיסק: מזמן.. איזה דיסק? יוני בלוך - אולי זה אני צרוב? לא! מקורי!!! מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת.. היית בהופעה: פוווו..זה היה באמת מזמן
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול :) היית בתל אביב: אממ.. לא זוכרת הייתי בחיפה: וידוי קטן - אני לא זוכרת שהייתי בחיפה אי פעם..
התקשרת למישהו: עכשיו ..לחברה של אחותי התקשרו אלייך: התקשרו ולא עניתי עכשיו! התקשרו ועניתי אתמול!

ANIMORPHS

New member
בע

כללי שם מלא:שלומי כינוי של חברים:אין לי חברים(?) גיל:גדול מקום מגורים:הבית שלי? סטרייט/גיי/ביי:תפסיקו להכנס לי לחיים אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?לאיודע אוהב אותו?את מי? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?בלונד
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?שלושתם אוהב את זה?את מה? מה צבע העיניים שלך?חום דבש אוהב אותו?את מי גאדמאט? מה צבע העור שלך?צח כשלג?
בן כמה אבא?מכפת'לכם? כמה אחים?4 אוהב את המשפחה?לא פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:צהוב צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא משו חושב שאתה בנאדם יפה?לא משו מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?אררג השאלון הזה מתחיל לעצבן חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אני נראה לכם מדיום?קורא מחשבות?משו? עברת פעם על החוק?כולם עוברים על החוק האמת. איך?סתמו גנבת פעם?כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא,פיכס אתה לוקח ריטלין?לא,פיכס אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?אף אחד מהם מתנחל?
כמה קומות בבית?אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?ראשונה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
כמה מחשבים יש בבית?אחד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?הא? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כל המורים,ולוקח מוכרים בשוק במקומם. למה דווקא אותו/ה?כי מורים זה השטן איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?חרא מחכה לשנה הבאה?לא במיוחד מה מיקצועות ההרחבה שלך?
כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אני לא אלמד שנה הבאה יש תיכנונים לחופש?
|זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?הרבה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?
מתי היה האחרון?אררג חלאס מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?סתמו למה ניפרדתם?בעע בגדו בך פעם?הממ היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?
אם לא, איך נודע להם?
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?אתם באמת חושבים שאני אענה על זה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?פיכס האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?טוב נמאסתם עליי האם התנשקת עם בן מינך?נקסט האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?בעעע האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?נו באמת האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..: אכלת:היום שתית:היום השתכרת:מזמן הקאת:כשהשתכרתי שמעת דיסק:שלשום איזה דיסק?סתם דיסק צרוב צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?ארררררג היית בהופעה:דיייי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:לפני חצי שנה הייתי בחיפה:לפני שלוש שנים התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:אתמול

אני

כללי שם מלא: בן ד. כינוי של חברים: בנצי(שם מסחרי), בנצ'ו(בפורום), בוביק(בכיתה), בוב, גמד, טמבל, סטלה(של הלהקה) גיל: 16 (עוד יומיים
) מקום מגורים: נס ציונה סטרייט/גיי/ביי: ישר כמו קו אתה צמחוני?
חס ושלום אתה טבעוני?
כנ"ל מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו?
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לאדום צהוב השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה?
מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו?
מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? 44 כמה אחים? 2 אחיות אוהב את המשפחה?
פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב: ירוק זוהר צבע שנוא:
אוהב את עצמך?
חושב שאתה בנאדם יפה?
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
עברת פעם על החוק?
איך? מממ...יש כמה גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני, מתנחל?
כמה קומות בבית? 2' באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? לויודע להסביר כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר ? 0למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? איכ מחכה לשנה הבאה?
מה מיקצועות ההרחבה שלך? אנגלית, מטמתיקה,הנדסת אלקטרוניקה ומחשבים, מיקרו כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? 3 אלקטרוניקה ומחשבים א, מטמתיקה מחר היסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש?
|זוגיות.. יש חבר/ה?
היית מאוהב?
בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? לא מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 חודשים למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם?
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
הם ידעו אחד על השני?
אם לא, איך נודע להם?
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הרבה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לא מזמן שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

