I Wanna Have Your McWeekend

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מהתוכנית עם דני! XD

~חוץ מהציטוט עם איימיXD~ אני צריכה להתחיל לראות עוד פרקיםXDDD התמונות.

Maddie

New member
It's all about McWeekend../images/Emo185.gif

T.AT.U-It's all about us נו זה השאפל.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
FCIHH NW
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
T.A.T.U-All the things she said Paramore-Let the flames begin Paramore-Hallelujah
הלהקה המגניבה של השבוע:
paramore
הדיסק שחרשתן עליו
לא יודעת XDD
קליפ שעשה לכן את זה
תוכנית הטלוויזיה/ סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכן השבוע:
אחותי, אימא שלי וההופעה המפגרת הזאת
משהו ששימח:
עצמאות D:
משהו שהעציב
כל מיני סיפורים עצבוים ששמעתי השבוע, גם על השואה וגם על חיילים
ציטוטיה:
המורה:"ומה קורה כששותים ושיכורים?" תלמיד:"שותים מים משק שינה"
אחד מהילדים מהכיתה עשה את זה כשהוא היה שיכור
-- המורה:"יו"ש הכנסת מכהן כנשיא כאשר הנשיא..." תלמיד:"מעורב בפרשיות מין" -- "נו ומה אתה עושה ליום הולדת?" "חוגג שבוע הבא" "אה עם וודקה חמוציות?" *מתלהב*"כןןןןןןןןןן" -- "פאקקק יש לי פיפי מרוקאי! עצבני טילים!" -- "פנאן אגוזים"
אוףףף היה עוד וברח לי
מתנגן בראש/בפלייליסט
I believe-Honey soundtrack
המלצת השבוע:
טבעון זה אחלה
התמונה הכי חמה
לא בא לי

Bleed for Me

New member
Dont try to say you're sorry

Or try to make it right Don't waste your breath because it's too late, it's too late. מצעד הלהיטים של מקפליי: TCFC אחרי הרבה מאוד זמן שלא שמעתי אותו כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:לא יוצא לי כמעט לשמוע..רק הביצועים באיידול הלהקה המגניבה של השבוע:the Last Shadow Puppets אלבום שחרשתן עליו: the Last Shadow Puppets - The Age Of Understatement כמה שירים שדלפו.. קליפ שעשה לכן את זה: the Last Shadow Puppets - The Age Of Understatement סופסוף רואים את אלכס טרנר (ארקטיק מאנקיז) בקליפ שלו חחחח וSimple Plan - Love Is A Lie מוזר לשמוע את סימפל אומרים "פאק" חחח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן איידול,מגרש ביתי,על טבעי,האוס... משהו שהכעיס אתכם השבוע:לא יצא לי להיות בטקס בבצפר ביום הזיכרון משהו ששימח:יום העצמאות והתוצאות באיידול משהו שהעציב:יום הזיכרון ציטוטיה:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:Simple Plan - Love Is A Lie המלצת השבוע:שומדבר התמונה הכי חמה:נו כרגיל..קוק עד הגמר

