>5<

litaf1

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo184.gif>5<../images/Emo184.gif../images/Emo182.gif

בסגנון חולה!!! לא היה לי זמן לפתוח את הפינה בשבועיים האחרונים.. אז עמכם הסליחה =] פתאום ישבתי במחשב ונזכרתי שיום ראשון היום!! חחחחחח אז אתם מכירים כבר.. ולא לייבש!!! תכתבו פה- 5 דברים שיעשו לכם את השבוע!!

litaf1

New member
><

1. כי אני חולה אזזז להבריא!! 2. עוד יומיים תמונות מחזור.. אז להצטלם כמו בנאדם 3. לשמוע שלא יהיו לי תקלות עם המתכונות והניתוח!! (אמן!!) 4. להצליח בבגרות באנגלית יום שלישי ובמבחן ביום חמישי =] 5. לצאת מהביתתתתתתתתתת!! נמאס לי להיות מתחת לשמיכה! שבוע טוב לכולם!!

Rock Bottom

New member
קיי

1. לעשות רושם טוב מחר בפגישה ברדיו ת"א, אני ממש רוצה להיכנס לקורס הזה שם. לעשות רדיו נראה לי הדבר הכי מגניב שאפשר לעשות באזרחות. 2. להספיק ללכת לנצל את שבוע המסעדות הזה של התפריט ב-79 שקל (כי אני הולך בכל פעם שעושים אותו, סוג של מסורת, רק שהפעם כולם בצבא וזה מסתיים ב-15 לחודש
). 3. למצוא כבר עבודה נורמלית, אחת שלא דורשת ממני למכור את נשמתי לבתי מלון וכאלה. 4. או לפחות לנסות ולהיות בכמה שיותר ראיונות עבודה השבוע. 5. לנסות לחדש את הקשר עם אהבת נעוריי מהחטיבה, אחרי איזה 5 שנים של נתק מוחלט שכלל איזה "היי" בודד ומסכן שכזה במהלך כל ה-3 שנים בתיכון באותה שכבה ביחד. כבר יצרתי איתה קשר כשגיליתי שהיא בפייסבוק (מי לא שם?
) והתכתבנו קצת, אבל זה לא הכי זז, ולחשוב עליה עושה לי נחמד.. אז אני מקווה לשמוע ממנה בקרוב. AMEN to all that. שבוע טוב וכאלה..

Rock Bottom

New member
OMGFGFFGFGFGFGG ../images/Emo4.gif

זה נראה לי הפעם הראשונה באינספור שנים שאני משתמש בתפוז שאני משרשר כמו נעל בטעות.

Rock Bottom

New member
סורי, רק אחרי עוד קריאה נפל האסימון

התכוונת לפרט על המבצע. לא יודע למה חשבתי בהתחלה שאת מתכוונת ללספר איך היה.. זה שבוע שמאורגן על ידי אתרי מסעדות ישראלים (rol.co.il בשבוע הספציפי הזה, אבל לפעמים זה מאורגן על ידי rest.co.il בשיתוף מעריב), והוא מתקיים אחת לחצי שנה בערך. זה בעצם רשימת מסעדות שף באיזור המרכז והשרון שבונות תפריט מיוחד לשבוע המבצע שכולל ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה מתוך התפריט המצומצם של הדיל ב-79 שקל. דווקא לפעמים לאכול ארוחות עיסקיות בחלק המקומות שהם מציעים יוצא יותר משתלם, אבל אם את בקטע של לבלות במסעדות וזה אז זה מגניב. סתם סוג של מסורת שכזו שבכל פעם שזה מתקיים אני הולך עם חברים, אבל יצא חרא של שבוע שכולם בצבא וסגרו כמעט, אז אחי יבוא איתי היום.
את יכולה לראות את התפריט ב-http://www.rol.co.il/chef

lestatgirl

New member
נשמע טוב

במיוחד שאין יותר מקומות נורמלים בראשון, פשוט לא..

