stronger mcweekend ../images/Emo47.gif
סטרונגר של קניה ווסט D:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ignorance
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
סימנים -הראל מויאל למיה יש אקדח - כנסיית השכל כל הציפורים - הראל סקעת. superman- eminem hilies song - eminem puke- eminem fack - eminem תכלס, אין על אמינים בענייני היפהופ וראפ
הלהקה המגניבה של השבוע:
אמינם
אלבום שחרשתן עליו:
encore- eminem
קליפ שעשה לכן את זה:
like a boy - ciara
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
נשים מושלמות, סרט ממש טוב!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברות שלי ביום העצמאות.
משהו ששימח:
ידידים שלי ביום הצמאות.
משהו שהעציב:
-
ציטוטיה:
זה דיי ארוך אז תתכוננו XD (13:49) אמוריקוו: הפי בירט'דיי שיין, איזה קול הומועי נטחן בתחת יש לך לך להזדיין, הפי בירט'די שיין.D: XDDDD חחחחחחחחחחחחחח הצחקתי את עצמי (13:49) יוביקק: סתמי כבר. אם רע לך לראות את זה אל תראי! לא הכרחתי אותךךךךךךךךךךךךך!!##$&^*&&*)*& [נראהלי אני אהיה לסבית רק כדי לעזור להומואים~ ^^] (13:50) אמוריקוו: חחחחחחחחחחח הוא שר לו בקול של הומו נטחן בתחת!!!!! מה לעשות!!! קוצי מוצי פו, הפי בירטדיי שיין (13:50) יוביקק: אוף שתקי. (13:50) אמוריקוו: מילא תהיו הומואים בשושו ואל תזדיינו מול המצלמה! איכ (13:50) יוביקק: ששששש (13:51) אמוריקוו: חחחחחחחחח יובל אם את לסבית אני לא אדבר איתך לעולם אני אחליף אותך באוליביה ואז את תלכי להתמזמז עם מאי או עדי על ספסל, מי שתסכים להיות חברה שלך שתוכלו לשיר אחת לשניה בקול גברי הפי בירט'דיי ואני אהיה בחיים הטובים באנגליה (13:52) יוביקק: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איכס דווקא מאי או עדי? XDDD (13:52) אמוריקוו: כן! דווקא! (13:54) יוביקק: שקט-בתולת-שפתיים-שכמותך XD (13:55) אמוריקוו: חחחחח בואנה יקטינה צופה בפורנו ומפצחת גרעינים שכמוך! לא הכמות אלא האיכות! (13:56) יוביקק: על איזה פורנו מדובר בדיוק?! XDDD (13:56) אמוריקוו: "הפי בירט'דיי שיין, לך להזדיין" מתלהבת מהומואים נטחנים בטוסיק הלבקני שלהם לא מבינה שהם עוד שנתיים ישנאו אחד את השני ויקללו את השנים שהם שיחקו אותו הומואים! (13:56) יוביקק: טוב, בסדר משתגידי XD (13:57) יוביקק: אז מה? כשיגיעו העוד שנתיים האלה תודיעי לי טוב?

בנתיים הם הומואים סקסיים במיוחד! (13:57) אמוריקוו: בלוהו, לכי תתלהבי מפורנו רך. (13:57) יוביקק: לכי תתנשקי XDDD (13:58) אמוריקוו: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מכוערת! (13:58) יוביקק: כוסית! (13:58) אמוריקוו: לפחות כשאני אתנשק זה יהיה עם איזה חתיך איכותי ולא עם אילן משכונה ד'!!!! (13:58) יוביקק: יצא לך לראות פעם את אילן משכונה ד'? [ובכלל, הוא משכונה של טחונים בתחת] D: (13:59) אמוריקוו: ולא אוותר על ויינשטיין הסקייטר החתיך!!! (13:59) יוביקק: הוא וויתר עליי אינעל-עבוק שלך קוף!!!!!!!! (13:59) אמוריקוו: לפחות היית מתנשקת איתו! פרייארית!!!!!!!!! (14:00) יוביקק: ~אני שמה את השיחה הזאת בציטוטים של הפורום טוב? טוב~ (14:00) אמוריקוו: לא פרשת מהפורום? לא, לא! (14:01) יוביקק: החלטתי לחזור כי היה לי מקוויקנד מעניין לכתוב XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
good life
המלצת השבוע:
-
התמונה הכי חמה:
ME