בוקר נפלא לכולנו

דרדרית

New member
../images/Emo182.gifבוקר נפלא לכולנו../images/Emo182.gif

הגשם זה עתה פתח במטר עליז על גג ביתי, הוא הבריח את הכלבה הבייתה- היא לא הבינה מה זה ירד פתאום מהשמים ופצחה ביללות עזות.. שוב הגיע החורף עם העננים הכהים הנפלאים המכסים להם את הרקיע שעד אתמול היה תכול. ואני- מצפה לנעול מגפיים ולהתחיל לקפוץ לתוך השלוליות.....

shkedud

New member
בוקר טוב דרדרית, ההודעה שלנו

עלתה באותו זמן בדיוק. איזה קטע

אנימו

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

למטרות הקפצה.

../images/Emo96.gif בוקר ושבוע טוב לכולם../images/Emo141.gif

פה בעכו לא רק קריר אלא רטוב, אז כבר אני לא ממהרת לצאת לשוטט ברגל, ובכל זאת אולי כדאי שאצא כבר בטרם שכלי הרכב ירססו לי את האויר?

p a l o m a

New member
בוקר טוב... פה לא קריר לא גשום../images/Emo42.gif

מזג אויר נעים, ושמים כחולים (בנתיים).....

odo13z

New member
בקר טוב לכולם.../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo13.gif

אתמול החסרתי המון שרשורים ורק מתוך הצצות חטופות הבנתי שהפסדתי הרבה. לא יודע אם יהיה לי כוח להתעמק בכל ההודעות , אבל מה לעשות אי אפשר לתפוס את הכל. אתמול איתגרה אותי הבת הקטנה שלי בשאלה מפתיעה ומעניינת..... אבא . מה זה אהבה ? תן לי משפט קצר שיגדיר את המושג.
ניסיתי וניסיתי...אבל תמיד נראה היה שבכל ניסוח משהו חסר. לא בקלות אפשר לרצות סקרנות של נערה בת 15 . יש לכם הצעות ? אשמח לשמוע.

בת אל 7

New member
אודו היית צריך להגיד לה שאהבה../images/Emo8.gif

זו מחלה שמכניסה שניים למיטה.

shkedud

New member
בת אל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אנימו

New member
אודו-בוקר טוב. תוכל לבחור בין מועד

א' ל-ב' ויובאו בחשבון ההענין וההתמדה תגלה ב"שיעור".......
ואשר לאהבה- יש אהבה רומנטית ויש אהבת אם ויש אהבת מולדת , ומה עם אהבה אפלטונית, ואהבה עצמית ואהבה שאינה תלויה בדבר ולעומתה - אהבה עצמית. ובמילון כתוב: "חיבה עזה , רגש משיכה או חשק למישהו." וויקטור הוגו אמר כי "החיים הם פרח והאהבה - דבשו!". דוסטוייבסקי טוען כי"אהבה קודמת להגיון", ופרויד מתלבט: " "יתכן שפרחי אהבתנו היפים ביותר צומחים על קרקע תגובתנו כנגד האיבה החבויה בנו". ועכשו צא וחשוב: "...אומרים אהבה יש בעולם . מה זאת אהבה?"

בת אל 7

New member
אם שלמה המלך החכם מכל אדם אמר

שדרך גבר בעלמה איננו מבין מי אנו... אך כפי שתארה אנימו יש פנים רבות לאהבה אהבה אי אפשר להסביר..אהבה צריך להרגיש.

בת אל 7

New member
לכל הנמצאים כרגע בפורם בואו

תצטופפו
חבקו אחד את השני ויחם לכם.

אנימו

New member
עומר -תודה. עוד אני עוסקת ב..אהבה

ונשכחה ממני פרשיית הגב
נראה לי שהמצב הוטב ועוד יקבל זריקת עידוד במקלחת חמה (לאחר שאפעיל ... את כן השילוח שעל הכסא שליד המחשב....
)

ע ו מ ר 4

New member
מה זאת אהבה?

לפני תשעים וחמש שניםכתב חיים נחמן ביאליק את שירו "הכניסיני" ובו השורות:אומרים ,אהבה יש בעולם- מה זאת אהבה? כעבור שבעים ותשע שנים ב1984פירסם נתן זך את ספרו אנטי מחיקון ובו השורות הבאות מתוך שיר אהבה: הוא אוהב אותה.היא אוהבת אותו.לאט לאט, לאט מתרקם משהו בלבבו, משהו בלבבה,לך דע מה זאת אהבה. חלפו עוד מספר שנים ו1988 כתב אהוד מנוראת הפזמון "מה זאת אהבה" ובו השורות: מה זאת אהבה? מה זאת אהבה? מה היא מבקשת? את ימי את לילותי ולא די. לקוח מתוך הספר מה זאת אהבה? מבחר שירי אהבה מהספרות העברית החדשה בעריכת זיסי סתוי.

ע ו מ ר 4

New member
אנימו....

כל הדמויות דומות....שם בסרטים המצוירים. בתמונה..... אלאדין ויסמין.....אוהבים...מאוהבים. זאת פוקהונטס.....ואם תביטי אל המבט שלה...תראי שגם היא מאוהבת.

למעלה