../images/Emo23.gifThings are shaping up to be pretty odd../images/Emo70.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי: TCFC
שירי השבוע+אלבום השבוע+להקת השבוע:
Panic At The Disco- Pretty. Odd: We're So Starving Nine In The Afternoon She's a Handsome Woman Do You Know What I'm Seeing? That Green Gentlemen I Have Friends In Holy Spaces Norhtern Downpour Whan The Day Met The Night Pad De Cheval The Piano Knows Something I Don't Know Behind The Sea Folkin' Around She Had The World From a Mountain in the Middle of the Cabins
קליפ שעשה לכן את זה: נחשו
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות עונה 16- בואו פשוט נכתיר אותה בתור העונה הטובה ביותר בכל הזמנים ונגמור עם זה
משהו ששימח: קיבלנו תעודות ו... עליתי באנגלית הגשתי בוחן ריק בהיסטוריה והטיפשה נתנה לי 60 בתעודה XD
משהו שהעציב: ירדתי ב5 נקודות במתמטיקה >:
ציטוטיה: תתכוננו להצפת גור ואוח
"וואו! זה גסססססססס!"
"אני כישלון! כישלון! כישלון!"
"רגע, יש לי שדרוג! (לוקח מגרפה), אני כישלון גורף!"
"מי? מי? מי? מי קורא לי? מי? מי? מי? מי קורא לי מי?"
"אתה מצ'קלף עליי"
"טלי הוד, הילדה היחידה בחצי הכדור המערבי שיודעת לבטא ח"ת ועי"ן גם שהיא אומרת קבב" "טלי הוד, הילדה היחידה בחצי הכדור המערבי שיודעת לבטא ח"ת ועי"ן גם שהיא אומרת קבב"
"גור יא משובש!"
"רגע רגע רגע, אתה תופס עליי פה טוסיקון?"
"זלימוביץ' המכוערת, מי ייקח אותך לסרט? גם בלילה גם ביום את נראית כמו גיהנום! בעעעעעע"
(בזמן דו קרב פרצופים בסגנון אגדות רוקנ'רול) אוח: "קבל את ירדנה ארזי - בוקר טוב דובי" גור: "לא! לא! רק לא אגדת הרוקנ'רול ירדנה ארזי! עשה בי מה שאתה מוצא לנכון!" אוח: "אז מה שאני מוצא לנכון, אדון גור, זה לצרף אותך ללהקה החדשה שלי 'אוח והטעויות'" גור: "איזה טעוית, אוח?" אוח: "הצירוף שלך ללהקה למשל" גור: "אני מתחיל להבין את ההיגיון של זה"
אוח: "חסה זה טוב, גם טלי הוד זה טוב. חסה זה טעים, גם טלי הוד זה טעים." גור: (ממלמל מתוך שינה) "זה גססססססס."
אוח: "ערב טוב לכל המאזינות והמאזינים..." גור: "ולכל המואזינים! אללה הוא אכבר!"
גור: "כמה זה עולה?" אוח: "נשב נדבר" גור: "אנחנו כבר יושבים ומדברים"
אוח: "טלי הוד, הילדה היחידה בעולם ששהתה בחלל ללא חליפת חלל". גור: "מה באמת?" אוח: "מאיפה לי לדעת?מה אני אסטרולוג?"
אוח: "אתה קורא לי צ'קלפן?!" גור: "אני קורא לך צ'קלפן בן אלף צ'קלפנים ערומים וצוחקים!" אחח. הם מלכים!
מתנגן בראש / בפלייליסט: Pinball Wizrd- McFly
המלצת השבוע: תשמעו פאניק. תיראו הישרדות עונה 16. תיראו גור ואוח.
התמונה הכי חמה: ררררררריייייייאאאאאןןןןןןןןןןןןן (פאניק) איזה חמו--ודדדדד!!!!! ^________^