sweet shir

New member
יור לאב איז אה לאיי. ../images/Emo23.gif

זה ממש הורס שבגרסת קליפ הם לא אומרים פאק X: ודוגרי מוזר

Charley XD

New member
שוודהבומבה

מצעד הלהיטים של מקפליי: XX כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : וואוכל השבוע שמעתי מוזיקה בטרוף ... כל הדיסק של סקין אנד בונז של הפו פייטר + מלאמלא שירים שלהם לינקין פאניק! Republica - Ready To Go Arctic Monkeys - Red Light Indicates Doors Are Secured Baby, It's Fact Dido - I Am What I Am השיר הזה כל פעם מחדש עושה חשק לראות רוזוולד ><" Nickelback - Never Again Nickelbeck - Savin' Me Beautiful World - Cold Play Cold Play - Speed Of Sound Cold Play - Trouble Funset - Standing Lover's Spit Busted - Air hostess הלהקה המגניבה של השבוע: פו פייטרס אלבום שחרשתן עליו: Skin And Bones של הפו פייטרס וגם של פאניק או וגם של קולד פלאי קליפ שעשה לכן את זה: הייתה איזה פרסומת שראיתי אתמול אחת המצחיקות XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הג"ש, הבורר, נמלטים, מבצע סבתא, על טבעי, סמולוויל, האוס וההופעה של הפו פייטרס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מיטול
משהו ששימח: היה יום עצמאות ממש שווה ואחותי חזרה D: משהו שהעציב: XX ציטוטיה: מספר דברים שעלו השבוע ואסור להגיד לאמא שלי (או לכל אמא אחרת) : 1. "אמא אמא אמא !! תראי איזה אדיר ! ירו בי ויהיה לי צלקת מזה ~מראה לה פצע נפוח ומדמם על היד שלי והרגליים~" 2. ~תמונה של אחותי מתנשקת עם מישהו~ "וזה איתי, היינו חברים שבוע ואז הוא עלה על ההר, אבל זה מתי שהייתי חולה וכל השבוע הוא טיפל בי" 3.אני : "אהה פשוט לפולי יש את התוכניות שלה, היא רוצה לדעת קודם איזה סרט" אמא : "איזה תוכניות ?" אחותי : "נו התוכניות הקבועות, לשתות" סיגל (מורה) : "מה אתה הולך עכשיו ? את גם ככה לא מבין את החומר" ילד : "זה בגלל שהוא כושי !" : "נכון" XD ~אחר כמה זמן~ מורה : "מה אתה צוחק ? ולמה אתה לא מקשיב לי ? אתה גבר, רק אישה יכולה לעשות את שניהם !" ניב : "זה בגלל שהוא כושי !" סיגל : "שאין להם שיעור (מב"ר) תראו איזה שקטים הם, אבל שיש להם, הם עושים יותר רעש מעדר פילים !" אני לחברה שלי : "מי שחרר את מב"ר ?" מורה : "אתם רואים ? זה פוסטר מושקע, השחור לבן, קלעת בול" ילדה : "לא זה פשוט שנגמר הצבע .." ילדה : "את ראית את הפלאפון שלי ??! אין בו אפילו מצלמה ! ואם אני רוצה להחליף אותו הוא אפילו פאקינג לא נשבר !" ~זורקת את הפלאפון על הרצפה והוא מתפרק לחתיכות קטנות XD~ וכמה מהשמו"צ-רוק : "או הא מי זה בא ? המוסד !" "סבתא חייה מתה !" "נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט בחניכים שלך, רגשני משותק תודה שנפלת חזק ! מק"ק " חניך למדריך שלו : "פלג אתה לא נכנס לקן !" ליבל (מדריך גם): "גם לקומונה (איפה שהם גרים) אתה לא נכנס !" איזה מדיך טוב הוא 3> XDD מתנגן בראש / בפלייליסט: Foo Fighters - Skin And Bones - Another Round אחח מההופעה
המלצת השבוע: תפעילו זיקוקים, זה כיף התמונה הכי חמה : וואל יש כמה .. טיילור ודייב 3>

Charley XD

New member
מחשב עם בעיות ><" למה רק עכשיו ?

