שיחליטו כבר

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifהקטע הזה של להאשים את הכל בשביתה

ממש לא מובן לי. את חושבת שאלה שרוצחים באמת היו בבית ספר לולא השביתה? עד עכשיו תלמידים לא הסניפו דברים? זו היתממות מוחלטת, או אמונה בשקר. אולי נבטל גם את החופש הגדול, כי אנחנו צריכים מסגרת. להגיד שילדים בני 16 ו-17 לא מסוגלים להתמודד עם חופש נשמע לי ממש הזוי. נגמרו סדרות הטלוויזיה בעולם? הסרטים? הספרים? אז אם בתנ"ך את לא יודעת מה ללמוד, תלמדי דברים אחרים. חס וחלילה שתעשירי את עצמך מעבר לחומר הלימודי, כן? ציירי, בשלי, הכיני נרות! קראי באינטרנט על דברים שמעניינים אותך. יש כל כך הרבה דברים לעשות שבדרך כלל אין זמן אליהם בגלל בית ספר.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifלא נראה לי שאת מבינה את המצב

יש אנשים, כמוני, שיש להם תחומי עניין רבים - קריאה, כתיבה, מחשב, טלוויזיה, ציור ומה לא. אבל כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר? ומה עם אלה שאין להם תחומי עניין? ומתי נשלים את החומר? כן, צריך מסגרת. אני, אישית, לא אוהבת לישון עד הצהריים - אבל מה יש לי לעשות חוץ מזה? לטפס על הקירות?

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifדווקא נראה לי שאני מבינה את המצב,

ובגלל זה אני כותבת. אפשר לעשות דברים הרבה מאד זמן, לא? תראי כמה זמן את לומדת היסטוריה וספרות בבית ספר. בבית יש לך הרבה יותר אפשרויות. תשלימי חלק מהחומר בבית, וחלק תשלימו בכיתה. אני לא יכולה לדבר בשם כולם, אבל המורים שלי מבזבזים חצי שיעור בכל פעם על בדיקת שמות, תלבושת, וסתם דברים לא קשורים, אז אין לי ספק שאם הם ירצו הם יוכלו להשלים את החומר ממש מהר. ויש כל כך הרבה לעשות! אין שום דבר שמעניין אותך חוץ מבית ספר?

maiky17

New member
../images/Emo182.gifכמו שאמרתי...

יש הרבה דברים שמעניינים אותי חוץ מבית ספר. אני, אישית, מרגישה אבודה עם כל כך הרבה זמן חופשי שהיינו יכולים לנצל כמו שצריך ללימודים. וכמוני עוד רבים. לחופש יש זמן מוגדר. עכשיו אנחנו צריכים ללמוד, ואנחנו לא יודעים איך ומה.

לילולה

New member
רק שתבינו.. וחשוב לדעת!

צה"ל הוא בקשר ישיר עם מערכת החינוך, לא יכול להיות מצב שאנשים התגייסו לפני הבגרות האחרונה [מועד ב' במתמטיקה].. מה שאומר שאם הבגריות נדחות גם הגיוסים! מזה אין לכם מה לפחד.. מהלחץ דווקא כן :)

CF15

New member
כמה שטויות בהודעה אחת.

לי''ב זה הדבר הכי גרוע שיכל לקרות היינו אמורים לסיים ללמוד באפריל ובמקום זה הכל נהרס במקום שיהיה לנו קצת חופש לפני הגיוס הכל התהפך ולא יהיה לנו זמן לכלום.. עלק חנונים.. מעניין מה אתה עושה היום בחייך מר בן 25 שנכנס לפורום תיכונסטים לרדת על חנוניות

GaluP

New member
מצד אחד אני ממש נהנית בשביתה

אבל מצד שני אני מפחדת נורא ממה שהולך להיות אחר כך. לא רק שיהיו לנו השלמות בשעות אחר הצהריים אלא גם הולכים לדפוק לנו פול בחנים ומבחנים, ואני לא ממש רואה איפה יהיה לי זמן לנשום. הולכת להיות תקופה נוראית אחרי שכל זה יגמר, ואני ממש ממש לא רוצה.

galoosh33

New member
כן, אני די מסכימה..

