ממש לא סקסית לדעתי.
ה הטופ מודל הבא New member 5/1/07 #36 היא חייבת לעוף!! היא הדבר הכי לא פוטוגני בעולם.. והיא ממש לא נראית כמו דוגמנית משום צד וכיוון.. שחררו אותה כבר
היא חייבת לעוף!! היא הדבר הכי לא פוטוגני בעולם.. והיא ממש לא נראית כמו דוגמנית משום צד וכיוון.. שחררו אותה כבר
D dandush 24 New member 5/1/07 #46 תמונה נשית ביותר../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif גוו קים! אני אוהבת אותה
N NP16 New member 6/1/07 #57 בטוח שלא התרגלת להגיד את זה? אני באמת לא מבין מה ל=א טוב בה חוץ מההליכה.
L L U Z I A New member 6/1/07 #72 תמונה פשוט מהממת.../images/Emo15.gif רק הפה שלה טיפה מפריע לי, אבל לא ממש ממש
J JULI4561 New member 6/1/07 #95 יצאהה מ ד ה י ם ! ! בתור אחת שחושבת שקים היא לא משהו ! התמונה הזאת יצאה מעולה לדעתי ! סקסית לגמרי !
L loligoth New member 7/1/07 #118 ../images/Emo214.gifמיאו ../images/Emo99.gif היא כ-זאת יפה!!! ונשית! וסקסית! וואוו!!! והשיער כלכך מתאים לה! ו..ו. הדבר היחיד שהפריע לי זה השפתיים שנראות לא במקום =[ היא נראת מרוגזת-משהו. =[
../images/Emo214.gifמיאו ../images/Emo99.gif היא כ-זאת יפה!!! ונשית! וסקסית! וואוו!!! והשיער כלכך מתאים לה! ו..ו. הדבר היחיד שהפריע לי זה השפתיים שנראות לא במקום =[ היא נראת מרוגזת-משהו. =[
ה הטופ מודל הבא New member 5/1/07 #38 היא מיומנת רצח.. תמונה טובה בתמונות היא אלופה היא יודעת לעבוד עם המצלמה והכל אבל עדיין היא נראת מבוגרת מאוד ולדעתי לא תהיה טופ מודל עובדת
היא מיומנת רצח.. תמונה טובה בתמונות היא אלופה היא יודעת לעבוד עם המצלמה והכל אבל עדיין היא נראת מבוגרת מאוד ולדעתי לא תהיה טופ מודל עובדת
L L U Z I A New member 6/1/07 #74 מצטערת, אבל פה היא פשוט נראית../images/Emo15.gif עוד יותר זקנה]; לא עושה לי את זה בכלל