אורטל אומר/ת: אני רעבה ... צ'רלי אומר/ת: תכאלי. צ'רלי אומר/ת: *תאכלי אורטל אומר/ת: אין לי כוח צ'רלי אומר/ת: אנורקסית אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD בטח אורטל אומר/ת: אני במיוחד אורטל אומר/ת: מה גרם לך לחשוב כך ? אורטל אומר/ת: מה הסגיר אותי ? אורטל אומר/ת: העוגת שוקולד עם הגלידה שאכלתי ? צ'רלי אומר/ת: מאיפה אני יודעת מה אכלת צ'רלי אומר/ת: אולי את משקרת? צ'רלי אומר/ת: הא? צ'רלי אומר/ת: הא? אורטל אומר/ת: XDDDDDDD אוי שיט, השקר לא עבד טוב ... אורטל אומר/ת: אז מה הדבר האחרון שראית אותי אוכלת ? צ'רלי אומר/ת: אממ אמממממ צ'רלי אומר/ת: כריות צ'רלי אומר/ת: את אוכלת כריות. צ'רלי אומר/ת: אולי גם ציפות וסדינים צ'רלי אומר/ת: אבל זה לא נחשב אוכל!@#$%^&*) אורטל אומר/ת: XDDDDDDDDDDDD צ'רלי אומר/ת: [חחחחחחחחחחח את אוכלת כריות, ודרור מנשקת אותן] אורטל אומר/ת: נחשי מה אני שומעת עכשיו אורטל אומר/ת: אוח בחיים לא המאס לי לשמוע את השיר הזה D: צ'רלי אומר/ת: פו פייטרז? כי לא הייתי פה קיל מי
צ'רלי אומר/ת: או פאניק? אורטל אומר/ת: פו צ'רלי אומר/ת: XD צ'רלי אומר/ת: פו צ'רלי אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD צ'רלי אומר/ת: ומה עם טיגר?

hooba

New member
../images/Emo80.gifאומייגאד!!! אומייגאד!!!

שמו"ץ!!!! איפה?! הנה!! איכססססססססססססססססס!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Charley XD

New member
אני לא חושבת שאיפה שאת נמצאת

יותר טוב. צופים. איכס. אהה ותזהרי שלא תשבר לך הציפורן חס וחסה שהיא נתקעת ככה במקשים. XD

Mcfly for ever

New member
../images/Emo165.gif McWeekend ../images/Emo165.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
McFLY - Transylvaniy Mcfly please, please Lola
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
איך היא יודעת-מכושפת . שיר מדבק Enrique Iglesias - Somebody's Me
Mika-Happy ending
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
Mika - Life In Cartoon Motion
קליפ שעשה לכן את זה:
Panic At The Disco - That Green Gentleman
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
פנלופי- הרגע ראיתי אותו =) מכושפת
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אתמול סינרגיה היו צריכים להופיע בשעה תשע אבל עד שהם באו היה כבר אחת עשרה וחצי והם שרו שני שירים והלכו כי הסאונד לא היה טוב.... אבל היום הם התנצלו בפורום שלהם
משהו ששימח:
לא ריססו עליי ספרי ביום העצמאות
משהו שהעציב:
אין
ציטוטיה:
המורה לביולוגיה: "את החלקיקים שבאויר אפשר לראות רק עם משקפיים של קוסמים" בהפסקה: חברה שלי: תראי מזה רק מדברים על שכל זאתי מסתובבת אני: היא מחפשת איפה מחלקים
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Alicia Keys-on one
המלצת השבוע:
תראו את הסרט פנלופי
התמונה הכי חמה:
אורלנדו בלום

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif התמונה מושלמת O: ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo100.gifBrown Eyed McWeekend../images/Emo26.gif

כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Adele - Chasing Pavements Kelly Clarkson - Beautiful Disaster (Live Piano Version) Kelly Clarkson - Beautiful Disaster Boys Like Girls - Heels Over Head Puddle of Mudd - Merry Go Round Cartel - Honestly Carrie Underwood - All-American Girl Puddle of Mudd - Thinking About You The Red Jumpsuit Apparatus - Damn Regret Yellowcard - Light Up The Sky Plain White T's - Our Time Now
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מה שג'ייק אמר לי בקליפ קול XDDDD כפרעליוווו
התמונה הכי חמה:
הבנידודים הכי מקסימים בעולם

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג איך שכחתי אותם../images/Emo70.gifהשירים הללו

גם The Red Jumpsuit Apparatus - Damn Regret
The Red Jumpsuit Apparatus - Justify אר זה לא שלח בפעם הראשונה