Rock Bottom

New member
מוסיף משהו שעשה לי את השבוע כבר!

חזרתי מקודם הביתה רק בשביל לראות שבריאן פריקין קורידן מהישרדות גוואטמאלה שהוא בערך המתמודד הכי אהוב עליי אי פעם בסרבייבר צירף אותי לחברים שלו בפייסבוק ואפילו הגיב לי למסר ברצינות וממש התלהב ופירגן! YAY! למה דה פאק AXN לא קונים עוד עונות למהההה?

Rock Bottom

New member
YAYYYYYYY

הייתי היום בפגישה ב-102fm עם המנהלת של המכללה שלהם, סטלי סולומונוב (שהיא גם משדרת שם מדי בוקר בשעה 9 וחצי אחרי תוכנית הבוקר של טל ברמן ואביעד קיסוס) והיה מוי כיף! היא עשתה לי סיור בתחנה והייתי בעמדת המפיק בזמן שיואב קוטנר שידר ופגשתי אותו אח"כ וכל זה.. ואז גם שרון טייכר וערן זרחוביץ' (AKA החנון ממסודרים) שמגישים ביחד מדי יום את תוכנית הערב מהשעה 16:00 הגיעו ופגשתי אותם והם ממש מצחיקים גם מחוץ לרדיו, הם יהיו מרצים גם בקורס וכל זה.. קצת מבהיל כל הסיפור כי זה די רציני. אני הכי מקווה בעולם שאני אצליח שם טוב כי זה באמת סוג של חלום לעשות משהו שקשור ברדיו או אפילו סתם לעבוד שם זה מגניב. הקורס מתחיל בפברואר ונרשמתי היום. לא זול אמנם, אבל הצבא מממן
סתם רציתי לחלוק. ייאי לי.

GaIi4697

New member
יש קורס של 102 שהתחיל לפני איזה 3 שבועות

ולפי מה שראיתי עד עכשיו הוא לגמרי מגניב אז.. תהנה.. וזהXD

Rock Bottom

New member
../images/Emo2.gif

אכן התחיל אחד לפני חודש. את מי את מכירה? ממי שמעת? O_O

GaIi4697

New member
הממ סוגשל משפחה כזה?

כאילו, אישה של אבא וכלזה
היא תמיד נעזרת בנו לבחור לה קטעים טובים לשיעורי בית
[האחרון היה דיווח כזה וזה היה לגמרי מגניב]

Rock Bottom

New member
O_O

מגניב טילים!! בת כמה היא אם אפשר לשאול? זה ממש מגניב שיש מגוון רחב של גילאים ולא מדובר רק ב-20-26ים למיניהם.

GaIi4697

New member
הממ 30-32? אני לא בטוחה../images/Emo12.gif

למרות שנראה לי שהרוב בסביבות ה20

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכי יש לי הליקס פאקינג חדש!!!11

הוצאתי את הראשון, עשיתי אותו ירוק, ואז תקעתי אותו מתחת לורוד
ככה שעכשיו יצא שיש לי אחד ירוק, מתחתיו ורוד, ומתחתיו כסוף. ואין תמונה כי אח שלי לקח לי את המצלמה למכינה וגם השירים שם ואני מרגישה בודדה ונטושה
אה, רגע, 5 סיבות? אז ההליקס, כמובן. אין מבחנים השבוע[אמג!] הצילומיםםםםםםםםםםםםםםםםםם בלאדיייייייייייייייייי הסתיימווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו קיבלתי פאקינג 96 במתמטיקה והולך לי טוב במתמטיקה. מתחילים ללמוד סיפורים מגניבים בספרות מורחב כנל לגבי ספרות כיתה אממ.. קפה.

Rock Bottom

New member
לטובת זקני השבט - שו הליקס?

אבל תתחדשי! (כי זה נשמע כזה מגניב ומשמח ואפילו יש לזה שם משעשע שכיף להגיד! הליקס!)

למעלה