שאלון ליום שבת

אללה בלגן!!!!!11

כללי. שם מלא: מור שמר כינוי של חברים: מורי, שמר ועוד. גיל: 15 בקרוב. מקום מגורים: נווה סביון
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אדום
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום דבש אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לא בהיר ולא כהה בן כמה אבא? 50. זקן.
כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא, יהיה בגבה בקרוב קעקועים: לא, יהיה מתישהו צבע אהוב: שחור צבע שנוא: כתום אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא חושבת. כשאומרים אז אומרים. עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, יש ימים ויש ימים. יכול להיות 2 ויכול להיות 20. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אותה קומה שנמצאים כל שאר החדרים. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לצרפתית למה דווקא אותו/ה? כי היא דפוקה יותר משאר המורות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין כמה יח"ל מתמטיקה? אני לא יודעת עדיין. כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל. אבל בטח אני אעשה 3 בקושי. עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? ביהוד. יש תיכנונים לחופש? הופעות, מחנה קיץ, ים, בריכה, ת"א, אילת ועוד. |זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן, פעם אחת. בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 11 כמה מתוכם היו רציניים? 5 מתי היה האחרון? החופש הגדול שנה שעברה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש ו23 ימים. למה ניפרדתם? מרחק... בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חחחחח לא הם ידעו אחד על השני? לא היו אם לא, איך נודע להם? לא היו סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אני אוהבת אנשים יפים
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחחחחח כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: עכשיו שתית: עכשיו השתכרת: שנה שעברה הקאת: לפני שבוע בערך שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? המכתב/ אביב גפן צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? שומקום/ אביב גפן היית בהופעה: יום שישי שעבר.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: נמ... היום. היית בתל אביב: יום חמישי. הייתי בחיפה: שנה. התקשרת למישהו: 5 דקות. התקשרו אלייך: בצהריים. זייהו

../images/Emo181.gif

כללי
שם מלא: טל נמש פרצוף קשוח
כינוי של חברים: נמש, נמשו, טלטלונת גיל: כמעט 19. מקום מגורים: ראשון לציון סיטי
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית
אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שחור אוהב אותו?
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? לפעמים כן ולפעמים לא מה צבע העיניים שלך? חום ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? צבע של עור?!
בן כמה אבא? 50 כמה אחים? 2 וכלב. אוהב את המשפחה? מאוד
פירסינג: בלשון. היה לי באף ובגבה אבל צבא אתם יודעים
קעקועים: עדיין לא. צבע אהוב: כחול, כתום, שחור. צבע שנוא: וורוד, צהוב אוהב את עצמך? לפעמים כן ולפעמים לא. חושב שאתה בנאדם יפה? לאידעת. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף ועיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי.. עברת פעם על החוק? כן
איך? סמים, חציית כבישים לא במעבר חציה/רמזור אדום, ו... פילחתי שטויות באילת
גנבת פעם? ראה תשובה קודמת
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
חצי קופסא ביום. אתה לוקח ריטלין? Nop אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן, אלטרוקסין (בלוטת התריס) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? חחחחחח
ממש. כמה קומות בבית? 3 בבניין, בית-1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? קומה ראשונה של הבית כי אין יותר, קומה 3 של הבניין. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ~שומרת על זכות השתיקה~
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת? כבר לא בביצפר. אני בצבא. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לצרפתית שהיתה לי בכיתה ט'. למה דווקא אותו/ה? כי היא מטומטמת. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? כן למה לא.. אותה שגרה של צבא, מקווה להתפתח יותר מה מיקצועות ההרחבה שלך? למדתי צילום. כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? אני ב-צ-ב-א. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מקווה שבביה"ס לקצינים
(בה"ד 1 קורא לי
) יש תיכנונים לחופש? איזה חופש?! איפה?
זוגיות..
יש חבר/ה? כן. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן. כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? 2 בינתיים.. עוד לא ידוע על הנוכחי.. מתי היה האחרון? עכשיו. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה וחצי. למה ניפרדתם? כי זה מיצה את עצמו.. זה היה הדדי. בגדו בך פעם? כן
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חס ושלום. הם ידעו אחד על השני?
אם לא, איך נודע להם?
סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, שפתיים, אמות. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לפעמים
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ברור. האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא בדיוק. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן
האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחחחחח
כן
הפעם האחרונה ש..:
אכלת: היום בבוקר. שתית: לפני שעה. השתכרת: לפני שבועיים הקאת: לפני 4 ימים.
לא הרגשתי טוב. שמעת דיסק: עכשיו. איזה דיסק? חלולים- אביב גפן. צרוב? חס וחלילה. מה שמעת לפני הדיסק הזה? שוטי הנבואה באוטו. היית בהופעה: לפני שבוע. עשור לשומקום של אביב גפן
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני שעה לאבא
היית בתל אביב: אתמול
הייתי בחיפה: לפני חודש וחצי. התקשרת למישהו: לפני שעה ומשהו. התקשרו אלייך: לפני 10 דקות.

