ל - tomgirl כנסי מותק ../images/Emo13.gif
היי, אני לא יודעת אם תצליחי לזהות אותי לפי הכינוי (למרות שאמרתילך...) שמי ניבה, אני הייתי לידך אחרי ההופעה, דיברנו וכאלה..זוכרת
היה נחמד להכיר אותך...הבנתי שאת "חדשה" בעסק ואני באמת רוצה להגיד לך שההודעה שלך עכשיו ממש ריגשה אותי
....כאילו אני כל כך מבינה אותך כי אני גם לא הכי ותיקה בכל העניין עם מירי גם אני הצטרפתי לא מזמן, רק לפני כמה חודשים ספורים ו...אני בעננים. זה כל כך מרגש ומספק לפגוש בנאדם מפורסם שאת אוהבת עמוק, ומירי היא....לא יודעת באיזה מילים להשתמש, איך שתארת אותה, היא כזאת ויותר, אין דברים כמוה, באמת, לא תמצאי היום ידוענים שמתנהגים בצורה כל כך אנושית וחסרת פוזות כמוה. כשעומדים לידה קשה לתפוס שהיא "סלב" כי היא הכי לאאאא מתנהגת ככה, וזה מדהים אותי
ואיזה כיף שכך...כי אפשר "לגעת" בה, להגיע עליה, להתבטא לידה ביתר קלות, והיא תקשיב לך, לכל מילה ומילה, תכבד אותך, תאהב אותך, תגרום לך להרגיש נוח וכמו חברה שלה...זה יוצא מן הכלל, ואין לי מילים, כ"כ מעריכה אותה.... אני מכירה את הפעם הראשונה שכולך כמו הוריקן בפנים ויש לך סערת רגשות, ולידה את רוצה "למות" (במובן הטוב של ההתרגשות) ואת מתביישת בטירוף ולחוצה בטירוף....כי את לא רגילךה, ואני רוצה להגיד לך, אנ ירגילה אליה כבר כן, ואני הכי מאושרת מזה, כיף להתרגל...כיף. כשהתחלתי לאהוב אותה כל מה שרציתי זה להכיר אותה, להגיע אליה, שהיא תדע מי אני...והיום אחרי בערך...6 פעמים היא כבר מזהה אותי לגמרי, אומרת לי שלום שלום לפני שאני אומרת לה
זה ליגה
זה עושה אותי מאושרת, פשוט ככה
. אז תהני לך מזה...מקווה שתבואי לעוד הופעות....בכל אופן היה ממש כיף להכירך, עושה רושם שאת נחמדה מאוד.
שמחהההה שנהנת מההופעה.