הופעה אחרונה לסיבוב האקוסטי

tomgirl21

New member
מחר זאפההההההההההההה....

אני מתרגשת פעם ראשונה שאני יראה את מירי מסיקההה[[[[:!!! ועוד יותר מתרגשת בגלל השבוע שהולך להיות לי לאחר מכן:) מחר הופעה מירי מסיקה, יום ראשון אני נוסעת לבודפשט עם חברה טובה, חוזרת יום חמישי, יום שבת (אחרי שחזרתי)...אביב גפן בזאפה:p ואחרי יומיים (מאותו היום) אני בפסטיבל ערד...יומיים אחרי זה אני מתחילה עבודה חדשה חחח.. סתם רציתי לשתף

veredmp

New member
../images/Emo182.gif הופעה אחרונה לסיבוב האקוסטי ../images/Emo182.gif

אפשר לראות שאני ממש מתרגשת לקראת ההופעה, שאני פותחת את ההודעה כבר עכשיו?
אז כן. היום (בגלל שכבר אחרי חצות מבחינתי עכשיו כבר יום רביעי) ההופעה האחרונה בסיבוב האקוסטי של מירי שהתחיל בנובמבר. סיבוב שאמור היה להיות קצרצר נמשך כמעט שנה (ואיזה כיף לנו)
מי מתכוון להגיע? כל מי שמגיע, אני בטוחה שהיום נהנה אפילו יותר מהרגיל. לא לשכוח לחזור לפה אחרי ההופעה ולשתף בחוויות ובתמונות

sp400

New member
אני מגיע

זו תהיה הופעה ראשונה שלי בזאפה אני מאמין שיהיה שווה

איריס מ

New member
תהנו המון כולם מעבר לרגיל ../images/Emo140.gif

אחכה לתמונות ולחוויות שלכם

pRimaVeriTaVIV

New member
יא אללה הופעה אחרונה ../images/Emo12.gif

יהיה כיף
אני מניח שגם היום עפר יתארח... בפעם העשרים בערך

tomgirl21

New member
אני באההההה....

ודי בלחץ שאני לא יזהה אנשים למרות שראיתי תמונה של חלק.. אוף:/ טוב נראה מה יהיה בסוף, נתראהההההההההההה[:

tomgirl21

New member
וואו!!!!!!!

הרגע חזרתי מההופעה של מירי מסיקה, הגעתי להופעה די מדוכאת בגלל שאני לא יהיה בהופעה של אביב גפן שחיכיתי לה הרבה זמן כי אני נוסעת לחו"ל (לבודפשט)...ברגע האחרון נאלצתי לבטל.... במשך כל ההופעה היו לי צמרמורות בכל הגוף,בכיתי המון, פעם מצחוק ופעם מהתרגשות מהשירים...היא בן אדם מצחיק ברמות!! ואהבתי איך שהיא יורדת על עצמה ואיך בעלה יורד עליה והיא יורדת עליו,פשוט חמודים[: אצל מירי כולם חמודים,אבל היא באמת חמודה!!! היא כזאת בן אדם אנושי...בן אדם עם מלא רגש, פשוט מדהימה,אין מילים! שנכנסנו למאחורי הקלעים ההתרגשות שלי התגברה!!! ראיתי שאתן ממש רגילות אליה, וזה מדהים... אחרי כמה הופעות גם אני אתרגל אליה וזה יהיה די נחמד:) השירים שהיא שרה כל כך אופטימים, ויחד עם שילוב הקול המדהים שלה שמרעיד את כל החלקים הפנימים בגוף, וואו וואו וווווואוווו איזה סערת רגשות היא עשתה לי... היה לי הכי כיף בעולם! כל הבאסה שהיתה לי בתחילת ההופעה נעלמה מאוד מהר וגרמה לי להבין שיש דברים שהם כל כך קטנים ולא חשובים שלא שווים בכלל את העצבות שלך..פשוט אופטימיות,כמה אופטימיות יש באיך שהיא מעבירה את השירים... היא פשוט בן אדם כזה.. אין מילים! אני מנסה לתאר כמה היא מרגשת וכמה היא נגעה בי ולא ממש מצליחה... פשוט מדהים. כבר מחכה לאלבום החדש שלה!!! מירי הבנתי שלפעמים את נכנסת לפורום,אז אם זה נכון ואת רואה את מה שאני כותבת,אז רק שתדעי שאת מדהימה מדהימה מדהימה ואין דברים כמוך, ואני מאחלת לך את החופשה הכי טובה שיכולה להיות ותנוחי הרבה כי מגיע לך,ותחזרי אלינו עם כוחות מחודשים ותדהימי אותנו כמו שאת יודעת... שיהיה לכולכם לילה טוב..