גם אני רוצה וזה :)

כללי שם מלא:
עדי יוסף :) כינוי של חברים:
דידי,דוד,דודי,יוסף,ג'וסף-בקיצור מלאאא, אני לא אפרט עכשיו. גיל:
16 עוד חודש ושלושה שבועות :) מקום מגורים:
באר שבע, או יותר נכון, מושב נבטים... זה צמוד. סטרייט/גיי/ביי:
סטרייטית :) אתה צמחוני?
לא אתה טבעוני?
לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
חום :) אוהב אותו?
אממ בערך :) אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
צבעתי רק למטה לבלונד כזה חמוד :) השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
מתולתל. אוהב את זה?
מסתדרת... :) מה צבע העיניים שלך?
חום. אוהב אותו?
כן :) מה צבע העור שלך?
חום לייט אבל בסוף הקיץ זה יהיה חום כהה :) חח... בן כמה אבא?
48 :) כמה אחים?
אחות אחת . אוהב את המשפחה?
כן :) פירסינג:
ממש לא :) קעקועים:
כנ"ל :) צבע אהוב:
יש כמה... שחור, כתום וכד'. צבע שנוא:
סגול כל כך ^&#%^@*%^#$ !!!!! אוהב את עצמך?
כן :) אם אין אני לי, מי לי? :) חושב שאתה בנאדם יפה?
ממוצע :) מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
עיינים :) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
לא יודעת
עברת פעם על החוק?
אמממ כן. איך?
בואו נשאיר את זה ביני לבין עצמי
גנבת פעם?
בזוקה נחשבת? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
פעם. אתה לוקח ריטלין?
לא... אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
לא... אתה דתי/מסורתי/חילוני?
חילנית מתנחל?
ממש לא
כמה קומות בבית?
אחת וחצי :) באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?
אחת :) באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
חדר מחשב :) כמה מחשבים יש בבית?
2 :) ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
בהזדמנות :) עכשיו לא עולה לי...
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?
י' :) אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר??
אחת המורות להיסטוריה בביצפר שלי :) למה דווקא אותו/ה??
כי היא נאחסית... איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? ?
טובה :) מחכה לשנה הבאה??
מאאאאאאוד :) מה מיקצועות ההרחבה שלך??
גאוגרפיה, והיסטוריה מורחב :) כמה יח"ל מתמטיקה??
4 כמה יח"ל אנגלית??
5 עשית בגרויות השנה? במה??
לשון, היסטוריה, מתמטיקה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה??
מקיף עומר :) יש תיכנונים לחופש??
כןןן... מלאאאאא !! :) |זוגיות.. יש חבר/ה?
היה :( נושא רגיש... היית מאוהב?
כן :) בכמה אנשים?
אחד... היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד??
אמממ כן :) חחח אבל לא מה שאתם חושבים... כמה בני זוג היו לכם??
אמממ 5 :) כמה מתוכם היו רציניים??
שניים :) מתי היה האחרון??
השנה :( מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם??
אמממ 7 חודשים :) למה ניפרדתם? ?
כי כי כי כי... לא יודעת :( בגדו בך פעם??
לא... היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן??
לא בדיוק... בערך... הם ידעו אחד על השני??
לא אם לא, איך נודע להם??
לא נודע להם... סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני??
ידיים :) חח אני מוזרה... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)??
מממש לא... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה??
אממ לא :) האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך??
ממש לא האם התנשקת עם בן מינך??
אממ רק על השפתיים, לא רציני... האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך??
ממש לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי??
חחח לא מגיבה :) האם אמא נכנסה פעם באמצע??
לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת:?
ב1 וחצי :) שתית:?
לפני שעה. השתכרת:?
מנסה להימנע. הקאת:??
לא זוכרת... שמעת דיסק:?
היום :) איזה דיסק??
עברי לידר :) צרוב??
לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה??
לא זוכרת. היית בהופעה:
רוק עצמאות, לפני חודש. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
שילשום. היית בתל אביב:
לפני כמה ימים. הייתי בחיפה:
לפני שבוע. התקשרת למישהו:
אתמול בלילה :) התקשרו אלייך:
הבוקר...

