שרשור חיובי

shiraz cohen

New member
מתקנת כמה דברים. ../images/Emo3.gif

ראשון- חייבת לזכור לשים מי מלח על אלכס. הברזתי מבית ספר.
שני- ערב כיתה. DDD: ישנה בבית ספר. [3 פעמים ביום בפנטן לאלכס.
] שלישי- הולכת לקנות עם אח שלי קפוצ'ונים. [3 פעמים ביום בפנטן לאלכס.
] רביעי- חייבת לזכור לשים מי מלח על אלכס. חמישי- כלום. [3 פעמים ביום בפנטן לאלכס.
] שישי- כלום. [3 פעמים ביום בפנטן לאלכס.
] שבת- כלום? [3 פעמים ביום בפנטן לאלכס.
] זהו. XD

xXx Lilo xXx

New member
ניראה לי אני מוותרת על הליקס.../images/Emo29.gif

אמא שלי הסתכלה עלי והיא הייתה כזה: "זה מתחיל בלובי [היא לא יודעת מה זה פשוט אמרתי לה מה אני רוצה לעשות], עובר להליקס הזה ואח"כ אלוהים יודע, אולי תתחילי לעשות בגבה ובאף?! ושלא נדע הפנים שלך יהיו מחוררות כ"כ שכשתתעטשי כל העגילים יעופו."
נחמדה לא?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- בית. שני- בית. שלישי- ת"א
מי בא??? רביעי- בית. חמישי- בית. שבוע לפני לונדון!!!!!!!#%%#@$# ~מתה~ שישי- בית. שבת- בית. מתישהו השבוע צריך לדחוף עוד נסיעה לת"א אומשהו אולי סוףסוף לפגוש את ההוא מחולון?! האאאאאאאא?!!?!? מתי זה יקרה?!?!!?

באמת מתי זה יקרה?

כבר כמה שבועות את אומרת שייתכן שאת שם, ובסוף יוצא שלא?
בכל מקרה, וואו. לונדון
תהני

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחח

באמת מתי זה יקרה כבר
פשוט כל פעם אני אומרת לו שאנחנו צריכים להיפגש ואז אמרתי לו שאני מרגישה לוחצת וזה.. אז הוא אמר שהוא ירצה להפגש הוא יודיע לי... החלטתי לא ללחוץ עליו ולא לשלוח לו הודעות במסנ ושהוא יתחיל שיחות
יומיים אחרי זה הוא התחיל שיחה בזה שהוא חלם עלי
יום אחרי זה הוא התחיל שיחה בזה שהוא רוצה שניפגש
ועכשיו כבר איזה חמישי-שישי כל הזמן בשיחות הוא שואל אותי דברים על השיער שלו וכל מיני שהוא רוצה להיראות טוב שהוא פוגש אותי ושאנחנו חייבים להפגש ולפני שאני טסה חחחחחחחחח טוב דיי חפרתי XD ותודה ^^

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבדיוק עניתי בפייט../images/Emo9.gif

*מעתיקה* ראשון- אממ. אולי מיכאל בא, אולי אימון. שני- אולי אימון. הכל תלוי באיך אני ארגיש D: שלישי- אולי אימון D: רביעי- עכשיו כבר בטוח אימון מסתבר שיש לי מבחן באזרחות ((וזה בכלל לא מצחיק.)) חמישי- יומולדת לשמוק. ואני בכלל לא צריכה להזכיר את זה אימון. שישי- יומולדת לדאגי DDDDDDDD: מליוני פקאצות ברחבי העולם חוגגות בצווחת פקאציותXDDD שבת- כלום מיוחד, נראה לי. אני אף פעם לא זוכרת מה יש לי DDDDDD:

shiraz cohen

New member
אומגגג,נכון,לדאגי יש יומולדת! ../images/Emo6.gif

בטוח חברות שלי יחגגו לו. XDDDDDDDD

'ני ../images/Emo9.gif

ראשון- בטח אראה פרקים של פריבט פרכטיס. שני- כלום. שלישי- לאדעת. בטח אשן חצי יום יחד עם הפוך
רביעי- כנ"ל. חמישי- כנ"ל של הכנ"ל שלמעלה D: שישי- נממ. אולי יציאה לאנשהו. שבת- אהמ. פרק של גוסיפגירל, ניפ טאק, ורוניקה ועוד כמה להשלים לראות.

למעלה