שרשור הפרק השבועי

Sahar 11

New member
../images/Emo183.gifשרשור הפרק השבועי ../images/Emo183.gif

שרשרו לכאן כל מה שיש לכם להגיד על הפרק

Miss Cute

New member
קורין ../images/Emo7.gif

לא הגיעה לה ללכת... אוף.
אממ.... ג'יילה מתחילה להיות מגעילה ואני לא אוהבת את זה. הקטע שטיירה חיקתה את קייל היה קורע. אני לא מבינה מה מצאו בתמונה של ניקול. ולסיום: קורין.

../images/Emo186.gif../images/Emo7.gif קוריןןןןן

איך איך??? איך העיפו אותה?.. היתי בטוח שהיא מינימום בגמר.. התמונה שלה היתה הדבר הכי יפה השבוע לפי דעתי.. כשאומרים טופ מודל ומדברים על יופי מיוחד והרבה יופי מתכוונים לקורין!!... היכ הכי אד'גית שיש וכזאת פוטוגנית.. והשאירו בנות כמו קים וברי (אפילו שממש אהבתי אותה בהתחלה..).. לא פיר ביכלל. אבל באמת העצבות שלה עיצבנה אבל למה היא עצובה שהיא כזאת יפה?? חוץ מיזה.. פרק מדהים העונה הזאת יש פוטנציאל מטורף של הבנות. הכי בולטות במיוחדות וביופי : קורין :( ניק שהיא טופ מודל לכל דבר ניקול שמדהימה בתמונות וקייל שהיא יפה רצח ***ליסה - ריחמתי עליה בפרק נו אז מה אם היא מעצבנת וזה היא באמת לא עושה את זה מכוונה רעה רואים.. והיא שיחקה אותה בפרסומת אפילו שתתמונה שלה ממש לא אהבתי. ובכל זאת אין לה סיכוי להיות טופ מודל עובדת לפי דעתי ** ברי היתה חמודה אבל פתאום היא נראית לי ממש לא יפה.. **ג'יללה וואווווווו אם שנאתי אותה פעם רק על איך שהיא נראית אחרי היום גם על ההתינגתהות שלה איזה מעפנה איך היא דפקהאת ניק ואז עוד ירדה עליה כמו איזה אובססיבית חחע ניק =יפיופה וסקסית ג'יילה= פנים מוזרות והאוזניים... **ניק- תמונה מדהימה חבל שהיא נתנה לג'ילה להשפיע עליה ***ניקול- מפתיעה כל פעם מחדש שקטה שקטה אבל פוטוגנית רצח. בריאיון היא נראתה כמו פייה עונה נדירה...

Sahar 11

New member
בדיוק כמו שרציתי ../images/Emo3.gif

אחרי דיאן קורין עפה
דווקא חיבבתי את ג'יילה למה יצאה ככה כלבה?
טיירה נראת מוזר עם הפוני הזה

פרק מאווד נחמד.

ג'יילה איכזבה אותי ברמות, נהייתה דוחה. =\ והאוזניים שלה ענקיות פשוט. קים לשם שינוי לא קרה משו מיוחדXD הייתה חמודה אך ישבה בצורה מאוד כפופה שזה היה כבר מכוער [בפרסומת] ניקול כ"כ חמודה, למרות שלא סבלתי אותה בהתחלה עם כל הקיטורים שלה. כנראה היא הפנימה שזה לא עושה לה טוב והפסיקה. יצאה מדהים בתמונה, אהבתי ביותר ומגיע לה. חחח הן היו חמודות עם הוידווים שלהם...ודווקא אהבתי את הפרסומת של קורין, שד"א מאוד חבל לי עליה, היא הייתה מהממת והיא מאוד תחסר. וליסה השתיינית...אבוי. דיי ריחמתי עליה הפרק.

