שאלון ליום שבת

להכשל בהיסטוריה זה כיף ../images/Emo6.gif

כללי שם מלא: נטע שםמשפחה P: כינוי של חברים: נטשה/טשה/טש/פיצי וכו'
גיל: 15 וחצי. מקום מגורים: אשדוד. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? אממ.. משתדלת. זתומרת, מכריחים אותי לאכול בשר כי אם לא אני אמות P: אבל אני משתדלת שלא :]. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? לפעמים. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, אדום. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. אוהב את זה? לפעמים. מה צבע העיניים שלך? חום בהיר. אוהב אותו? כה. מה צבע העור שלך? לבן. בן כמה אבא? 45. כמה אחים? אחד. אוהב את המשפחה? יאפ. פירסינג: בקרוב. קעקועים: לא כ"כ בקרוב =/. צבע אהוב: שחור ואדום. צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? קצת. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיינים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק. עברת פעם על החוק? כה. איך? גנבתי גולות כשהייתי קטנה
גנבת פעם? ^ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית [חילוניה?
] מתנחל? לא. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2252362. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת, באמת שלא :] שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי לתקשורת. למה דווקא אותו/ה? כי היא צבועה P: והיא לא יודעת ללמד. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה מינוס. מחכה לשנה הבאה? לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אממ אני במגמת תקשורת, מרחיבה ביולוגיה. כמה יח"ל מתמטיקה? 5. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? תקשורת, מתמטיקה, לשון, מדע וטכנולוגיה. מחר היסטוריה ;[ . באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר. יש תיכנונים לחופש? לונדון :] למרות שבגלל לונדון אני מפסידה את 2 ההופעות הראשונות בניצנים =/. |זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? לא יודעת. בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 1. כמה מתוכם היו רציניים? אפחד. מתי היה האחרון? לא זוכרת איזה כיתה זה היה
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? וואי אנ'לא זוכרת =OOO למה ניפרדתם? באמאשלי אנ'לא זוכרת ;[ בגדו בך פעם? נופ. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? נופ. הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער, עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? נשיכות זה בסדר
. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? יש מצב
. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? XD. לא נראה לי P: האם התנשקת עם בן מינך? נופ. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נופ. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? נופ. האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא
. הפעם האחרונה ש..: אכלת: עכשיו
שתית: עכשיו
השתכרת: אפפעם. הקאת: מזמן. שמעת דיסק: אתמול. איזה דיסק? the used - the uded צרוב? במחשב P: מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. היית בהופעה: רוק"צ. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. היית בתל אביב: לפני שבועיים בערך ;[ אני מתגעגעת ;[. הייתי בחיפה: לא זוכרת. התקשרת למישהו: לפני שעתיים ככה. התקשרו אלייך: גם משהו כזה.

•No¥a•

New member
משעמם אז עונים ><

כללי שם מלא: נויה. כינוי של חברים: טולית , למרות שזה כינוי שרק חברה אחת קוראת לי ככה גיל: 13 מקום מגורים: צפון >< סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שחור אוהב אותו? לא מתלוננת אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי.. נראלי אוהב את זה? חביב מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כע מה צבע העור שלך? שחום בן כמה אבא? 49, 50.. אני יודעת o_O כמה אחים? 4 אחיות אוהב את המשפחה? כע פירסינג: אוזן נחשב? קעקועים:
צבע אהוב:
צבע שנוא:
אוהב את עצמך? טוב לי עם עצמי חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? זה ידוע לי על כמה. >< עברת פעם על החוק? ממ.. יכול להיות איך? לא'דעת גנבת פעם? כע >< אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא.. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? XDD לא כמה קומות בבית? 1 + מרתף באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? פינת ישיבה כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: המ. יש הרבה.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז' :X אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מורה לספורט
למה דווקא אותו/ה? כי היא גאיי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? תנו קודם לגמור את השנה הזו מה מיקצועות ההרחבה שלך? ... כמה יח"ל מתמטיקה? אני רק בחטיבה, עזבו 'תי ]; כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל.. עשית בגרויות השנה? במה? לאא.. יש לי עוד זמן ]; באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בי"ס (נראלי..) יש תיכנונים לחופש? לא בדיוק |זוגיות.. יש חבר/ה? NOP.. היית מאוהב? טוענים שאני כרגע, אבל זה סתם זיוני שכל >< בכמה אנשים? 1, אבל זה סתם.. זה לא נכון
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא.. o_O כמה בני זוג היו לכם? - כמה מתוכם היו רציניים? - מתי היה האחרון? - מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? - למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? - היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? - הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיערר..
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא.. o_O האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא.. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: ב7 ככה שתית: לפני שניה השתכרת: - הקאת: כשהייתי חולה שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? coming up - suede צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא'דעת היית בהופעה: הרבה זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: לפני המוןןן זמן :X הייתי בחיפה: וואי.. נראלי שנה שעברה :X התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: כנ"ל

