הבחורה כוסית על. ומוצלחת. זובי שיש לה חרא אופי! בנתיים היא מסובבת את כולן על האצבע הקטנה.
P Plaztyk New member 7/1/07 #134 הבחורה כוסית על. ומוצלחת. זובי שיש לה חרא אופי! בנתיים היא מסובבת את כולן על האצבע הקטנה.
M MeetLofe New member 6/1/07 #67 ../images/Emo109.gif הכי טוב!היא מצטלמת מדהים! והיא בכלל ענקית בלעדיה העונה הזאת בכלל הייתה שעמום אחד גדול!
../images/Emo109.gif הכי טוב!היא מצטלמת מדהים! והיא בכלל ענקית בלעדיה העונה הזאת בכלל הייתה שעמום אחד גדול!
L loligoth New member 7/1/07 #120 ../images/Emo214.gifנחמד... אבל אצל כולן חסרים לי החמוקים =[ ירכיים.. שדיים.. כולן כאלו צנומות... זה פשוט לא מתאים לפין-אפ גירלס.
../images/Emo214.gifנחמד... אבל אצל כולן חסרים לי החמוקים =[ ירכיים.. שדיים.. כולן כאלו צנומות... זה פשוט לא מתאים לפין-אפ גירלס.
S Save Me From Myself New member 5/1/07 #32 אחת התמונות המכוערות../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif (אגב...קוראת סמויה ) פשוט איכ ההבעה הזאת... בהתחלה דיי אהבתי אותה אבל האופי שלה פשוט גועלי ואני שונאת אותה יותר מאת ליסה(כי ליסה פשוט מצטלמת מושלם אבל היא מעצבנת)
אחת התמונות המכוערות../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif (אגב...קוראת סמויה ) פשוט איכ ההבעה הזאת... בהתחלה דיי אהבתי אותה אבל האופי שלה פשוט גועלי ואני שונאת אותה יותר מאת ליסה(כי ליסה פשוט מצטלמת מושלם אבל היא מעצבנת)
L L U Z I A New member 6/1/07 #75 אוי לא.../images/Emo15.gif קשה לי לתאר את התמונה המביכה והכ"כ לא מחמיאה הזו];
L loligoth New member 7/1/07 #121 ../images/Emo214.gifאשכרה עכברון קטן ומפוחד XD אהבתי את הפוזה... אבל ההבעה פשוט... WTF? ><