SummerNightCity

New member
מה יש לכם מג'יילה,

סוף סוף התחילה לדבר הבחורה, עכשיו היא לא כל כך סתמית
איזו מאמי קייל, עוד תהיה לי פייבוריטית בסוף

dandush 24

New member
ג'יילה../images/Emo12.gif

היא תמיד נראתה מתוקה כזאת ,אבל מסתבר שהיא נחש
.. לא הבנתי מה יש לה נגד ניק?? ולמה לדבר עליה ככה?! איזו מגעילה!
זה ברור שלליסה לא יהיה סיכוי בביזנס עם בעיית שתייה שלה. היא חשבה שזה לא יפריע?? מפגרת... יותר מידי מאוהבת בעצמה. ניקול מדהימה בתמונות,אבל חוץ מזה היא קצת משעממת. חבל שהעיפו את קורין.

SummerNightCity

New member
לא ראיתי דווקא שהיא אמרה את זה,

אבל זה דווקא זה מחזק את מה שאמרתי, שסוף סוף היא התחילה לפתוח את הפה והיא לא משעממת יותר מה קשור ליסה (וניקול וקורין)חחח, אבל דווקא נראלי שזה לא יפריע, העולם אוהב אלכוהול ואנשים מחורפנים שרצים בלי חלק עליון של בגד ים מלאים בקצף

dandush 24

New member
הגבתי על מה שזכרתי מהפרק..../images/Emo3.gif

אבל אם ליסה לא תתפל בעצמה ותבוא שיכורה לצילומים לא ירצו לעבוד איתה. פשוט מאוד.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifקוריןןן../images/Emo7.gif

אוף היא היתה כזאת יפה ומתוקה. אהבתי את העובדה שהיא היתה עצובה כזאתי. לא הגיע לה ללכת.
ג'יילה נהייתה כלבה
חחח אבל היא מהממת. ברי הרגה אותי עם הסוד שלה
וקייל גם הצחיקה אותי, איך טיירה חיקתה אותה בשיפוט
ונייג'ל
חחחחחחחחח "Lisa leaves you wanting more. However, I can't stand Lisa"
חחחחחחחחחחח זה היה מעולה
אוף, העיפו את קורין
היא היתה כזאת מדהימהההההההההה

נכון הוא כל כך קרע אותי כשהוא אמר א

את זה!! כי גם אני חושבת ככה...יוצא לה אחלה בתמונות וזה אבל באופי שלה אני שונאת אותה!! וגם את איך שהיא נראית....יש לה פרצוף של צומי ושל נדחפת כזאת...

דודצוק

New member
מה ג'יילה עשתה כבר?

ניק מתבכיינת כמו ילדה קטנה על כלום.. לכולם היה אותו המשפט לפני הסוד, זה שהיה להן אותו סוד זה לא כזה ביג דיל.. זה לא כזה להיט לפחד מהחושך ולישון עם מנורת לילה. :O לתשומת לבכם.

אבל ג'יילה עוד אומרת שניק היא כלבה

ושהיא אויבת שלה וכו'. זה רק מראה כמה היא כלבה.

JULI4561

New member
טוב אז ככה :]

סופסווףף קוריין עפה ! , בעיני היא ממש לא טופ מודל .. ליסה - אווףף איזה מעצבנת היא חחחחחחח , איך נקרעתי שנייג'ל אמר עליה איזה משהו [לא זוכרת בדיוק מה
] וג'יילה אני לא מאמינה היא וניק היו הפיבוריטיות שלי היא כזאתת כלבהההה חחחחח אבל בכל זאת היא מהממת ! ניק באמת קצת התבכיינה .. וזהו .. אממ עוד מישהי שהתחילה להיות הפיבוריטית שלי זאת ניקול היא חמודה ! ויוצאת מדהייים בתמונות .. וגם קייל ממש חמודה ! !

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifכמו שכתבתי למעלה,

נייג'ל: "Lisa leaves you wanting more. However, I can't stand Lisa"

למעלה