eladooosh

New member
תשובוןןן

אלעד אלעד 16 בית שמש סטרייט לא לא שחור חום כזההה כן שחום 46 נראלי 3 מחבב לא לא אדום צהוב מחבב.. אני חמוד..לפעמים יפה ולפעמים לא..(?) עיניים נראלי שהרוב..חוץ מאלה ששונאים אותיי כן שדדתי את בנק הזרע.. כן איכס!לא! לא.. לא.. אנייייייי מתנחלללללללללל חחח סתם מסורתי חילוני בערךךך אי אפשר להסבירר 3 3 של אחי 1 אממ................במלצרות..נתתי למישו מכה בראש עם מגש חחח סיימתי י'! היסטטוריה הוא בנזונהה גרועה פלוס לא ממש מחשבים 3 5 כן..2.. תנ"ך ומחשבים מחר היסטווריה וב13 מתמטיקה אותו אחדד אילת..ניצנים..ים...עבודה לא נראה לי 2 כן חצי חצי חצי שנה שבועיים:( היא רצתהה החמררהההה לא.. לא.. לא המבט!!!!(והחזה...מן הסתם) לא חחח לא..מה אני ערביי.!!!?? כן.. לא בפה נגעתי למישהי בבולבול והזדינו!ברור שלאאא ד'הההה כן! לא.. בצהריים לפני שעתיים? לג בעומררר.. אתמול בערב עברי לידר זה לא אותו דבר לא,מקורי! שייגעצצצ לאהבנתי את השאלההה יומטובבב

elezrit

New member
אה-הא

חח, שוב... היתי בטוחחה שאני היחידה שקוראת את זה....