Michali17

New member
אני

כללי שם מלא: מיכל אלמו כינוי של חברים: מיכלי גיל: 17.5 מקום מגורים: פ"ת סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן :) אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק גלי אוהב את זה? אממ כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שחומה בן כמה אבא? 47 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן :) פירסינג: לא קעקועים:לא צבע אהוב: תכלת צבע שנוא: ממ אין ממש אוהב את עצמך? כן :) חושב שאתה בנאדם יפה? חח נחמדה :) מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק?לא איך?- גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מסורתית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?1 כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עדיף שנאי אשמור לעצמי חחח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אותה! הידעתם שאין לה תעודת בגרות אפילו! למה דווקא אותו/ה? כי היא סתומה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? אמממ לא ממש רק לקטע שאני יהיה יבניקית מאגניבה חחח מה מיקצועות ההרחבה שלך? אמנות ותלמוד כמה יח"ל מתמטיקה? אממ סיימתיאת כל ה3 יח"ל השנה עם 95 ציון סופי בערך וממ אני נכנסת לקבוצה של 4 יח"ל שנה הבאה. כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? במה לא... מתמטיקה, אזרחות, ספרות, לשון ותלמוד באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? הבצפר הרגיל ה"מאגניב" שלי יש תיכנונים לחופש? המון! בעיקר לבלות, לעבוד וללמוד נהיגה |זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחח לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? ~ מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? הקשר עכשיו חמישה חודשים למה ניפרדתם? ~ בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ~ אם לא, איך נודע להם?~ שאלות פסיכיות סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ידיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחח לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא לא לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? תגידו מה אתם פסיכים? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? איככככ הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה שעות שתית: לפני 10 דקות השתכרת: לא השתכרתי הקאת: שבוע שמעת דיסק: יומיים איזה דיסק? מוניקה סקס צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? אממ לא זוכרת היית בהופעה: אלגיר יום חמישי שעבר ה23 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה שעות לחבר שלי היית בתל אביב: אתמול ים ים ועוד ים :) הייתי בחיפה: אממ כמה חודשים התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: לפני שעה וחצי

../images/Emo9.gif

שם מלא:הדר כינוי של חברים:סטייק גיל:14 ויום
מקום מגורים:איזור חיפה סטרייט/גיי/ביי:לאדעת אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?חום בן כמה אבא?49
כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?אמ אפשר לומר פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור,אדום,כחול צבע שנוא:אמ..ורוד? אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שומדבר חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?ממש לא עברת פעם על החוק?אולי איך? גנבת פעם?כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?1 לשבוע אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני!! מתנחל?
DX כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?סתם חדר כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה שלי לאנגלית%@%#^!# למה דווקא אותו/ה?ככה! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?באמצע מחכה לשנה הבאה?לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך?
כמה יח"ל מתמטיקה?
כמה יח"ל אנגלית?
עשית בגרויות השנה? במה?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?לאדעת |זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?לא בכמה אנשים?0 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?0 כמה מתוכם היו רציניים?0 מתי היה האחרון?
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?שיער
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?חח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?:X האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..: אכלת:כבר יומיים לא
שתית:לפני כמה דקות השתכרת:חודש? הקאת:חודש? שמעת דיסק:
איזה דיסק?ברי סחרוף צרוב?לאאאא מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת היית בהופעה:הרבה זמן..אממ 19.5 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא זוכרת היית בתל אביב:פייי בחנוכה הייתי בחיפה:אממ כל הזמן? חח התקשרת למישהו:בבוקר התקשרו אלייך:לפני כמה דקות

Hezi The One

New member
ציציםציצים

שם מלא:חזי
כינוי של חברים:חזי[?] גיל:מחר 15:] מקום מגורים:ר"ג סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד ממש בהיר:( הוא התכהה כוסאמאשלו#%@#^ אוהב אותו?בערך אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי,אבל אני בדרך לזה השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? היה חלק,עכשיוו מתולתל אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? כחול די כהה אוהב אותו? מאוד מה צבע העור שלך? מאוד בהירXD בן כמה אבא? 46 וחצי:O כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן בעיקרון פירסינג: אין:( אני רוצה בגבה עגיל קעקועים: נופפפ צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד[?] אוהב את עצמך? אני אגואיסט,כנראה שכן חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? ישמצב,הרבה אומרים לי,אני מבטל את דבריהם
עברת פעם על החוק? כן בקטנה כמו כולם איך? סתכלו למטה גנבת פעם? גיל 5,מסטיק של פאוור ריינג'רס:p אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא מעשן,זה איכ אתה לוקח ריטלין? לא:O אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? 100% חילוני מתנחל? הלוואיXD סתם לא כמה קומות בבית? אחת! באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? קומה אחת לעזאזל באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית?באיזה מהםXD (נו יש לי 2 בתים וזה) בעיקרון יש לנו המ,מחשבים שבאמת טובים-4 (נו יש עוד כמה איטיים ישנים) ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לורצה$^$ שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לאנגלית2#^$#^$ הבנזונה נתן לי 88! למה דווקא אותו/ה? נתן לי 88 חוצפן כזה#%#^ איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בינונית ומטה באמת מחכה לשנה הבאה? בערך[?] מה מיקצועות ההרחבה שלך?כנראה ערבית והמ משפטים כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא עשיתי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בליך יש תיכנונים לחופש? המון |זוגיות.. יש חבר/ה? כן
היית מאוהב?הייתי,אבל עכשיו אני מאוהב הרבה יותר מכל מה שהייתי ביחד בכמה אנשים?עד עכשיו? אהבות? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כןXD כמה בני זוג היו לכם?המון:O כמה מתוכם היו רציניים?היו כמה רציניות,4 אולי מתי היה האחרון?כרגע:] מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 וחצי חודשים,אבל אני בהחלט עובר את זה (אתמול היה לנו 3 חודשים ויהיו לנו עוד הרבה
) למה ניפרדתם? כי כבר לא חשבתי שזה נכון בגדו בך פעם?:X היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ^ אם לא, איך נודע להם? ^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ציצים:p סתם נו לא האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? XDDDD להרביץ לקירות נחשב? סתם סתם:p האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? ישמצב האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן בערך האם אמא נכנסה פעם באמצע? כןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הפעם האחרונה ש..: אכלת:אתמול בערב שתית:לפני שעה בערך השתכרת:המון זמן הקאת:אני כמעט אף פעם לא מקיא שמעת דיסק:עכשיו איזה דיסק?שהיא הביאה לי צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא יודע היית בהופעה:המ,רוקצ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום נראהלי היית בתל אביב:לפני שבוע ומשהו הייתי בחיפה:המון זמן לא הייתי התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:לפני שעה וחצי ככה

