I Wanna Have Your McWeekend

adiozery101

New member
McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
: McFLY - Transylvaniy Mcfly Sorry is not good enough McFly - Star Girl Mcfly Rockin Robin Mcfly please, please
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs Bleeding Love by - Leona Lewis Chris Brown - With You אביב גפן - אהבנו אביב גפן - 4 עונות אביב גפן - יומן מסע אביב גפן - השיר שלנו
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי : )
אלבום שחרשתן עליו:
the heart never lies
קליפ שעשה לכן את זה:
McFly - Star Girl
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הרבה XDD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
גם הרבה XP
משהו ששימח:
יום העצמותת !!
משהו שהעציב:
יום הזיכרוןן
ציטוטיה:
: אממ XPPPPPPPP אין
מתנגן בראש / בפלייליסט:
XDD המלצת השבוע: איןן
התמונה הכי חמה:
טומיי חמודיי פה חחחחחח

adiozery101

New member
אופס ../images/Emo9.gif

זה לא שלח לי אז שלחתי שוב ולא מצאתי תתמונה הראשונה XDD >< חחח שיאא יש לי 910 !!

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif Blood Sweat And McWeekend ../images/Emo112.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Not Alone Lola I Predict A Riot >> חרישות
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
מישהו לרוץ איתו-דניאל סולומון
Angie-Cobra Starship Belle Demoiselle-Christophe Mae Hold On-Jonas Brothers
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי האחים ג'ונאס
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
-
השפנפנות של יו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
$@#%!$^!
משהו ששימח:
אין יותר מבחנים בתנ"ך D: אולי כל מי שקיבל ציון טוב בהסטוריה לא ייעשה את המבחן הבא *אושר* אתמול הייתי במטס של צה"ל והיה ממש יפה אני יוצאת לטיול שנתי
משהו שהעציב:
שצנחן במטס נפצע וגם כמה אנשים מהקהל...
ציטוטיה:
יש רק אחד
המורה: "אנחנו הולכים ללמוד קפ"ה... (זה משהו בלשון..) ילדה: " מה? " המורה: " קפ"ה.. " ילדה: "אההה..." XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון.. היה לנו את השיר הזה בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל וזה היה קטע ממש חזק...
המלצת השבוע:
תבדקו על איזה ווליום נמצא האייפוד לפני שאתם מכניסים את האוזניות לאוזניים..
התמונה הכי חמה:
I Fuckin' Love Coloring ! סופ"ש נעים

white in Angel

New member
אני יודעת מה זה קפה למדתי את זה

קפ"ה ק- קריאה פ-פניה ה-הסגר ואני לא מקשיבה לשעורי לשון כי הם שעתיים ראשונות בבוקר של יום שישי... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

YuvalJones

New member
stronger mcweekend ../images/Emo47.gif

סטרונגר של קניה ווסט D:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ignorance
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
סימנים -הראל מויאל למיה יש אקדח - כנסיית השכל כל הציפורים - הראל סקעת. superman- eminem hilies song - eminem puke- eminem fack - eminem תכלס, אין על אמינים בענייני היפהופ וראפ
הלהקה המגניבה של השבוע:
אמינם
אלבום שחרשתן עליו:
encore- eminem
קליפ שעשה לכן את זה:
like a boy - ciara
נשים מושלמות, סרט ממש טוב!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברות שלי ביום העצמאות.
משהו ששימח:
ידידים שלי ביום הצמאות.
משהו שהעציב:
-
ציטוטיה:
זה דיי ארוך אז תתכוננו XD (13:49) ‎אמוריקוו: הפי בירט'דיי שיין, איזה קול הומועי נטחן בתחת יש לך לך להזדיין, הפי בירט'די שיין.D: XDDDD חחחחחחחחחחחחחח הצחקתי את עצמי (13:49) ‎יוביקק: סתמי כבר. אם רע לך לראות את זה אל תראי! לא הכרחתי אותךךךךךךךךךךךךך!!##$&^*&&*)*& [נראהלי אני אהיה לסבית רק כדי לעזור להומואים~ ^^] (13:50) ‎אמוריקוו: חחחחחחחחחחח הוא שר לו בקול של הומו נטחן בתחת!!!!! מה לעשות!!! קוצי מוצי פו, הפי בירטדיי שיין (13:50) ‎יוביקק: אוף שתקי. (13:50) ‎אמוריקוו: מילא תהיו הומואים בשושו ואל תזדיינו מול המצלמה! איכ (13:50) ‎יוביקק: ששששש (13:51) ‎אמוריקוו: חחחחחחחחח יובל אם את לסבית אני לא אדבר איתך לעולם אני אחליף אותך באוליביה ואז את תלכי להתמזמז עם מאי או עדי על ספסל, מי שתסכים להיות חברה שלך שתוכלו לשיר אחת לשניה בקול גברי הפי בירט'דיי ואני אהיה בחיים הטובים באנגליה (13:52) ‎יוביקק: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איכס דווקא מאי או עדי? XDDD (13:52) ‎אמוריקוו: כן! דווקא! (13:54) ‎יוביקק: שקט-בתולת-שפתיים-שכמותך XD (13:55) ‎אמוריקוו: חחחחח בואנה יקטינה צופה בפורנו ומפצחת גרעינים שכמוך! לא הכמות אלא האיכות! (13:56) ‎יוביקק: על איזה פורנו מדובר בדיוק?! XDDD (13:56) ‎אמוריקוו: "הפי בירט'דיי שיין, לך להזדיין" מתלהבת מהומואים נטחנים בטוסיק הלבקני שלהם לא מבינה שהם עוד שנתיים ישנאו אחד את השני ויקללו את השנים שהם שיחקו אותו הומואים! (13:56) ‎יוביקק: טוב, בסדר משתגידי XD (13:57) ‎יוביקק: אז מה? כשיגיעו העוד שנתיים האלה תודיעי לי טוב? :) בנתיים הם הומואים סקסיים במיוחד! (13:57) ‎אמוריקוו: בלוהו, לכי תתלהבי מפורנו רך. (13:57) ‎יוביקק: לכי תתנשקי XDDD (13:58) ‎אמוריקוו: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מכוערת! (13:58) ‎יוביקק: כוסית! (13:58) ‎אמוריקוו: לפחות כשאני אתנשק זה יהיה עם איזה חתיך איכותי ולא עם אילן משכונה ד'!!!! (13:58) ‎יוביקק: יצא לך לראות פעם את אילן משכונה ד'? [ובכלל, הוא משכונה של טחונים בתחת] D: (13:59) ‎אמוריקוו: ולא אוותר על ויינשטיין הסקייטר החתיך!!! (13:59) ‎יוביקק: הוא וויתר עליי אינעל-עבוק שלך קוף!!!!!!!! (13:59) ‎אמוריקוו: לפחות היית מתנשקת איתו! פרייארית!!!!!!!!! (14:00) ‎יוביקק: ~אני שמה את השיחה הזאת בציטוטים של הפורום טוב? טוב~ (14:00) ‎אמוריקוו: לא פרשת מהפורום? לא, לא! (14:01) ‎יוביקק: החלטתי לחזור כי היה לי מקוויקנד מעניין לכתוב XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
good life
המלצת השבוע:
-
התמונה הכי חמה:
ME