Maytallll

New member
מייגע

כללי שם מלא: מיטל כינוי של חברים:צונאמי
גיל: 15 וחצי מקום מגורים: באר שבע סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? עדיין לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?בעע
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לאדום
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? עד לפני כמה שעות היה לו ראסטות אוהב את זה?אהבתי מאדאדאדאד מה צבע העיניים שלך? חום דבש אוהב אותו? אין לי התנגדות מה צבע העור שלך?לבן לבן לבן בן כמה אבא? כמה אחים?43
אוהב את המשפחה? לא משו פירסינג:
בלשון
קעקועים:הלוואי
צבע אהוב:שחור ואדום ביחד צבע שנוא: ורוד פאקצי פאקצי אוהב את עצמך? מחבבת חושב שאתה בנאדם יפה? כשאני משקיעה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? מממ צריכה לחשוב על זה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? בוא נשאל אותם... מוזמנים לענות עברת פעם על החוק?
חיחיחיחי איך? כנ"ל גנבת פעם? כנ"ל אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? הלוואי כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? לא הייתי קוראת לזה חדר... כמה מחשבים יש בבית? אחד ויחיד (ומאד מבוקש) ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: חחח עם נתי...שסיפרתי ללירז שהוא לא עונה לי ושהוא כל הזמן על אווי ושהוא לא עונה לי ובטעות במקרה בלי כוונה שלחתי לו את זה
לא שזה מטורף... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם באותה מידה
למה דווקא אותו/ה? כי כולם זונות
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מממ גרועה זה לא מילה מחכה לשנה הבאה? לאאא
מה מיקצועות ההרחבה שלך?לאדעתת כמה יח"ל מתמטיקה?לאדעתת כמה יח"ל אנגלית?לאדעתת עשית בגרויות השנה? במה?לאאא וגם לא רוצהה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני רוצה באשל!
יש תיכנונים לחופש?מממ לא משו מיוחד |זוגיות.. יש חבר/ה? לואו היית מאוהב? יאפ בכמה אנשים? ממממ לא ספרתי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חחח אולי הוא לשם מטרות סיפוק מיני כמה בני זוג היו לכם? ממממ כמה מתוכם היו רציניים?היו?! מתי היה האחרון? לפני כמה זמן זה היה?!...לא זוכרת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?לא הרבה...בכללל למה ניפרדתם? כי הוא היה גדול וחרמן יתר על המידה בגדו בך פעם? אולי...לא רוצה לדעת
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? בכיתה ו'..חחח הם ידעו אחד על השני? בסופו של דבר אם לא, איך נודע להם? אני סיפקתי להם תמידה הזה...כיתה ו'...חח סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הפנים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא נראה לי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא... האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? גם לא... האם התנשקת עם בן מינך? לא... האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? קצת יותר... האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא שזכור לי... האם אמא נכנסה פעם באמצע? תודה לאל לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 5 שעות על השעון! שתית: לפני 6 שעות! השתכרת:לפני 7 שנים הקאת: מממ לא השנה... שמעת דיסק:לפני 5 דקות איזה דיסק? זמן סוכר צרוב? לאאא מה שמעת לפני הדיסק הזה? יחסים פתוחים היית בהופעה:מן הסתם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: תאמת...לא היית בתל אביב: מסתבר שכן הייתי בחיפה: כנ"ל התקשרת למישהו: מה פתאוםםם התקשרו אלייך: הרבההה מייייייגע

כבר לא שבת אבל בא לי >:

שם מלא: עומר פיטוסי :) כינוי של חברים: פיטוסי, פיט, גוב, שווברה, חתול. גיל: 18 מקום מגורים: תל אביב סטרייט/גיי/ביי: מממ סטרייט נראה לי... אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? אוהב אותך
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק נראה לי |: אוהב את זה? חביב. מה צבע העיניים שלך? חום כהה. אוהב אותו? נו מה...זה בסדר. מה צבע העור שלך? שחום למרות שאני חייב דחוף ים ): בן כמה אבא? 45+ כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כע. פירסינג: לא קעקועים: לא )::: צבע אהוב: לא...מממ ירוק. צבע שנוא: לאדע מה זה |: אוהב את עצמך? ניאמ. חושב שאתה בנאדם יפה? נאמ נאמ... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? השיער? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי |: עברת פעם על החוק? כן? איך? גנבתי מסטיק? גנבת פעם? מסטיק? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא |: אתה לוקח ריטלין? XD לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? לא מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אין קומות ... באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: נעלם לי הכל מהראש, בטח היו מלא. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יב' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייתי מפטר את עצמי למה דווקא אותו/ה? ככה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעגניבה מחכה לשנה הבאה? כע מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? אין לי כח, נשאר היסטוריה ב'. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? צהל! יש תיכנונים לחופש? עבודה, ים וכו' |זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? לאדע היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן, זה היה הדדי -.- כמה בני זוג היו לכם? מממ 8? לאדע =\ כמה מתוכם היו רציניים? 2 X: מתי היה האחרון? לפני הרבה זמן. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש+- למה ניפרדתם? היא נסעה לחול בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא היו >.< אם לא, איך נודע להם? אררררררר >.< סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים/רגליים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? מממ תלוי כמה אלים |: האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא ): האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחחחח מממ לא שאני זוכר X: האם התנשקת עם בן מינך? לא |: האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן
האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: עכשיו. שתית: עכשיו. השתכרת: וואי...המון זמן. הקאת: כשהייתי חולה >: שמעת דיסק: עכשיו. איזה דיסק? ביזי בון משהו... צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? את אח שלי |: היית בהופעה: מממ לא זוכר, לא לפני הרבה זמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: יום חמישי. היית בתל אביב: כל יום >: הייתי בחיפה: >: התקשרת למישהו: ב8 וחצי בערך. התקשרו אלייך: גם באותה שעה בערך. אוף, זהו? ):