Music4Life

New member
ל - tomgirl כנסי מותק ../images/Emo13.gif

היי, אני לא יודעת אם תצליחי לזהות אותי לפי הכינוי (למרות שאמרתילך...) שמי ניבה, אני הייתי לידך אחרי ההופעה, דיברנו וכאלה..זוכרת
היה נחמד להכיר אותך...הבנתי שאת "חדשה" בעסק ואני באמת רוצה להגיד לך שההודעה שלך עכשיו ממש ריגשה אותי
....כאילו אני כל כך מבינה אותך כי אני גם לא הכי ותיקה בכל העניין עם מירי גם אני הצטרפתי לא מזמן, רק לפני כמה חודשים ספורים ו...אני בעננים. זה כל כך מרגש ומספק לפגוש בנאדם מפורסם שאת אוהבת עמוק, ומירי היא....לא יודעת באיזה מילים להשתמש, איך שתארת אותה, היא כזאת ויותר, אין דברים כמוה, באמת, לא תמצאי היום ידוענים שמתנהגים בצורה כל כך אנושית וחסרת פוזות כמוה. כשעומדים לידה קשה לתפוס שהיא "סלב" כי היא הכי לאאאא מתנהגת ככה, וזה מדהים אותי
ואיזה כיף שכך...כי אפשר "לגעת" בה, להגיע עליה, להתבטא לידה ביתר קלות, והיא תקשיב לך, לכל מילה ומילה, תכבד אותך, תאהב אותך, תגרום לך להרגיש נוח וכמו חברה שלה...זה יוצא מן הכלל, ואין לי מילים, כ"כ מעריכה אותה.... אני מכירה את הפעם הראשונה שכולך כמו הוריקן בפנים ויש לך סערת רגשות, ולידה את רוצה "למות" (במובן הטוב של ההתרגשות) ואת מתביישת בטירוף ולחוצה בטירוף....כי את לא רגילךה, ואני רוצה להגיד לך, אנ ירגילה אליה כבר כן, ואני הכי מאושרת מזה, כיף להתרגל...כיף. כשהתחלתי לאהוב אותה כל מה שרציתי זה להכיר אותה, להגיע אליה, שהיא תדע מי אני...והיום אחרי בערך...6 פעמים היא כבר מזהה אותי לגמרי, אומרת לי שלום שלום לפני שאני אומרת לה
זה ליגה
זה עושה אותי מאושרת, פשוט ככה
. אז תהני לך מזה...מקווה שתבואי לעוד הופעות....בכל אופן היה ממש כיף להכירך, עושה רושם שאת נחמדה מאוד.
שמחהההה שנהנת מההופעה.

tomgirl21

New member
חחח:) היי....

לא זיהיתי אף אחד חוץ מרוני ורד ורביד..סורי:/ אבל גם לי היה נחמד להכיר את כולכם!!!! מירי הקסימה אותי,ואני גם אגיד אספר לך (ולכולם) למה היא הקסימה אותי ברמות! כפי שכבר סיפרתי אני באה מפורום אביב גפן, ובפורום אביב גפן כל הפורום מאוכזבים מזה שאביב גפן השתנה לא נותן את הנשמה שלו בהופעות,מבטל הופעות בארץ בשביל הופעות בחו"ל בקיצר שם זין על המעריצים שלו, ואני לא ממש הבנתי על מה הם מדברים כי אני מאוד נהנת בהופעות של אביב...וביום רביעי שבאתי וראיתי את מירי, ואת היחס שלה למעריצים שלה ואת החום שהיא מקיפה את כולם הבנתי על מה הם בדיוק מדברים,עם כל האהבתי לאביב גפן, לו אין את זה!!! ומירי מסיקה לעומתו קודם כל המעריצים, הייתי בהלםםםםם איך היא באה אליכם ואומרת לכם שלום ומזהה את כולכם, ודיברתי איתה והיא היתה כזה חמודהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם אביב, אם אני והפורום שלו הינו נכנסים לחדר אומנים אחרי הופעת זאפה שלו, הוא היה אומר לנו "אין לי זמן אליכם כרגע" ופשוט נוסע הביתה... אני באמת אוהבת את אביב גפן, ושומעת אותו שנים, אבל מירי מסיקה הדהימה אותי ממשששששש איזה לב ענקי יש לה!!!!! אביב גפן צריך ללמוד ממנה והרבה...וחבל לי מאוד שזה המצב... ואני עוד אומרת את זה שאני אוהבת את שניהם,מאודדדדדד!!!!!!!!!!! מרי מסיקה הקסימה אותי...אין לי משהו מעבר לזה להגיד:)

tomgirl21

New member
תיקון טעות...

גם את אורנית ושלומי זיהיתי בהופעה.. ושורה אחרונה זה כמובן מירי ולא מרי חחחחח[:

BRANGELINA

New member
וווואוווווווו

אין לי מילים! היה כל כך מדהים באמת שנהנתי אבל אין לי כח לחפור עכשיו אז מחר
לילהטוב

למעלה