בוקר נפלא לכולנו

אפי 7

New member
פאזי - מגע הזהב שלך בפורום ../images/Emo51.gif

מבחינה טכנית - מוסיף תועלת. תודה אפי

../images/Emo187.gifבוקר נפלא לכולם וכמו שכתבתי

אז.....היום אני ממש חוזרת לשיגרה, אני בדך לויצו ורק קפצתי לומר לכם חברים בוקר טוב והמשך יום נפלא

בוקר טוב התחיל לטפטף גשם../images/Emo182.gif

ואני צריכה לצאת לבדיקת דם מפחדתתתתתתתתתתתתת מהמחט.

emmy5

New member
אנימו ,אודו ,לכולם בוקר טוב../images/Emo96.gif

איזה עולם נפלא ,גשם ואהבה בצלחת אחת , לא ידעתי מה לבחור ,הלכתי לראות מה כותב, כל אחד ..אני חושבת שאני אלך לפי השיר MY WAY אודו , אהבתי השאלה של בתך ,גיל נפלא .. הלכתי למצוא תשובה בגוגל ,כל כך הרבה תשובות , ממש הייתה לי שעה נפלא של אהבה .. אנימו את מקסימה , אני חושבת שאת נתת בקצור.. תשובה הנכונה ביותר .. אני מסתכלת בחלון ,אין גשם ,אויר נקי וקריר ..הגשם יגיע כאן, בדיוק כשאני אלך לקונצרט .. בוקר טוב לכולם ,אהבה? אני כבר לא מאמינה באהבה אחת ...אפילו לא באהבה של אמא ...

אנימו

New member
אילה אחת- שולחת לך גלים של גבורה

ואהדה. מי כמוני יודע שזה מבצע לא פשוט- הבדיקת דם הזו.שולחת לך עידוד ו-
. יעבור מהר.

odo13z

New member
אילה. אין נתינה נטו .... ללא משוב..

ודאי לא לאורך זמן. זה לא הולך....לדעתי.

אנימו

New member
אממי-בוקר טוב ושמחה להפגש!כבר

דאגתי....ועכשיו נרגעתי ויכולה להתרכז בעניני

emmy5

New member
אנימו../images/Emo24.gifאני כאן ,בקושי ,אבל אני

קצת קשה למצוא מקום ישיבה ,אצלכם ...אבל למדתי שבחיים ,חייבים לעשות לעצמנו מקום ...עם המרפקים , את רואה , אני נדחפת וצועקת ..חברה .."אני גם כאן ".. אין שירים ,אבל אני יודעת לרקוד לפי המחיות הכפיים ... אני כאן ,רוקדת עם המטריה ..מחכה לגשם שיבוא.. אודו , מכיר קצת את חיפה? תזמורת הסימפונית של חיפה .. דבוז'אק ,סימפוניה מס 9 ==========================

אנימו

New member
אמי - ../images/Emo24.gifבלי סנטימנטים ../images/Emo8.gifלהכנס

בבטחון בכל מקום שתמצאי לנכון! את לא תשארי בחוץ! הבטחה של צופה (תנועת הצופים!)

p a l o m a

New member
איימי../images/Emo24.gif באמת נעלמת.. וכבר

התכווונתי לשאול עליך.. העיקר שחזרת אלינו עם מלוא המרץ שלך....

ora11

New member
בוקר טוב חברים בחוץ אפור ../images/Emo183.gif

וסגרירי קר בהרי ירושלים הגשם עוד לא היגיע למחוזותינו אוהבת חורף ומחכה לגשם וגם לשלג. יום טוב ושבוע טוב ושקט .

אפי 7

New member
אהבה - נושא שמעורר לתגובה ../images/Emo23.gif

שרבוט של מהי אהבה? אני אוהב אתה אוהב והיא אוהבת. השאלה: מהו סוג האהבה? לאן שולח קופידון חיציו? אני - אהבת עצמי אתה - אותי - אותה לך תדע. תלויה בדבר או שאינה בוערת או טהורה לך תדע יוצא מהכלל עד היום מהי האהבה? לך תדע. כמה שלא נדון בסוגיה זו - אין הסבר - אהבה צריך לחוש וכשאדם חש אותה - יש לו את התשובה. יום נפלא ומלא אהבה אפי

בוקר טוב מעונן, אפרורי, טיפטוף וגשם

מהחלון נראה כמו חורף של ממש, בחוץ נעים ולא קר

למעלה