McFlyRoni

New member
../images/Emo23.gifThings are shaping up to be pretty odd../images/Emo70.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: TCFC
שירי השבוע+אלבום השבוע+להקת השבוע:
Panic At The Disco- Pretty. Odd: We're So Starving Nine In The Afternoon She's a Handsome Woman Do You Know What I'm Seeing? That Green Gentlemen I Have Friends In Holy Spaces Norhtern Downpour Whan The Day Met The Night Pad De Cheval The Piano Knows Something I Don't Know Behind The Sea Folkin' Around She Had The World From a Mountain in the Middle of the Cabins
קליפ שעשה לכן את זה: נחשו
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות עונה 16- בואו פשוט נכתיר אותה בתור העונה הטובה ביותר בכל הזמנים ונגמור עם זה
משהו ששימח: קיבלנו תעודות ו... עליתי באנגלית הגשתי בוחן ריק בהיסטוריה והטיפשה נתנה לי 60 בתעודה XD
משהו שהעציב: ירדתי ב5 נקודות במתמטיקה >:
ציטוטיה: תתכוננו להצפת גור ואוח
"וואו! זה גסססססססס!"
"אני כישלון! כישלון! כישלון!"
"רגע, יש לי שדרוג! (לוקח מגרפה), אני כישלון גורף!"
"מי? מי? מי? מי קורא לי? מי? מי? מי? מי קורא לי מי?"
"אתה מצ'קלף עליי"
"טלי הוד, הילדה היחידה בחצי הכדור המערבי שיודעת לבטא ח"ת ועי"ן גם שהיא אומרת קבב" "טלי הוד, הילדה היחידה בחצי הכדור המערבי שיודעת לבטא ח"ת ועי"ן גם שהיא אומרת קבב"
"גור יא משובש!"
"רגע רגע רגע, אתה תופס עליי פה טוסיקון?"
"זלימוביץ' המכוערת, מי ייקח אותך לסרט? גם בלילה גם ביום את נראית כמו גיהנום! בעעעעעע"
(בזמן דו קרב פרצופים בסגנון אגדות רוקנ'רול) אוח: "קבל את ירדנה ארזי - בוקר טוב דובי" גור: "לא! לא! רק לא אגדת הרוקנ'רול ירדנה ארזי! עשה בי מה שאתה מוצא לנכון!" אוח: "אז מה שאני מוצא לנכון, אדון גור, זה לצרף אותך ללהקה החדשה שלי 'אוח והטעויות'" גור: "איזה טעוית, אוח?" אוח: "הצירוף שלך ללהקה למשל" גור: "אני מתחיל להבין את ההיגיון של זה"
אוח: "חסה זה טוב, גם טלי הוד זה טוב. חסה זה טעים, גם טלי הוד זה טעים." גור: (ממלמל מתוך שינה) "זה גססססססס."
אוח: "ערב טוב לכל המאזינות והמאזינים..." גור: "ולכל המואזינים! אללה הוא אכבר!"
גור: "כמה זה עולה?" אוח: "נשב נדבר" גור: "אנחנו כבר יושבים ומדברים"
אוח: "טלי הוד, הילדה היחידה בעולם ששהתה בחלל ללא חליפת חלל". גור: "מה באמת?" אוח: "מאיפה לי לדעת?מה אני אסטרולוג?"
אוח: "אתה קורא לי צ'קלפן?!" גור: "אני קורא לך צ'קלפן בן אלף צ'קלפנים ערומים וצוחקים!" אחח. הם מלכים!
מתנגן בראש / בפלייליסט: Pinball Wizrd- McFly
המלצת השבוע: תשמעו פאניק. תיראו הישרדות עונה 16. תיראו גור ואוח.
התמונה הכי חמה: ררררררריייייייאאאאאןןןןןןןןןןןןן (פאניק) איזה חמו--ודדדדד!!!!! ^________^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ריאןןן ../images/Emo99.gif תמונה מדהימה ../images/Emo23.gif

והציטוטים
חלקם.

למעלה