שרשור הפרק השבועי

L U Z I A

New member
פרק שולט../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

ג'יילה עצבנה אותי לאללה
פתאום היא נראתה לי משעממת ומכוערת. אז היא כבר לא פייבוריטית שלי. וניק נתנה לג'יילה להשפיע עליה יותר מדי... וחבל
מזל שהיא לא עפה, אני בטוחה שהיא תשתפר בהקדם
ניקול וליסה היו מדהימות, גם בוידאו וגם בתמונות. החלק של הראיון יצא מוזר אצל כולן כי לא ראו אותו באופן מלא...
לקייל יצאה תמונה ממש יפה, אבל הפרסומת יצאה נוראה. החיקוי של טיירה היה ממש מצחיק
ברי משעממת אותי ומעצבנת אותי, והגעתי למסקנה שהיא ממש מכוערת.
.
קים הייתה נוראית בפרסומת
ולסיום- אני שמחה שקורין עפה.

L U Z I A

New member
ו... פספסתי את כל ההתחלה];../images/Emo15.gif

ראיתי רק מהקטע של ליסה בוכה... מישהו יוכל לספר לי מה היה?

Plaztyk

New member
ג'יילה מלכה!!

פשוט מלכה. [חבל על קורין. הייתי מעיפה את ברי]

dandush 24

New member
ג'יילה ממש מגעילה../images/Emo5.gif

אחרי שראיתי את הקטעים עוד הפעם - גועלית ממש.

Plaztyk

New member
מה גועלי בה?

ניק עשתה ביג דיל מכלום. השופטים אפילו לא שמו לב שיש להם אותה שורה..

miss pufi

New member
מה גועלי בה? כנסי

המשפט של ג'יילה היה: אני פוחדת מהחושך... המשפט של ניק היה: אני פוחדת מהחושך וישנה עם מנורת לילה... ג'יילה אמרה את המשפט שלה ואז שביקשו ממנה להוסיף אישיות היא אמרה שהיא ישנה עם מנורת לילה! שזה לא היה הסוד שלה מהתחלה! זה היה של ניק והיא לקחה את זה...! ואחרי היא עוד שונאת את ניק! זה היה ממש מעצבן! אאאאאא חחחחחחחחחחחחח איך אני מגנה על ניק! =]=]=]=]=]=]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ניק עשתה ביג דיל מכלום?

כאילו שג'יילה התחילה להגיב בחדר הוידויים אמרתי לעצמי בואנה משהו לא בסדר עם הבחורה הזאת ניק אפילו לא הגיבה לה וג'יילה כזה 'אם אני אראה אותה אחרי התחרות באיזה מקום להרבה זמן באמת שמשהו לא טוב יקרה' חשבתי עוד שניה היא הולכת לרצוח אותה אמאל'ה

olgosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

ג'ילה קצת מפחידה .___.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif קצת?

מהפרקים אחרי זה באמת שכל פרק היא עשתה לי סיוטים

Plaztyk

New member
כל הכבוד לה.

בחורה עם פתיל קצר. כמו שצריך. פאקינג "ישנה עם מנורת לילה" ביג פאקינג דיל ממשפט קטן. ועוד איך שזה השפיע על ניק.. כאילו מה? כל היופי שלה ישר נבל.. מה לזזל? קחי בקלות.. ניק סתם בוכה על כלום ומשחקת אותה קשוחה. זה השפיע עליה ועוד איך בצורה מוגזמת. סוף סוף בחורה עם אופי. ג'יילה מלכה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רק אני הייתי-->קורין ../images/Emo6.gif?

כ"כ שמחתי בפרק הזה שהיא עפה כי הייתי בטווח שהיא תגיע לגמר וזה היה הפרק שהתחלתי לשנוא את ג'יילה יש ענין של להיות מעניינת וכו' אבל היא פתאום נראתה לי כמו רוצחת סדרתית ומפחידה ניק מלכה כמו תמיד. [לא ראיתי ת'פרק אתמול,אני אראה אותו היום אם יצא לי]

purple rain2

New member
היה פרק ממש טוב!

היה כ"כ מצחיק איך שטיירה חיקתה את קייל- בין הרגעים הכי מצחיקים בסדרה ever סוף סוף קורין עפה, היא סתם מעצבנת והפרק הזה השניא עלי סופית את ליסה. שתעוף כבר!!!! וקיצרו לג'יילה יותר מדי את השיער
אבל היא עדיין הפייבוריטית שלי [וגם קייל]

למעלה