איזה לק נלבש לאמצע השבוע???

iefrat

New member
../images/Emo196.gif CHIC 217 סגול שימרי לשיפוטכם../images/Emo35.gif

אני תמיד מקלידה עם סיומת כן ומייד מתקנת ל... כם לגבי איכות הצילום - נשברתי, אקנה קורא כרטיסים חדש ונגמור עם ענין הטשטוש אחת ולתמיד!!

mayane21

New member
הוא מהקולקציה החדשה נכון?

אומנם לא יצא לי לראות אותו אך בתמונת יחסי הציבור יש אחד סגול שימרי כמו שהעלתי בפוסט ואחד יותר נוטה לכחול..... זהו שלך? חייבת לבדוק זאת
נראה מעניין.

iefrat

New member
הלך שלך 435מספרו ושלי 217 אבחנה ראשונית

מעבר לכך הגוון שלך יותר כהה ועמוק ו217 יותר בהיר. אולי אעלה פוסט?

תולי01

New member
קניתי את שניהם ../images/Emo262.gif

ההבדל הוא שה- 217 הוא עם תת גוון אפור/כסוף (לכן הוא נראה "חיוור" יותר) וה- 435 הוא סגול "טהור" יותר, בשילוב שבין אדום וכחול. שניהם ממש יפים, אם כי הלב שלי נוטה קצת לכיוון ה- 435 כי יש לי חולשה לסגולים כאלה

נופ ר

New member
אני לא חושבת שהטשטוש זה בגלל קורא כרטיסים

אם את מצלמת במצלמה רגילה, תבדקי את ההגדרות של האיכות צילום, אפשר להגדיר רזולציה יותר גבוהה. אם זה מצלמת פלאפון או אינטרנט אין מה לעשות

iefrat

New member
../images/Emo4.gifתודה, כנראה לא הייתי מובנת

המצלמה של הנייד מצלמת מטושטש, יש בעיה להוריד את התמונות למחשב מהמצלמה המצויינת. קורא כרטיסים ישן והתקלקל. לכן אקנה חדש ואז אוכל להעלות תמונות חדות

edenable

New member
אני תמיד מצלמת מהנייד

יש לי נוקיה N95 ויוצא חד. אם הטלפון שלך דומה,לפני הצילום מעבירים למצב MACRO (זה עם אייקון של פרח בדרך כלל) ואז היא מצלמת חד לקרוב.

iefrat

New member
תודה אנסה עכשיו, קניתי קורא כרטיסים חדש

ואקוה שבפוסט הקרוב...תרגישו את ההבדלים, למרות שאני עדיין צריכה ללמוד קצת: תאורה, מרחק וזוית וכו'

Angel Of Moon

New member
איזה שבוע מהמם!!

התחלתי את השבוע עם blue suede של אורלי שהיה מושלם למזג אוויר, והיום החלפתי לפאודר פאף (של אורלי) שמבחינתי הוא אחד הלקים המושלמים שאי פעם יוצרו...

iefrat

New member
רותי איזו השפעה יש לך עלי???

אם הוא באמת נראה כך על הציפרניים ברגע זה נכנס ל WISHLIST מה יהיה

RUTHIE1

New member
../images/Emo9.gif זה הסווטש הכי קרוב שמצאתי

הוא מדהים, בעיקר בשמש... והפורמולה - חלום! אין דברים כאלה, אין... מהבוקר אני מסתכלת עליו כמו איזו ילדה בת (עד שהבת שלוש הפרטית שלי תראה אותו ותרצה גם...)

RUTHIE1

New member
יותר בהיר ממנו...אבל כן, בסגנון

אגב יש מצב שאת מוכרת את האקסטרווגנז?

Ultra marine

New member
סורי, לא ../images/Emo9.gif

בדיוק היום הסתכלתי עליו וחשבתי כמה שהוא יפיפה :)

למעלה