yardenbm

New member
תשובות שלי

כללי שם מלא: ירדן קוואז כינוי של חברים: לרד/ברד כרד גיל: 16 מקום מגורים: ץל אביב סטרייט/גיי/ביי: בגיל הזה אי אפשר לדעת עדיין אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן לשחור השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? אני כושית פחח בן כמה אבא? מתן כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: חום צבע שנוא: תכלת אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? רגליים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו אותם עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי מקיוסק בכיתה ד' גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? אצל אנשים בבית כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?בקומה היחידה שקיימת באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?אני בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ולפטופ 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זכור לי שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לספורט למה דווקא אותו/ה? כי היא זונה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? רגילה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? הסטוריה סוציולגיה וכלכלה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? לשון ומחר היסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? עירוני א' יש תיכנונים לחופש? קצת |זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? נבר מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? א הייתה למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיינים שפתיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? אולי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:צהרים שתית: צהרים השתכרת: יום העצמאות הקאת: לפני שבועיים שמעת דיסק: יום ראשון איזה דיסק? יוסלס אידי צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת היית בהופעה: של שיגעצ בבארבי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני שנה וחודשיים היית בתל אביב: אני גרה פה הייתי בחיפה: אוי מלא זמן התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול

Sheygets16

New member
בא בטוב באמצע כל ההיסטוריה פה :X

כללי שם מלא: נטע, מספיק מלא? :) כינוי של חברים: נט, נטוש. גיל: 16 וחצי מקום מגורים: במקום די מגעיל שנקרא לו הבית :X סטרייט/גיי/ביי: בגדול סטרייטית, אבל פתוחה להצעות חעחע. אתה צמחוני? ממשלא. אתה טבעוני? כנ"ל מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום מגעיל אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, מלא פעמים.. בעיקר אדום ושחור סיני. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אהמ אני מניחה שאפשר לקרוא לזה גלי. אוהב את זה? כן למהלא, לא מתלוננת :X מה צבע העיניים שלך? חום ? יש ימים שגם ירוק אוהב אותו? נראה לי טיפשי לייחס לדבר כזה חשיבות מה צבע העור שלך? עכשיו הוא בצבע שיזוף. בן כמה אבא? אנערף, אולי 45 בערך. כמה אחים? 2 אחיות אוהב את המשפחה? מסתדרים
פירסינג: נזם קעקועים: לא צבע אהוב: שחור צבע שנוא: אנערף. אוהב את עצמך? יש ימים. חושב שאתה בנאדם יפה? יש ימים. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת .. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת, לא נראה לי. עברת פעם על החוק? כן, כמו כולם. איך? הורדת שיר מהאינטרנט, ספסרות, הא כע וגם פעם גנבתי שזיפים באמצע הלילה :| גנבת פעם? נו, תסתכלו למעלה. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
כן, 5 ביום בערך. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? רק תרופה אחת? הרבה תרופות :) אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני לא נוהגת לתייג את עצמי אבל אני מניחה שמסורתית כי יש דברים מסויימים שאני שומרת עליהם. מתנחל? לא, אבל יש לי משפחה מתנחלת. כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שומחדר, המחשב פשוט זרוק פה באמצע הבית. כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אויש נו יש הרבה :X אני מתרסקת הרבה פעמים. פעם התרסתי אבל ביומהולדת שלי, זה היה מתסכל :] שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ללא ספק את המורה שלי ללשון. למה דווקא אותו/ה? אם כל אהבתי אליה, היא פשוט לא יודעת כלום מהחיים שלה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? לא רעה בכלל
מחכה לשנה הבאה? קודם תנו לי קצת חופש. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות וסוציו\פסיכו. כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? כן, 4 בגרויות. היסטוריה, לשון, מתמ' ואומנות. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו ביצפר כמו שלמדתי השנה :X יש תיכנונים לחופש? אוו המון, בעיקר הופעות ואילת. |זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? אממ.. מאוהב זאת מילה גדולה קצת. בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחח ברור, יזיזים
כמה בני זוג היו לכם? כבר לא סופרת כמה מתוכם היו רציניים? 2-3 מתי היה האחרון? שבוע? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כמה חודשים למה ניפרדתם? עזבו :X בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? כן הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שפתיים וגוף :) האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא משו האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן :] האם התנשקת עם בן מינך? כן
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? אממ לא, אבל היה איזה קטע מפדח עם אבא. הפעם האחרונה ש.. אכלת: שעתיים שתית: ברגע זה :| השתכרת: שנה וחצי הקאת: פסח, אחרי המצות. שמעת דיסק: היום בבוקר איזה דיסק? ניו יורק רפיח אחרי המון זמן שלא שמעתי אותו. צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? את נימרוד שיקלר :X כל הלילה שמעתי את זה. היית בהופעה: אממ וואי לא זוכרת, אולי ביום העצמאות? אולי היה גם משהו אחרי זה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול בלילה. היית בתל אביב: אהמ לא מזמן,עם אבא היית בחיפה: שנים! התקשרת למישהו: אתמול בלילה התקשרו אלייך: אתמול בלילה
וחוזרים להיסטוריה.

גוטשה

New member
היייאמ

שם מלא: אביגיל ונרקרט כינוי של חברים: אבי, בייגל גיל: 12 וחצי מקום מגורים: נסיונה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אדמוני?! אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? ירוק-חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן לבן בן כמה אבא? משפחה חד הוריץ כמה אחים? לבד בדד אוהב את המשפחה? כה פירסינג: באוזן? קעקועים: לא צבע אהוב: ירוק? צבע שנוא: תכלת אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? השן השנייה משמאל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? כן איך? לא זוכרת גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן, אבץ- כי אני צמחונית אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית בעבוע מתנחל? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה קומות בבית? אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ?!?!? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדרשלי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אל תשאלו. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? עדה!!!!!!$#^&#$#^ למה דווקא אותו/ה? ככה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? ככה מחכה לשנה הבאה? כה מה מיקצועות ההרחבה שלך? אני בחטיבה מאדאפאקא! כמה יח"ל מתמטיקה? " " כמה יח"ל אנגלית? " " עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? כה, 5 שבועות בקנדה |זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כה בכמה אנשים? באותו זמן?!?! היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 3? כמה מתוכם היו רציניים? 0? מתי היה האחרון? לא זוכרת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 שבועות? למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא! הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אףףףף האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? ודאי ודאי. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? עה? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לא זוכרת, כמה שעות שתית: חצי שעה? השתכרת: שבועיים אולי הקאת: הרבה זמן שמעת דיסק: חצי שעה בערך איזה דיסק? "בכיף"- אינפקציה צרוב? אבוי! מה שמעת לפני הדיסק הזה? "מנועים קדימה"- אלג'יר היית בהופעה: כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: השנייה, לליל כפרעתי :] היית בתל אביב: לא זוכרת הייתי בחיפה: פפפפפפפפפפפי התקשרת למישהו: 10 דקות? התקשרו אלייך: 10 דקות?

