יש אבל הם לא קשורים ל MCR יותר מיוז
O O L g i T New member 25/11/05 #57 אומייגאד תגידי, איך קוראים לאחותך?.... ניראלי שעליתי פה על משהו =0
ק קרניjack New member 24/11/05 #11 איזה שטויות מתחילה באומנות אין דבר כזה מתחיל (בכוונה של "הציור לא יצא לי טוב" ) לעומת זאת יש מנוסה ופחות אם זה מה שהתכוונת.
איזה שטויות מתחילה באומנות אין דבר כזה מתחיל (בכוונה של "הציור לא יצא לי טוב" ) לעומת זאת יש מנוסה ופחות אם זה מה שהתכוונת.
P PunKurt New member 24/11/05 #13 היי את מציירת ממש ממש יפה!! אני מאוד אוהבתת! את מוכשרת מאוד ציירת את הציורים האלה עם עיפרון מיוחד? או סתם..? את לומדת או משו?
היי את מציירת ממש ממש יפה!! אני מאוד אוהבתת! את מוכשרת מאוד ציירת את הציורים האלה עם עיפרון מיוחד? או סתם..? את לומדת או משו?
ק קרניjack New member 24/11/05 #32 אמ... את הציורים אני מציירת בעיקר עם עפרונות B6 ו B4, עבים ודקים, ומשתמשת במפזרי פחם להצללה. ואני לא לומדת באף מקום(בבית, כה ), אבל מתכוונת ללמוד. ותודה
אמ... את הציורים אני מציירת בעיקר עם עפרונות B6 ו B4, עבים ודקים, ומשתמשת במפזרי פחם להצללה. ואני לא לומדת באף מקום(בבית, כה ), אבל מתכוונת ללמוד. ותודה
C crazy cottage New member 24/11/05 #12 של חברה שלי..../images/Emo163.gif היא עשתה את זה היום בשיעור מתמטיקה.. זה ממש מגניב
C crazy cottage New member 24/11/05 #35 השולחן שלי יותר יפה../images/Emo163.gif אני יצלם אותו מחר כשאני ימצא אותו
B Bondage Soul New member 24/11/05 #14 יש פה אנשים מוכשרים. ../images/Emo3.gif חבל שאני לא אחת מהם. -_- בכל אופן... ציורים ממש יפים. [: