איזה לק נלבש לאמצע השבוע???

iefrat

New member
של איזו חברה ההאקסטרווגנז?????

נראה לי שיש ליותר מאחת לא?

Ultra marine

New member
לא הבנתי את השאלה

מה זאת אומרת יש ליותר מאחת? האקסטרווגנז וגם הנוכחי שעל רותי - signature שייך ל"סדרת המעצבים" של OPI או בקצרה כפי שרותי כתבה - DS. הם עולים קצת יותר אבל יש להם שימר מטריף!

iefrat

New member
יש את OPI

יש את הסווצ' הזה מגוגל - בורדו שמאלי ואולי יש עוד חברות אני ת'כוונתי שתעני לי שזה של.. OPI

Ultra marine

New member
אני מבינה שאת מתכוונת למרקם של הלק

אז כאן מדובר במשהו די מיוחד, לפעמים גם לי קשה להחליט אם זה גליטר או שימר. המרקם של הלק בפנים לא נראה חלק אבל הוא כן מתקבל חלק. בגלל זה הוא OPI DS כי זה פותר אותנו מניסיון להסביר

iefrat

New member
גווןן יפיפה ומתאים כל כך לחורף העכשוי

ספרי איך התרשמת מאיכות והמריחה והיבוש? איך התגובות.

ליאני777

New member
המריחה הייתה מאוד מעצבנת והייבוש איטי אבל..

שווה לחכות כי זה גוון מהמם ! אני יפרסם פוסט עליו היום או מחר..

רחלי ג

New member
אני עם:suzi says da של opi

אני מרוצה מהראשון ברשימה החורפית הדומה שלי...

תולי01

New member
מממ....רוצות להחליט בשבילי ? ../images/Emo13.gif

עד עכשיו הייתי עם לק מטריף שקיבלתי בחבילה מחו"ל לכריסמס - יצאה שם קולקציה חדשה של רבלון Matte Suede וכשמה כן היא, הלקים הם במרקם מאט, אבל עם הטוויסט של הזמש. היא שלחה לי שניים מהם והלכתי עם Powder Puff שהוא מעין לבן-פנינה, צבע שברגיל לא הייתי מתלהבת ממנו, אבל במרקם הזה הוא פשוט הורס ומיוחד בטירוף ! הרגשתי כל כך מיוחדת כששמתי אותו וחשבתי לעצמי שאני בטח היחידה בארץ עם הלק המטריף הזה
ועכשיו אני מתלבטת בין "הישראלים" שקניתי - מצד אחד בא לי את 435 הסגול של שיק - Splendor Amethyst ומצד שני בא לי את אמרלד הירוק של ג'ייד. אני כ"כ לא יודעת מה בא לי, שחשבתי אולי יהיה מגניב לשים את שניהם, אתן יודעות, לסירוגין על האצבעות. מה אתן אומרות ??? רק סגול ? רק ירוק ? שניהם יחד ? יהיה שמח, לא ?
הציפורניים שלי יחכו להחלטתכן....

iefrat

New member
../images/Emo254.gif שניהם יחד למה? למה לא להתחיל

באחד מהם, להרשים אותנו ואז לעבור לשני? נלך לפי א' ב' - קודם ירוק ואח"כ סגול ואם את רוצה את ששניהם, אסזז כבר לכל אצבע לק ויצא פוסט על 10 לקים ביחד, תולי באמת???

תולי01

New member
אפרתי זה מגניב ../images/Emo3.gif

תאמיני לי, סגול וירוק זה שילוב מעולה ושני הגוונים האלה ילכו נהדר ביחד, הבדיקה היתה עם המרקמים שלהם ילכו טוב ביחד, כי אחד שימר והשני קרם....ממממממ אני אוהבת מדי פעם לעשות קצת שיגועים על הציפורניים, אבל זה בסדר, מותר לך לשמור על זכות ה-
טוב, אני צריכה להחליט היום אז בינתיים אני אקבל את ההצעה שלך לפי א ב' כי זאת היתה ההצעה היחידה ואלך על הירוק

למעלה