איזה לק נלבש לאמצע השבוע???

תולי01

New member
לא חשבת שאני באמת אעשה את זה, נכון ? ../images/Emo3.gif

אבל אני כן ! וגם בהמשך לשיחה על שני השיקים הסגולים מהקולקציה החדשה - הנה התמונות: אז הנה חלק מהחדשים - משמאל לימין: מייבלין קולרמה - 52 - Dark Plum - כבר כתבתי עליו והתמונה לא הכי עושה איתו חסד, הוא מקסים, סגול חצילי עם תת גוון אדום דומיננטי בדיוק כמו שאני אוהבת. רבלון 008 - Powder Puff - לא יודעת עד כמה אפשר להתרשם אבל הורס.... שיק 435 - Gorgeous Amethyst ג'ייד 399 - Emerald שיק 217 - Splendor Amethyst שיק 280 - Glimmer Onyx אז אני מתלבטת בין שיק 435 לבין האמרלד של ג'ייד לבין שניהם יחד לסירוגין (גם צילמתי אותם אחד ליד השני) - עכשיו אתן חייבות לעזור לי

../images/Emo47.gif !!!!

אני אומרת 435 [אבבל זה כי אני לא חובבת ירוקים] . אבל אם את אוהבת ירוקים ויפים , קפצי לסופר פארם וחפשי את Meet Me under the Misteltoe של אורלי...[נדמה לי בעצם שזה השם אני לא בטוחה]. את תאהבי אותו בודאות.....

RUTHIE1

New member
אני בעד 435

הוא יהיה מטריף עלייך (גם אנילא אוהבת יריקים...רואים נכון?
)

angell4

New member
תודה שיר!

אני פשוט רגילה לציפורניים ממש ארוכות ועכשיו אחרי שקיצרתי הכל נראה לי מכוער נראה לי אני באמת אשים טופ

mayane21

New member
הוא האדום האולטימטיבי שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

והציפורניים שלך מהממות !

lilo4

New member
238 של שיק

אדום מהמם עם טיפה-טיפה שימריות, בדמות נצנצים קטנטנים ולא מאוד מורגשים. פעם ראשונה שלי, ואהבתי אותו מאוד

ענבל30

New member
447 - glam granat מהקולקציה החדשה של שיק

בורדו כהה, ואמפי לגמרי. הצבע נוטה יותר לכיוון הסגול ופחות לחום. לא מתחברת לבורדו שנוטה לחום
המרקם - קבלו תיקון: הוא לא קרמי, הוא ג'לי
שקפקף, גלוסי וסקווישי (אבל אטום אחרי 2 שכבות). אני אוהבת אותו הרבה יותר ממה שחשבתי. מופתעת לטובה. ומסתבר שגם מחמיא לי בורדו
מקנה לידיים לוק אלגנטי ובעל נוכחות. אהבתי! <באסה שאין לי מצלמה
>

למעלה