הלו הלו.. אני ראיתי את הציור המקורי. מזה הפיקפוק הזה.
C Cagome chan12 New member 25/11/05 #84 OMFG../images/Emo15.gif וואו. מדהים. אין מילים. את זה הכי אהבתי=]
H Hadar Depp New member 26/11/05 #111 ואוו איזה ציור יפהההה גמני רוצה לדעת לצייר כה..*מקנאה באנשים שיודעים לצייר*
Y yaelrs New member 24/11/05 #36 ../images/Emo2.gifאהההה אני בשוק! אנשים אתם מציירים מדהים!! כולם מוכשרים חוץ ממני
G GalushGalush New member 24/11/05 #41 ../images/Emo79.gifחחח זה בסדר, גמני לא ../images/Emo9.gif ואתם באמת מציירים [מציירות?] מדהימ. ואגב, מיזו הלנה? כאילו, זו סבתא של מייקי וג'ר, לא? אתם מתכוונים לזו שבקליפ?
../images/Emo79.gifחחח זה בסדר, גמני לא ../images/Emo9.gif ואתם באמת מציירים [מציירות?] מדהימ. ואגב, מיזו הלנה? כאילו, זו סבתא של מייקי וג'ר, לא? אתם מתכוונים לזו שבקליפ?
C Cagome chan12 New member 25/11/05 #45 אמאמ..../images/Emo15.gif גמלי יש ציורים... אבלאבל אני לא רוצה להכניס אותם לפה>< *חשה צומי* פאק, כולם פה מוכשרים, ואני לא>>
אמאמ..../images/Emo15.gif גמלי יש ציורים... אבלאבל אני לא רוצה להכניס אותם לפה>< *חשה צומי* פאק, כולם פה מוכשרים, ואני לא>>
D darkDork New member 25/11/05 #47 ../images/Emo72.gifבגלל שכולם פה יותר מידי מוכשרים...החלטתי להראות כמה אני לא יודעת לצייר! חעחע! אז הנה ניסיון עלוב לצייר את מייקי ^^
../images/Emo72.gifבגלל שכולם פה יותר מידי מוכשרים...החלטתי להראות כמה אני לא יודעת לצייר! חעחע! אז הנה ניסיון עלוב לצייר את מייקי ^^
C Cagome chan12 New member 25/11/05 #51 אז לא יכולתי לעמוד בפיתוי>>../images/Emo15.gif כי מצאתי ציור ישןישן של ג'רארד, והוא נראה חמיד. (נו בטח, ג'רארד נראה מושלם בכלמקרהP=)
אז לא יכולתי לעמוד בפיתוי>>../images/Emo15.gif כי מצאתי ציור ישןישן של ג'רארד, והוא נראה חמיד. (נו בטח, ג'רארד נראה מושלם בכלמקרהP=)
C Cagome chan12 New member 25/11/05 #85 היי, הציור שלי לא כזה מכוערP=../images/Emo15.gif תגיבו, בבקשה=]