הופעה אחרונה לסיבוב האקוסטי

אני חייבת להגיד שאם לא היו עדים../images/Emo42.gif

ולא היו תמונות... הייתי בטוחה שחלמתי... חפירות בפעם אחרת... מחר מבחן באנגלית, לילה טוב!!

veredmp

New member
עצוב לי ושמח לי בו זמנית.....

היתה הופעה קסומה ביותר. באמת, אחת הטובות. כשהתחילה ההופעה מירי אמרה לנו שזו ההופעה האחרונה בסיבוב הזה והיא נורא מתרגשת, אז אם היא תשכח את המילים שנזכיר לה. כמובן שהיא לא שכחה שום מילה במהלך הערב
לא יודעת אם בגלל שהיה כבר סוף ההופעה או שהיתה סיבה אחרת, אבל ב"ממי" אני יכולה להשבע שהיא כמעט בכתה פעמיים במהלך השיר. זה היה מהמם, לראות כמה שהיא נכנסה לזה. ביצוע פשוט מושלם! בגלל שזו הופעה אחרונה לסיבוב רצינו שהיא תהיה קצת יותר מיוחדת, אז ב"לשם" הוצאנו בועות סבון כאלה (אתם יודעים, כמו של הילדים, שעושים פוווו) ועשינו במהלך השיר. מירי ממש התלהבה, ואפילו לקחה לרביד את המתקן שלה לעשות גם
הביצועים היו מדהימים, כמובן. "על הגשר הישן" עושה לי צמרמורת תמידית; "ולרגע נדמה" בעיבוד הפלמנקו עם אייל הלר על הגיטרה - אין דברים כאלה; חוזר בחזרה עם מאיה בלזיצמן על הצ'לו מקסים. חבל לי שלמרות שעפר היה ושר את "לוקח ת'זמן" מירי לא רצתה לשיר את הדואט (טענה שיש כבר יותר מדי שירים עצובים והקהל לא יכול לסבול את זה
קראה לנגנים שבוששו לבוא, אז אמרה שחבל שהם בטח אוכלים ושותים, וחבל שיפוטרו ממש כשהסבב נגמר. לדעתי אין זמן טוב יותר להיות מפוטר
). זהו, נראה לי. תמונות בהמשך (בד"כ כשאני עוברת על התמונות אני נזכרת בעוד דברים, נראה אם זה יקרה גם הפעם
). צילמתי קצת פחות הפעם (בכל זאת, היינו שולחן של 5 אנשים עם 4 מצלמות.......)

tomgirl21

New member
חחח וורד אבל היא צודקת[:

היו המון שירים עצובים ובכיתי המון,כמה דמעות אפשר על ההופעה הראשונה?[: צריך להשאיר עוד להבאות... עפר בשן היה מהמם!! אני מאוד אוהבת את השיר לוקח תזמן. ומירי כבר רשמתי הודעה ארוכה על כמה שהיא מדהימה:) ורד מאמי תודה על התמונות!

veredmp

New member
נזכרתי בעוד משהו ../images/Emo3.gif

כשעפר הגיע הוא אמר שכמעט ולא הגיע להופעה, כי במקום להגיע לזאפה ת"א הוא נסע לזאפה הרצליה, ואז נסע כמו נהג שודים כדי להספיק להגיע בזמן לת"א. כשאורי התיישב ליד יניב דדון כדי לנגן במלודיקה (או כמו שהוא קורא לה, זמבורה) ב"לוקח ת'זמן" מישהו כנראה זרק עליו טורטית (מודה שלא ממש שמתי לב) אז הוא אמר שבהופעות רוק זורקים חזיות, בהופעות של מירי זורקים טורטית
על זה מירי אמרה שאין דבר יותר מרגש מטורטית חוץ, אולי, מטיב טעם

איריס מ

New member
רעיון מבריק עם בועות הסבון ../images/Emo13.gif

כשסיפרת על כך שעשיתם את זה ב"לשם" חשבתי שיהיה הולם יותר ב"נובמבר" כאמור בשיר... "בלונים בלונים" אך מאמינה שיש לזה קסם אחר כשעשיתם זאת ב"לשם" שמחה שמירי אהבה את הרעיון

גם עשינו את זה בפזמון../images/Emo42.gif

כשמתחילה ממש המוזיקה אז זה בכלל יצא קסום כזה! כמו בסרט כזה חח לא יודעת, זה יצא מהמם!!

Rony 05

New member
זה היה פשוטטט מדהים!!!!

אי אפשר לתאר את זה, צריך לראות

מיקי היה בלי תחתונים ../images/Emo70.gif

זו עוד אחת מה"יציאות" של מיקי, הפעם בהקשר של הסיפור שמירי טסה לצרפת... כאשר מירי הדגימה על אייל הלר את הסיפור של צדי צרפתי, גם מיקי וגם פינטו הצטרפו- זה היה קורע מצחוק. כל ההופעה הייתי בתחושות מעורבות של בין הלם, תדהמה וצחוק, פשוט תחושה עילאית. אייל הלר תמיד תוספת מבורכת, אני באמת לא מבינה איפה החביאו את הבחור הזה כל הזמן? כאשר מירי סיפרה על הטירונות ועל כולם בלהקה היו ג'ובניקים שבמקום רובים לוקחים קלידים (שוב) החל ויכוח מצחיק בין מירי לאורי והפעם הצטרף גם פינטו. את שיר לשירה הקדישה מירי לכרמית... לרגע נדמה בעיבוד שאני שמעתי אותו אתמול בפעם הראשונה היה מעולה.מדהים. כאשר עפר עלה על הבמה נורא נהניתי אבל חבל שרק לשיר אחד. לשם- מי שלא ראה את מירי מתלהבת מבועות סבון לא ראה את מירי מתלהבת... אם לסיים מופע הופעות- אז ככה לסיים. תמונות- מיד

למעלה