אחרי הרבה זמן שלא כתבתי פה

כללי שם מלא:מלי וייס כינוי של חברים:מלה, מליש, מלוש, מל, מלמל (ועוד וריאציות עם האותיות האלה) טינקרבל, טינקי. גיל:17 כמעט מקום מגורים:עפולה\נצרת עילית סטרייט/גיי/ביי:סטרייט :( אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר אוהב אותו?כה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כה אדום (עכשיו צבוע) השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כה מה צבע העיניים שלך?חום דבש ירוק אוהב אותו?כה מה צבע העור שלך?בהיר בן כמה אבא?42 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?ליפעמים פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:שחור ואדום צבע שנוא:כתום אוהב את עצמך?ליפעמים חושב שאתה בנאדם יפה?לא דעת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?תאף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אני מקווה עברת פעם על החוק?כה איך?לא חשוב גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?יא אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את סמי הורה למתמטיקה =/ למה דווקא אותו/ה?כי הוא סנילי בן 100 בערך איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?יכול להיות יותר טוב מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?ביולוגיה\כימיה כמה יח"ל מתמטיקה?4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?כה:מתמטיקה, כימיה, אנגלית, ספרות והסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בצפר יש תיכנונים לחופש?לא ממש |זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כה בכמה אנשים?לא זוכרת (לא הרבה) היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?תלוי ממתי רציניים היה רק 1 כמה מתוכם היו רציניים?ע"ע שאלה קודמת מתי היה האחרון?לפני 7 חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חצי שנה למה ניפרדתם?סיפור ארוך בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?ע"ע שאלה קודמת אם לא, איך נודע להם?" " " סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?המבט האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?----- האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?----- האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?---- האם התנשקת עם בן מינך?כה האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?----- האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:בבוקר (מזכיר לי שאני צריכה ללכת לאכול) שתית:צהריים השתכרת:לא משתכרת (תופסת ראש) הקאת:מזמממממן שמעת דיסק:עכשיו איזה דיסק?שומקום של אביב גפן (אחרי שנייייים) צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?כלום היית בהופעה:אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום היית בתל אביב:מיזמן הייתי בחיפה:ביום הסטודנט התקשרת למישהו:חחחח אני לא מתקשרת אפעם...מתקשרים אליי התקשרו אלייך:אמאאאאאאאא בדיוק הפלא צילצל...מפחיד!!! היה נחמד:)