תות15

New member
אני../images/Emo70.gif אבל תקראו..

כללי שם מלא: עדי כהן כינוי של חברים: עדי זה פסדר. גיל: 16 וחצי מקום מגורים: אור יהודה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? לא כ"כ..אבל מצאתי שיטה להפוך אותו לאהוב אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פעם אחת, לאדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי נראה לי אוהב את זה? לוידע מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? הן בסדר מה צבע העור שלך? שחום בן כמה אבא? 41 נראה לי כמה אחים? 3 חוץ ממני אוהב את המשפחה? הם בסדר פירסינג: היה לי בלמעלה של האוזן אבל הורדתי כי זה כל הזמן נתקע בשיער קעקועים: לא צבע אהוב: סגול צבע שנוא: ורוד נראהלי אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? היופי הוא בעייני המתבונן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לוידע חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי מי האחרים עברת פעם על החוק? כל יום אני חוצה את הכביש לא במעבר חצייה. אבל אל תגלו.. איך? בלה בלה גנבת פעם? יש מצב..אבל לוזוכר אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא, אבל לבלוע כדורים זה כיפ
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני נוטה למסורתי..אבל יותר חילוני ממסורתי מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה היחידה בבית
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מטבח
כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הורים של חבר שלי ראו אותי רץ בבית שלהם עם תחתונים שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייתי מפטר את עצמי, היא פשוט מטומטמת למה דווקא אותו/ה? כי היא עושה רפורמות מטופשות שלא עוזרות לכלום חוצמה לדימוי הכללי שלה כבנאדם ש"עושה למען החינוך" איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? חמודה מחכה לשנה הבאה? חי את הרגע מה מיקצועות ההרחבה שלך? פיזיקה ביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? עשיתי בתנ"ך, מתמטיקה 005, ופיזיקה.. וביום שלישי הסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? פרקאוף, כמו השנה יש תיכנונים לחופש? המווון..קורס מסכם, ניצנים, לעבוד קצת, מחנ"ק, גדנ"ע, טיול לפולין..וזאת רק ההתחלה.. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? רציניות-2 כמה מתוכם היו רציניים? .. מתי היה האחרון? עד לפני חצי שנה בערך מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 10 חודשים למה ניפרדתם? סיפור ארווווך בגדו בך פעם? באמון אולי..במעשי לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא, אבל הייתי עם שני חברות אחת אחרי השנייה הם ידעו אחד על השני? בשלב מסויים.. אם לא, איך נודע להם? בלאגן סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שפתיים זה דבר שיא המגרה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא... האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא o_O האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? .. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? סקס לא..אבל דברים אחרים כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה דקות שתית: גם השתכרת: לא השתכרתי ממש אף פעם..תפסתי ראש כזה..ואנלא זוכר מתי בפעם האחרונה הקאת: פוף..הרבה זמן שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? חיות מחמד של מוניקה צרוב? זה במחשב מה שמעת לפני הדיסק הזה? היהודים היית בהופעה: רוק עצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: הרבה זמן..לפני כמה חודשים היית בתל אביב: אתמול הייתי בחיפה: לפני הרבה זמן התקשרת למישהו: ממ אתמול נראה לי התקשרו אלייך: גם..אתמול בלילה

למעלה