הופעה אחרונה לסיבוב האקוסטי

tomgirl21

New member
התמונות יצאו ממש יפותתתת!!

"גנבתי" את מה שהכי אהבתי, להופעה הבאה של מירי אני אביא מצלמה וארשה לכם גם "לגנוב" ממני:p אני בקרוב אשים את התמונות שלי עם מירי שורד צילמה... התמונות יצאו ממש יפות אז אני אשים. או אולי אפילו מחר שיהיה לי תמונה לסיכום שבוע:p ועוד איזה שבוע חחח[:

tomgirl21

New member
חחחחח הקטע שהכי הרג אותי ...

היה הקטע שהיא סיפרה עם הניירות שהיא שמה בחזייה ב"לא נפסיק לשיר"..וככה היא עלתה לשיר.. קרועה:p כן היא ממש התלהבה מהסבונים חחח:) אחלה רעיון,של מי היה הרעיון??? ולוקח תזמן של עפר בשן אחד השירים הטובים שיצאו בשנה האחרונה!! אם לא הכי טוב:p מגיע לו לזכות בתגלית השנה...מישהו יודע מתי יש טקס עמ"י????:S

veredmp

New member
עפר הוציא כבר 2 דיסקים, לא חושבת

שהוא יכול להתמודד כ"תגלית"

איריס מ

New member
שמחה בשבילכם שנהנתם

נשמע שהייתה הופעה יוצאת דופן
והתמונות מאוד יפות
לכל המעלים, תבורכו

I מ י ר ב I

New member
פיייייי,איזה יופי!!

תמונות הורסות ונשמע גם שהיה ממש מרגש ומצחיק. הבלונים ממש מגניבים.

אני בהיי עד עכשיו!!!!../images/Emo42.gif

קודם כל אני חייבת לציין שבחיים לא נהניתי ככה בהופעה! זאת הייתה אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן! כמובן שהאנשים שהייתי איתם תרמו הרבה לעניין, אז ורד, עדי, אביב ורוני אני מתה עליכם!! נהניתי איתכם המון המון!!! טוב אז ורד, אביב ואני הגענו לזאפה בערך ברבע לשמונה כזה, אחרי שהם אספו אותי מהרכבת, ואחרי שהרמזורים בת"א היו מאוד "ידידותיים" כלפינו (ורד הייתה קרובה להרוג מישהו חח) בכל מקרה, הגענו ועדי כבר הייתה שם, ושמענו את הבאלאנס מה שמעולם לא יצא לי לשמוע, אז זה בכלל היה ממש חוויה לעמוד בחוץ ולנסות להבין מה הולך בפנים
ואז נכנסנו.. והתיישבנו... וחיכינו איזה שעתיים עד שההופעה תתחיל. בזבזנו את הזמן על אוכל, שירותים, ושיחות מרתקות עם אביב על זה שהוא בן! חחח ובלי שהרגשנו הזמן טס! חחחחח והנגנים עלו לבמה, אחריהם הגיעה מירי שהייתה חמודה מתמיד.. חח סתם, נראתה בדיוק אותו הדבר... אבל בהחלט מקסימה!! והיא שרה את הפלייליסט הרגיל אני חושבת
וגם את ולרגע נדמה החדש שהיה מדהים מדהים מדהים עם העיבוד!!! ונדבקתי אליו ואני כל היום שרה אותו, אפילו ששכחתי את השורה האחרונה של הפזמון
העיקר אני זוכרת שהמילה האחרונה היא נצעד! חחח
אני שמחה שהיא שרה את על הגשר הישן (שהיה בסימן שאלה!) היא עשתה אותו כל כך מהמם!! אני ממש התרגשתי!! אני כל כך אוהבת את השירים שהיא שרה רק עם אורי, האוירה כזאת מיוחדת!! היו את הסיפורים הרגילים, שאיכשהו גם אחרי מאתיים פעם ששמעתי אותם הם עדיין מצחיקים אותי.. הצורה שבה מירי מספרת אותם מצחיקה! באיזשהו שלב מירי עשתה כזה לאורי עם התוף מרים "אורי ארוחת צהריים" (נראה לי זה היה צהריים חחחח) ואז הוא ביקש ממנה את התוף ובהתחלה היא התנגדה אבל אחר כך נתנה לו ואז הוא אמר לה "מירי את לא מבשלת" ואז היא סיפרה על בראוניס שהכינה שהפכו לביסקוויטים אני חושבת... והיא הרגה אותי כשהיא אמרה את זה... ואורי עוד יותר קרע אותי מצחוק כשסיפר שפעם העוף נדבק לה למחבת או מה שזה לא היה!!
אממ... היה גם איזה קטע שעשו די הרבה רעש בקהל, יענו דיברו מלא וזה עיצבן אז כולם התחילו לעשות כזה "ששש..." ואז מירי שמעה את זה ואמרה "זה לא ספרייה כאן אל תעשו ששש... אין לי בעיה שידברו" או משהו בסגנון ואז אורי אמר "תדברו, רק בלי קול" חחח ומה עוד היה? חח אני מנסה להיזכר בקטעים מצחיקים שלא אמרו
לא עולה לי משהו... עפר בא ושמחתי דווקא כי לא הייתי בהופעות שהוא התארח, אבל הייתי כשמירי התארחה אצלו חח בכל מקרה, היה ממש כיף לשמוע את לוקח ת'זמן וחבל לי שבאמת הוא בא רק לשיר אחד! אייל הלר היה מדהים!!! אני כל כך אוהבת איך שהוא מנגן!!! ומאיה הייתה גם מדהימה! היא מוסיפה המוןןן לשירים!! "לשם" היה כל כך קסוםםם!!! אני שמחה שעשינו את זה! ורד חשבת על רעיון מצויין!! ואני חושבת שבאמת הפתענו את מירי ושהיא מאוד אהבה את זה! בהדרן השני היא שרה את אינתא עומרי, שמאוד שמחתי לשמוע אותו שוב (שמעתי אותו רק פעם אחת) ואת שיר תקווה שהקדישה לגלעד שליט והמשפחה שלו! אני כל כך שמחה שבאתי להופעה הזאת, כמו שאמרתי בהתחלה, זאת באמת הייתה אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן! ונהניתי המוןןן!! היה לי כל כך כיף לשיר את כל השירים! הרבה יותר מפעמים קודמות! והיה ממש כיף לעשות "ווואווווווו" אחרי כל שיר עם ורד חחח והיה כיף פשוט כיף! מה שכן הייתי צריכה את זה, זה ממש העלה לי את המצב רוח! ומכיוון שזו הופעה אחרונה אז אני רוצה להודות למירי ולאורי ולכל הנגנים שהיו בסבב הזה על הופעות פשוט מדהימות!! ולכל מי שהיה לו חלק בהופעות האלו! תודה! ותמונות בקרוב!

למעלה