אם מישהו קורא את זה שיעשה ../images/Emo45.gif

כללי שם מלא: טובה :| כינוי של חברים: טובי גיל: 16.4 מקום מגורים: ירושלים סטרייט/גיי/ביי: ביי :) ממ סתם סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? לא יודעת לא חשבתי על זה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, לפני כמה ימים חימצנתי :) קצת פסים בלונדיניים.. אבל עוד מעט אני צובעת את כל השיער לאדום!!
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? מממממ כן מה צבע העיניים שלך? ירוק - אפור, עם טיפה כתום באמצע אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן סיד
בן כמה אבא? 43 בערך? כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? מממממש לא פירסינג: בקרוב נזם
קעקועים: לא צבע אהוב: ממממ שחורררר
צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים ושתפיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יכול להיות עברת פעם על החוק? כן [הורדת שירים?] איך? אחלה:) גנבת פעם? כן [פעם כשהייתי קטנה נכנסתי לחנות של קשקושים וגנבתי כמה סיכות..חח] אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אבל בקרוב מתחילה לקחת חח אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן, תרופה לחרדה/דיכאון אתה דתי/מסורתי/חילוני? לא ידוע חחחח ממממ הורים דתיים, אני לא מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? :| באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחים שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כל המורות למתמטיקה למה דווקא אותו/ה? כי כולן טיפשות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? מגמות? מחשבים [11] כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? 2 יח"ל מחשבים, 1 לשון, 1 תנ"ך, ומחר עוד 1 במחשבים באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מממ לא משנה מה השם אבל כנראה עוברת יש תיכנונים לחופש? בינתיים ניצנים זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? ממממ 3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? לא זוכרת.... בערך 4/5 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? לפני 4/5 חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שלושה חודשים למה ניפרדתם? הוא זרק אותי בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא ולא יקרה מצב כזה הם ידעו אחד על השני? :| אם לא, איך נודע להם? :| סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שפתיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא :S הפעם האחרונה ש..: אכלת: מסטיק? שתית: מיץ השתכרת: לא זוכרת הקאת: לא זוכרת שמעת דיסק: הרגע איזה דיסק? דיסק שהכנתי צרוב? כה
מה שמעת לפני הדיסק הזה? את הצעקות של אמא היית בהופעה: רוק עצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן היית בתל אביב: לא זוכרת היית בחיפה: בפסח התקשרת למישהו: אתמול נראה לי התקשרו אלייך: אתמול נראה לי

טולייצ

New member
בופ ../images/Emo10.gif

כללי..
שם מלא: אורטל
כינוי של חברים: טולי/טולייצ/טוליאנקה [אבי קרא לי ככה
] גיל: 17 [עוד 29 ימים] מקום מגורים: ב"ש סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? מנסה אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד אוהב אותו? יאפ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק-גלי אוהב את זה? לפעמים מה צבע העיניים שלך? חום דבש אוהב אותו? הייתי מעדיפה ירוק/כחול,אבל זה מה יש.. מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? 41 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: טורקיז צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? מידי פעם חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש,תלוי איך מסתכלים על זה.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיינים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אדם הוא מה שהוא חושב שאנשים חושבים שהוא [קולי רולזזז]. אין תשובה
עברת פעם על החוק? יאפ איך? אתם לא צריכים לדעת.. גנבת פעם? בערך.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? רוצה אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? יש קומה אחת,מה השאלה? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא בדיוק פאדיחה,אבל גנבו לי את הארנק,והיה שם מכתב שהיה אסור לאף אחד לראות,מעניין מה היה עם זה.. [אותי זה מאוד מצחיק,לא יודעת מה איתכם..]
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי לתנ"ך למה דווקא אותו/ה? כי היא כלבה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה)? סבירה מחכה לשנה הבאה? יאפ מה מקצועות ההרחבה שלך? תאטרון ומדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 [בעזרת השם] כמה יח"ל אנגלית? 5 [בעזרת השם] עשית בגרויות השנה? במה? ספרות,מתמטיקה,תאטרון,סוציולוגיה,אנגלית,ויום שלישי בהסטוריה.. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו ביצפר יש תיכנונים לחופש? אילת,ניצנים,קנדה [
אמן אמן
],יש לי יום הולדת,וזהו בערך..
זוגיות..
יש חבר/ה? לא היית מאוהב? בערך.. בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא חושבת כמה בני זוג היו לכם? לא בדיוק היו,אבל 1 כמה מתוכם היו רציניים? זה לא היה רציני.. מתי היה האחרון? עוד מעט שנה
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אם נחשיב את הסיפור מהקיץ שעבר,אפילו לא חודש.. למה ניפרדתם? זה נגמר כי טסתי,אני חושבת..
בגדו בך פעם? מקווה שלא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא היה אחד,שם ירחם
הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? -
סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אופי האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? - האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? -
הפעם האחרונה ש..
אכלת: צהריים שתית: עכשיו השתכרת: וואו,סוף שנה שעברה הקאת: חודש בערך.. שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? מארון 5 צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? יהלי סובול היית בהופעה: אני חושבת ש 26.5 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת היית בתל אביב: יום הסטודנט,חודש בערך.. הייתי בחיפה: כיתה ו' אני חושבת.. התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום בצהריים הלוואי שיהיו מחר חדשות טובות