כל המורים ינצלו את זה שלא עשינו כלום חודש וירעיפו עלינו מטלות\מבחנים וכו'. בכל אופן, אני מאמינה ששבוע הבא השביתה כן תגמר, או שלפחות יגיעו לפשרה מסוימת על הפסקת אש בינתיים. תחזיקו מעמד

shir92

New member
אני מקווה שנחזיק מעמד אחרי שנחזור ../images/Emo6.gif

כי גם לי נראה שהם יתנו לנו כל מה שיעלה בראשם - העיקר שיהיה לנו מה לעשות אחרי חודש שלא עשינו בו כלום

maiky17

New member
../images/Emo182.gifאין בן אדם שמסכים יותר ממני עם השביתה..

...אבל אנחנו כל כך נפגעים מזה, ואפילו לא יכולים לעשות שום דבר בנוגע לזה. אני ממש לא חושבת שצריכים לסגת ולקבל את הצעת הפשרה, אבל עם כמה שלא נעים לי להגיד את זה - איזו עוד ברירה יש?

GaluP

New member
לא התייחסתי לדעתי בנוגע לשביתה כי אני די

חצויה לגביה. אני מסכימה מאוד עם זה שצריך להעלות את המשכורות של המורים, אבל עם המורים הנוכחיים אני לא רואה סיבה כלשהי להעלות להם תמשכורת באגורה. יש כ"כ הרבה מורים שלא מסוגלים לתפקד בתור מורים, וצריך לסלק אותם מיד מהמערכת. אני חושבת שעם העלאת המשכורת, צריך להתחיל גם שיטת סינון רצינית בקבלה לתפקיד הזה וגם להעלות את המוטיבציה למורים ע"י נתינת בונוסים למורים שמבצעים טוב את העבודה שלהם.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלרן ארז אסור להתקפל עכשיו

אחרי שביתה כ"כ ארוכה כבר מוכנים לתת כמעט הכל למורים, אסור לפרוש עכשיו כי לא יצא מזה כלום ובעוד שנה שוב תהיה שביתה כזאת. עדיף לעשות שביתה גדולה פעם אחת ולגמור עם כל ההסחבות הזאת.. אם רן ארז יסכים עכשיו לדרישות ונחזור ללמוד, בעוד חודש תהיה שוב שביתה והפעם אף אחד לא באמת ישים על המורים. ואני דווקא לא מפחדת, אפשר ללמוד את כל החומר גם חודש לפני הבגרות. הקצב שלומדים בכיתה הוא של צב גוסס

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שאם השביתה הזו לא תעזור והמורים לא יקבלו את מה שמגיע להם, זה או שהם ימשיכו לעבוד בתת תנאים- או פיטורים עצמיים המוניים של כל המורים- ואז אולי יראו שהם רציניים..

maiky17

New member
../images/Emo182.gifכנ"ל

ולשתינו אמורה להיות השנה את השנה הכי קשה בתיכון והכי עמוסה. איך נתמודד עם זה אחרי שנחזור מהשביתה?

noyy

New member
../images/Emo28.gifנתמודד

כמה בגרויות יש לך כבר בחורף? 2? באמת שאפשר ללמוד אינטסיבי יותר ואז גם להצליח יותר. הרי את החומר לבגרויות בחורף התחלת ללמוד עוד מכיתה י' וחבל לפרוש את הקצת שנותר על פני חצי שנה, כשאפשר ללמוד את זה בחודש... בקיצור, כל עוד לא יבטלו את בגרויות החורף הכל יהיה בסדר (ואני מעוד מקווה שלא יבטלו). ולגבי הבגרויות שבקיץ אני בכלל לא דואגת, בטח שאפשר להספיק.

למעלה