>5<

Rose131

New member
חוררתי חדש, יא בטטה!

מה לא ברור ב"תקעתי אותו מתחת לורוד"?
תודהD: והיום החלפתי את האינדאסטריאל השחור לאחד כסוף!D:

אה עכשיו אני קולטת את שרשום שיש שלוש../images/Emo223.gif

את מזוכיסטית! XD זה כואב יותר מהליקס רגיל?

Rose131

New member
זה הליקס רגיל, למה שיכאב יותרXD

סתם מצחיק לי כזה לישון על אוזן שמאל כשהאינדאסטריאל עדיין כואבקצת ואז להתהפך לאוזן ימין ולהתעורר מהכאב
אבל התעוררתי רק איזה 4-3 פעמים בשני הלילות עד עכשיו אז זה חביב כזה..

IndieCindy

New member
אוי לשם שינוי כיףףףףD:

מבחן בית בספרות מורחב במקום מורחב אמיתי מחר מועד ב' חורף בE AKA אני לא לומדת כל היום AKA אין ספורטDDD: אממממ עבודה ותכנון לוויקנד אמיתי סוף סוף אה ואומרים לי אם אני מדריכה בסי"ס בפסח או לא:)

Rock Bottom

New member
מה? ספורט היה השיעור הכי כיפי ../images/Emo4.gif

חח היינו בורחים מהכיתה תמיד "לשתות" באמצע השיעור או שבכלל לא נכנסים ויוצרים לעצמנו שעות ספורט במגרש כדורסל.
גם תמיד היה כיף לסיים מבחנים באנגלית ב-7 דקות בערך ולצאת מהכיתה ראשון לעשות זנות בחוץ חח תיכון שליטה. באמת שאני מתגעגע לאוירה.

litaf1

New member
מזה? כולם ניגשים מחר לE? חחח

איך כולם הצליחו בF? ארג מכתב ארור עם הרבה שגיאות כתיב!!

IndieCindy

New member
חחחח מועד ב'..

עשיתי קיץ שנה שעברה וקיבלתי 92 ואני יכולה 100 אז למה לא... וF אני עושה בסוף השנה וירד הפורמל לטר במיקוד חהההה

GD ROCKS

New member
הולך להיות לי שבוע כזה חרא

ספרות ספרות ספרות ספרות ספרות ספרות כן ומחר בגרות באנגלית חחחח גאדאמט הפעם אני חייבת לקבל 90+ נמאס לי לגשת לE המעפן הזה. ועוד ספרות ועוד נקווה שנשרוד את השבוע ולא אתפגר מרוב כל השירים והסיפורים שכל המוטיבים שלהם זה רק בדידות ומוות@$!$! חח בחיי למה תמיד סופרים כאלה מדוכאים? קיצור לא משנה אני אשתוק וזהו

litaf1

New member
את כמוני!! ../images/Emo6.gif

חחחחח גמני לומדת לספרות, לעזאזל! אני מרגישה שעבדו עליי!! הסיפורים הקצרים לא קצרים בשיט!! יש לי 7 יצירות ללמוד ב3 ימים למבחן של שעה וחצי (וכמובן שמצפים מאיתנו לכתוב מיליון דפים לתשובה אחת).. וגמני ניגשת מחר :| גאד אם אני אצטרך לגשת שוב לF אני באמת הולכת להרוג מישהו. (ד"א הספיק לי פעמיים את E..) ומחר אני גם מצטלמת לספר מחזור ! באותה שעה של הבגרות
(יש לי בצפר ממש הומו) בהצלחה

GD ROCKS

New member
חחח תודה../images/Emo13.gif

וואי וזה כזה מתסכל, מי שהמציא את המבנה של הבגרות בספרות פשוט אידיוט. זה נורא חכם שאני לומדת 16 פאקינג שירים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ואני עונה על פאקינג 2 שאלות. (ועוד הורדתי איזה 4 שירים כי זה על בחירה חופשית..) מזה הטימטום הזה גאדאמט. וE זה כזה דיכאון במועד א' קיבלתי 87 וניגשתי לעשות שוב וקיבלתי במועד ב' 60 XD חחח מה? איזה בוחן כלב. קיצור אינשאללה אני אקבל מחר מעל 90 נמאס כבר. חחחח בהצלחה גם לך
חח מה אני מוציאה פה את התסכול שלי מהלימודיםXD

Djerry

New member
היי את גם כמוני!

אה רגע אנחנו באותה כיתה =\ הרבה ניגשים מחר לבגרות אני רואה. בהצלחה לכולם! (וגם לי, כי אין לי כוח לגשת לזה שוב) הדבר הטוב היחידי שיקרה לי השבוע זה ביטול תגבור בכימיה.

חחח איזה כיף שעברתי את ספרות../images/Emo223.gif

[לא בהצלחה כל כך אבל למי יש כוח למועדי ב'..] בהצלחה היום!! מודול E זה קל יש ליסנינג!

HagarStar

New member
אמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבא בא מחר בתקווה שהוא יצליח לתקן את הברשר והאימיול ואני אהיה מאושרת אני עובדת מחר [שזה שלילי, אבל התוצאה נחמדה ביותר] יום שישי יומולדת לטל? ולאדעת בטוח יהיו עוד דברים שיקרו במהלך השבוע

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifואם היומולדת בשישי בסימן שאלה אז המ..

בואי אלי? ^^"

HagarStar

New member
חח לאדעת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כנראה היומולדת התבטלה אבל לידיד טוב שלי יש בית ריק [בהרצליה
] וגם לחברה חמישי-שבת ועוד לאדעת מה אני עושה חח מוקדם מידי לדעת

למעלה