>5<

Lyla Bellamy

New member
חח למה זה מעניין ../images/Emo6.gif

בטוח יותר מהסדנה ההיא
, כל כך אין לי כוח אבל מפסידים שעתיים מתמטיקה !!!!!!!!יאי , אין מאושר ממני , שונאת אנליזה ומעגלים

M a a y a n K

New member
סמים? בסינמה סיטי?../images/Emo12.gif

נראה לי שזה בתרבות יום א' שלנו...איך זה? מעניין? שאני אדע אם לצאת פעם הבאה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחח זה כזה של כמה אולמות קולנוע..

באחד רואים סרט תלת מיימדי על סמים. באחד יש הכלללללללל חושך ורק שומעים ומרגישים את הסרט. באחד יש סרט רגיל ומשעמם טילים על יצור סמים והמליונים שמרוויחים. ואחד של חידון טרוויה כזה עם שלטים על סמים.

HagarStar

New member
יש לנו במרץ יום מוקד סמים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה זה? חח זה נשמע מעניין, או לפחות יותר כיף מיום לימודים [וזה נראה לי גם יום שני ויום שני זה יום ממש מציק] ואז יומיים אח"כ ביקור בלוחמי הגטאות

lestatgirl

New member
למה את כולם לקחו לזה ולנו נתנו רק אוטובוס

הסמים שלא הפחיד אף אחד ובטח בגלל זה השכבה שהייתה לי נראית כמו הילדים שהאיימי ווינהאוס ופיט דוהארטי היו מתגאים בהם...

Rose131

New member
מהזה. למה לנו לא היה../images/Emo12.gif והעיקר שמבטלים לנו

ספרות מורחב שעתיים בבוקר בגלל שהמורה שלי הולכת עם אחת הכיתות בשכבה שלכם. איזה ביאוס):

Rose131

New member
כי אני אוהבת ספרות מורחב!):

וכי לא יהיה לי טרמפ לבצפר ב9 וחצי, ברבע לשמונה יש לי! אני אצטרך.. ללכת!

Lyla Bellamy

New member
איזה אסון ! את גרה די קרוב לבית ספר

לא ליד מגדל מים מחורבן שלוקח 40 דקות הליכה ברגל ... ואני הלכתי יומיים ברציפות בקור ובלי נגן
(בטריות ארורות).

Rose131

New member
יש להם נטייה לעבור פעם בחצי שעה ולא לעצור!../images/Emo7.gif

כלומר, בעיקרון יש אוטובוס אחד לכיוון ירושלים שעובר ליד הבית שלי, ואותו הקו כשמגיע מירושלים ממשיך לכיוון הביה"ס שלי. רק מה, בגלל ש99% ממי שעומד בתחנה נוסע לירושלים, הוא לא עוצר
אז צריך לעמוד ליד הדגל מחוץ לתחנה ולנופף בידיים, ולפעמים גם זה לא עוזר
אז מוותרים

Lyla Bellamy

New member
וגם יש רק אוטובוס אחד והוא עובר שם פעם ביום

לא נחמד לגור בחור ! וגמני עוברת את העלייה של הקסטל ואת כל מבשרת
תשמחי שאת לא גרה רחוק .

Rose131

New member
קרוב זה יחסי!!11

לוקח לי איזה חצי שעה עם המגפיים
וחוצמזההההה כאילו, יש לי את כל העלייה של הקסטל! [טוב, יש לי בערך -רק- את העלייה, אבל נו!] אבל לא נורא, בסוף אמא הלכה מאוחר לעבודה אז לא היתי צריכה ללכת. אני חושבת שהשנה הלכתי רק פעם אחת

M a a y a n K

New member
../images/Emo1.gif

כי אני לא סוגרת שבת בבסיס כי אולי השבוע אני כבר אשלח את הטופס התחייבות של רוק אימ פארק כי אני אהיה בת"א בחמישי וכל השאר פשוט חרא, זה מדהים איך אין איזון...שאר השבוע פשוט רעעעע...

למעלה