יחי השיעמום ../images/Emo3.gif

שם מלא:אוסנת כינוי של חברים: אוווסנת[הדגש על ה"או"], סנש, דוד, יש הרבה.. גיל: 15 וקצת מקום מגורים: כפר סבא סטרייט/גיי/ביי: מה שאתם רוצים אתה צמחוני? לא בחיים לא אתה טבעוני? גם לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כה בסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי חימצון בחלקו, ועכשיו צבעתי את החימצון לכחול
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? הכל ביחד=ליפה אוהב את זה? כה שיהיה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? אממ בסדר.. הייתי רוצה קצת יותר בהירות מה צבע העור שלך? חום
יאייי בן כמה אבא? לאדעת.. נראלי 50 כמה אחים? 4 אוהב את המשפחה? כה הם חמודים חח פירסינג: הלוואי קעקועים: נבר צבע אהוב: שחור, אדום, כתום.. וכחול צבע שנוא: סגול
אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ שפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן יש קצת פוזלים עברת פעם על החוק? איך? כה לא עברתי במעבר חציה, קניתי סגריות, הורדת שירים וכאלה.. גנבת פעם? כה בטח אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא, רק נרגילה אתה לוקח ריטלין?
חסססס!!!
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אפעם.. אנלא מאמינה בשום תרופות.. רק בויטמינצ'יק ואקמול אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית מתנחל? לא.. כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אמממממ לאדעת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לג"ג, למה דווקא אותו/ה? היא כל כך מטומטמת. הברזתי כל השנה מהשיעור שלה והיא עוד מחייכת אליי ומברכת אותי לשלום טחחח איזה טיפשה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת- היה לי כיף. גרועה- לא למדתי כלום.. מחכה לשנה הבאה? לא בגלל שיש שנה הבאה בגרויות מה מיקצועות ההרחבה שלך? מאיפה לי כמה יח"ל מתמטיקה? לאדעת כמה יח"ל אנגלית? נראה לי 3, לא עשיתי אפילו מבחן חיח ^^ עשית בגרויות השנה? במה? לא אין באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? "הראל סקול, ילדות בתיסכול." יש תיכנונים לחופש? כן, מחנה קיץ [יאייי] אמממ.. הופעות וכאלה |זוגיות.. יש חבר/ה?
היית מאוהב?
בכמה אנשים? הרבה... היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם? 2-3 כמה מתוכם היו רציניים? נראה לי רק 1 מתי היה האחרון? לאמעניין אותי זה היה מזמן, מי זוכר מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 5 חודשים למה ניפרדתם? אני נפרדתי בגדו בך פעם?
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? נבר הם ידעו אחד על השני? --- אם לא, איך נודע להם?--- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? המממ...הכי הכי שפתיים ..אה וגוף [דהה] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחחח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא, אבל לשער של הבית קברות כן [בתור סתם משחק] האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? אממ לא ממה שזכור לי האם התנשקת עם בן מינך? אופקורס
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? קצת יותר מנשיקה, לא הרבה אבל האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחח טלנובלה... הפעם האחרונה ש..: אכלת: אממ לפני כמה דק' שתית: גם לפני כמה דק' השתכרת: לא השתכרתי הקאת:לפני שנתיים ביום כיפור
XD שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? אלגי'ר
מנועים קדימה צרוב?
מה שמעת לפני הדיסק הזה? את התופים שלי חח היית בהופעה: יום העצמות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: יום שישי היית בתל אביב: ממממ חודש בערך.. נראלי הייתי בחיפה: מזמן... התקשרת למישהו: לאזוכרת התקשרו אלייך: לפני כמה דק' מי שקרא שישלח איזהשו אייקון

רותמיתXD

New member
השיער שלך שולתת!

ושיער כחול זה שולתת אנימור! נו. בקטע של השיער נשברתי.

למעלה