LironPoynter

New member
יו יובל, התמונה חמה אש!

סתם לא. למה נראה לך? כאפות
טוב נו קפראלייך את יודעת שלא התכוונתי. ואין לי שומדבר נגד הומואים פשוט הם בזבוז לקהילת הבנות בכל רחבי העולם. (טוב נו, רק שיין)

YuvalJones

New member
OMFG!

את הגבת בפורום! אחרי מיליוני שנות אור שלא הגבת כאן, הראת נוכחות! ועארעחןלאמעארחמארל. סתם
שיין הזה, באמת הומו מבוזבז - הוא היה יכול להיות איתי מספר שנים טובות עד שהייתי מתבגרת והייתי נוסעת לדני-בוי. יש כמה מושלמונים שאני חייבת לעשות XD

Yu vi

New member
שובידובי../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Star Girl TBOPK FCIHH ROTTF
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Amathyst - Fightstar שיר כלכך מדהים.
Paint your target - Fightstar We Apologise For Nothing - Fightstar Justify - The Red Jumpsuit Apparatus Atrophy - The Red Jumpsuit Apparatus Seventeen ain't so sweet - The Red Jumpsuit Apparatus Where is the love - Busted The End - MCR Beautiful - Christina Aguilera
הלהקה המגניבה של השבוע: Fightstar The Red Jumpsuit Apparatus McFly
אלבום שחרשתן עליו: של RJA
קליפ שעשה לכן את זה:
הסירטון הכי קורע שיש מ"על טבעי" 117 http://www.youtube.com/watch?v=qjKuAfY1CZk&feature=related
עוד סירטון משעשע מ"על טבעי" ואלונה טל מופיעה פה D:: http://www.youtube.com/watch?v=8xtdP8-GLkc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי.
שנות ה70 השנים הטובות ~נגמר >:~
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מורה אחת בבצפר שכמעט הביאה לי הרשמה בגלל ששמתי גופייה מתחת לחולצה. ~הביצפר שלי כלכךךךךךךך מפגר שאחד מהחוקים שלו זה שאסור לשים גופייה מתחת לחולצה אבל אפחד לא מקשיב לזה Oםםםםםםםםם~
משהו ששימח: 95 ו97 בעבודות חקר במדעים
משהו שהעציב: יום הזיכרון.
ציטוטיה:
בריל~ "גועל נפש של נגינה" XDDDDDD חחחחחחחחחחח שיר באמאשלך תשימי חלקים מהשיחה XDDD איןלי אתזה שמור!111
לא תבינו אתזה אבל לאנורא. ^_^ Dean: Neil, it's your grief counselors. We've come to hug.
מתנגן בראש / בפלייליסט: When day turns into night - Busted בראש Amathyst - Fightstar ועכשיו גם בפלייליסט ^_^
המלצת השבוע: תראו על טבעי. סדרהבתזונה
התמונה הכי חמה: סאם ודיןןן

Yu vi

New member
עוד תמונה DD:../images/Emo85.gif

אלונה טל, ג'ארד פאדלקי וג'נסן אקלס AKA ג'ו, סאם ודין שגנב מערבל בטון.

Yu vi

New member
כן הא?!!!?../images/Emo85.gif

סתם, אבל אני מרגישה גאווה לראות אותה עומדת ליד המושלמים האלה. XD וכשהיא מצאה איזו רוח, דין~
~ עושה לה "Mazal Tov, You find your first spirit" הרגשתי המון גאווה על הMAZAL TOV!!!!
אבל למה אני תמיד גולשת מהנושא. ;;

Charley XD

New member
איזה חמוד ! שוש

לגלוש זה טוב ... זה פצע כמה שריטות את דני XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאעא סאם ודיןןןן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo178.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאעאעאעא ג'נסןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

just orr

New member
אעע התמונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הבצפר שלכם טיפש ~כמעט~ כמו שלנו!
חהחה עשית מקוויקנד מוקדם הפעם אה? XDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
../images/Emo99.gif|שלמותולמות|../images/Emo85.gif

טחח כה, הפעם החלטתי מוקדם XD אין בצפר דפוק כמו שלי, תאמיני לי.
<<<<<<:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה באמת היה גועל נפש!

XDDDDDDDDDDD חולעלייך

למעלה