בוקר נפלא לכולנו

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור.....דרדרית את כותבת

על עננים כהים ונפלאים.....ומצאתי לי שותפה לאהבת החורף. הולכת לטיולי שלוליות יזומים....למען ילדי הגן. יום נעים לכולנו.

דרדרית

New member
../images/Emo182.gifעומר- איזה כיף למצוא מישהי

שטיפות הגשם "עושות לה טוב בנשמה".....

odo13z

New member
דרדרית. תוסיפי אותי לרשימה.../images/Emo188.gif../images/Emo6.gif

אנפה2

New member
בוקר טוב כולם, ולך פלומה תודה

מיוחדת מבעלי על המלצת הסרט של אתמול בערב, אנחנו חולי סרטים והולכים של שבוע לסרט, אך מין הסתם לא מספיקים לראות את כולם, כך שתמיד מבורכת המלצה של סרט טוב, שלא ראינו ומוקרן בטלויזיה, את מוזמנת להמשיך ולהמליץ , כי שמתי לב שטעמינו דומים.

מנורה

New member
בוקר טוב ליום סגריר בחוץ וחם ב../images/Emo23.gif

האהבה היא כוס הנשברת כאשר תאחז בה אחיזה פחות-מידי בטוחה או יותר מידי נוקשה ( (פתגם סיני)

ואני ממהר עכשיו לחוף הים

אצלנו עדיין אין מבול, אבל השמיים מבשרים שגם אנחנו נזכה במנה הגונה, אז מהר מהר לים.

אנפה2

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo160.gifתנו פיתרון בבקשה,

מה עושים עם אלבומים של הילדים שגדלו נישאו ויש להם בתי משלהם
. אני נוסעת בקרוב כידוע לבני שבארה"ב, כל אלבומי הילדות שלו אצלי בבית, והוא מאוד רוצה את האלבומים אצלו, כי הוא רוצה להראות לילדיו
את עברו, לראות ולהראות אם הם דומים לו ביילדותו
, ובכלל לדעתי מגיע לו שזה יהיה אצלו, ואז, אנחנו נשארים בלי התעוד של בנינו הבכור, מה עושים
-. בזמנו לא עלה בדעתינו להכין 2 אלבומים, והתמונות די מטושטשות מיושן , כך שלא נראה לי שאפשר להעתיק אותם, ולהעביר למחשב, אין לי את כל הציוד ואני גם לא יודעת איך עושים את זה
. מצפה להצעתכם היצירתית.

ע ו מ ר 4

New member
אנפה בוקר אור....

ומה עם אפשרות של סריקה? בכל חנות שמיתמחה בצילום יוכלו לסרוק לך את התמונות גם אם ישנות.

odo13z

New member
בקר טוב אנפה.

אתמול היו הילדים אצלי. בני הבכור הסתכל באלבום הילדות שלו. ביקש ממני לקחת תמונה זו , תמונה אחרת.... אמרתי לו - אריק , קח את האלבום כולו. אצלי האלבום בלב.... אני לא צריך נייר. הנייר דוהה אבל הלב , יש לקוות שלא. והוא לקח בשמחה. גם אני שמחתי שהוא שמח.

אנפה2

New member
odo13z הבן שלך בארץ ואילו שלי

חי בחול, ויש שם תמונות עם בנותי , כלומר של 3 הילדים ביחד וקשה להיפטר מחתיכת היסטוריה, ובטח בנותי גם ירצו להראות את התמונות לדורות הבאים, אבל באמת שאני אקח את האלבום לחנות "פוטו" ונראה מה אפשר לעשות. תודה לכם, ואשמח לשמוע עוד רעיונות.

אנימו

New member
אנפה- גשי לחנות צילום , מה שנקרא

"צלמניה" ותשאלי אם יכול לסרוק את התמונות על דיסק.ואם לא הוא - הוא ידע בוודאי למי להפנות אותך. ואם התמונות מטושטשות עד כדי אי אבחנה אז אולי לא שווה להשקיע בהם. תבחרי בתמונות יצוגיות עבורך ואת השאר תעבירי לבן.

בת אל 7

New member
אנפה צלמים מקצועיים יודעים לעשות

עתקים...אנחנו במשפחה עשינו כמה פעמים.

אנפה2

New member
אנימו, התמונות לא כל כך מטושטשות

ובחלקן ברורות ביותר, רק כאשר התחילו לעשות לפני 35 שנה תמונות בפיתוח מהיר, האיכות והצבעים לא כל כך אי אי אי, אבל האמת לא חייבת העתקים של כל התמונות , אני אבחר לי את הטובות ביותר וזה יותר טוב מכלום.

אנימו

New member
ענפה-תתייעצי עם הצלם. הוא אמור

להבין. יש נטיה להסחף ולהכין עותקים רבים . אבל מנסיוני, לא שווה להכין עותקים מכל התמונות. צמצמי את הבחירה . חבל על הכסף ועל המקום שיתפסו. אם יועלו על דיסק , בעיית המקום נפתרת אבל אז אין האלבום נגיש כ"כ.

למעלה