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifכי גמני עושה שאלוני יומשבת

ביומראשון
כללי
שם מלא:
גלי
כינוי של חברים:
גלוש, גוּלי גיל:
16 מקום מגורים:
סטרייט/גיי/ביי:
סטרייטית אתה צמחוני?
לא אתה טבעוני?
לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
חום כהה אוהב אותו?
ממ לא הכי אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
היו לי פסים בורוד, אדום ועכשיו הוא שחור סיני ואדום בקצוות השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
מתולתל אוהב את זה?
לא מה צבע העיניים שלך?
כחול-ירוק אוהב אותו?
ממ..נגיד שכן מה צבע העור שלך?
מממ..עכשיו שזופה
בן כמה אבא?
ממ..50 כמה אחים?
אחות אוהב את המשפחה?
כן פירסינג:
אין
קעקועים:
אין צבע אהוב:
שחור, כתום, אדום, תכלת צבע שנוא:
אין אוהב את עצמך?
לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה?
לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
ממממ...לא'דעת, אולי עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
לא עברת פעם על החוק?
לא איך?
גנבת פעם?
חלילה אתה נוהג לעשן? (סיגריות)
לא אתה לוקח ריטלין?
לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?
חילונית [חילונייה?] מתנחל?
כאילו..גוש קטיף ואלה?
לא כמה קומות בבית?
1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?
1! באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
חדר מחשב כמה מחשבים יש בבית?
1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
מממ..וואו היו לי כלכך הרבה..מממ..באחד הימים האחרונים של השנה הייתי מחוץ לכיתה עם כמה אנשים מהשכבה והמורה למתמטיקה אמרה לי להיכנס לשיעור ולא רציתי כי זה היה כבר אחרי הבגרות ולא היה מה ללמוד.. והסתובבתי וראיתי את חברה שלי אז צעקתי לה "רותם, את נכנסת לשיעור?" והיא אמרה שהיא הולכת הביתה אז צעקתי לה "חרא! גמני אלך..אינלי כוח לעדנה [>המורה] הזאת" הזזתי קצת ת'ראש הצידה וקלטתי את המורה למתמטיקה של 4 יחידות מסתכל מהחלון והתחלתי לצחוק בטירוףףף והוא גם צחק
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת?
י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
בביצפר שלי? המורה לאנגלית! המורה לתנ"ך..המורה הבתזונהההה לספורט! למה דווקא אותו/ה?
כי הן חבורת זונות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
גרועה מחכה לשנה הבאה?
כלכך לא מה מקצועות ההרחבה שלך?
תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה?
3
כמה יח"ל אנגלית?
4
עשית בגרויות השנה? במה?
היסטוריה, במתמטיקה, תקשורת ולשון באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
ב"ה אני עוברת מהביצפר המסריח הזה יש תיכנונים לחופש?
ים-והרבה! ניצנים, ללמוד
זוגיות..
יש חבר/ה?
לא היית מאוהב?
אמממ..עדיין לא סגורה עלזה.. ישמצב בכמה אנשים?
אם כן אז אחד/שניים היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
לא כמה בני זוג היו לכם?
היו הרבה ביסודי.. אחרי היסודי היו שניים נראלי אבל אפ'חד לא היה רציני כמה מתוכם היו רציניים?
0 מתי היה האחרון?
בחופש הגדול שעבר נראלי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?
שנה וחודש למה ניפרדתם?
כי נדלקתי על מיש'ו אחר
בגדו בך פעם?
ממ לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
מממ...לא הם ידעו אחד על השני?
אם לא, איך נודע להם?
סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני?
בחיצוניות? שיער, עיניים
בפנימיות? חוש הומור, איכפתיות האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
חחחחחח..
למה לא? בואו נגיד. סתם סתם..לא התנסיתי אבל זה לא נראלי מגניב כלכך האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
לא
האם התנשקת עם בן מינך?
לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא
הפעם האחרונה ש..:
אכלת:
לפני שעה וחצי בערך שתית:
כנ"ל השתכרת:
מעולם לא הקאת:
לפני 6 שנים שמעת דיסק: