שרשור הפרק השבועי

loligoth

New member
../images/Emo214.gifקורין =[

אני שמחה שניק נשארה... אבל קורין =[ למה לא יכלו להעיף את ברי המכוערת הזאת או משהו? >< למרות שמצד שני, קורין הייתה ממשממש שמחה לעזוב... אז אני שמחה בשבילה, אני מניחה... למרות שחבל =[ התמונה שלה יצאה יפיפייה.
ממש ריחמתי על ליסה בפרק הזה :/ והיא ממשממש שיחקה אותה. היא היחידה שהכל <פירסומת, תמונה וראיון> יצאו לה מושלמים. בכלל, אהבתי את הפירסומת שלה בטרוף. במיוחד את הסוד...
ג'יילה כלבה. אבל ממש. מה ניק עשתה לה שהיא כבר סימנה אותה כאויבת? היא אפילו לא הגיבה על הגניבה ><
לא אהבתי את האתר הפרק הזה. משעמם מידיי.
היה את הקטע של עם המראיין [המשימה עם הפרס, לא האתגר] שקייל ניצחה בו. היא הייתה ממש חמודה שם :] אהבתי איך שעל כל שאלה שהבחור שאל אותה היא ענתה בהקשר של הדורדוראנט או מה שזה לא יהיה :]

Mp3 GiRl

New member
קורייייןןןןןן;__________;../images/Emo190.gif

אוףףף אבל הייתה לה פרסומת ותמונות יפותתת לקייל הייתה תמונה יפה אבל הפרסומת היא קצת הגזימה

miss pufi

New member
הפרק מהמבט שלי =] חפירה חפירה

טוב אז ככה, ג'יילה, אני שונאת אותה!!!!! רשמתי את זה בהודעת תגובה למישהי אבל זו דעתי: המשפט של ג'יילה היה: אני פוחדת מהחושך... המשפט של ניק היה: אני פוחדת מהחושך וישנה עם מנורת לילה... ג'יילה אמרה את המשפט שלה ואז שביקשו ממנה להוסיף אישיות היא אמרה שהיא ישנה עם מנורת לילה! שזה לא היה הסוד שלה מהתחלה! זה היה של ניק והיא לקחה את זה...! ואחרי היא עוד שונאת את ניק! זה היה ממש מעצבן! ממש מגעיל מצדה וכל הבנות שמו לב לזה!!!! ניק היא בהחלט הפייבוריטית שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=]=]=]=]=]=]=]=]=] אחריה קייל... חבל שהעיפו את קורין לפני שהעיפו את ג'יילה! גם קים גברית מדי לכל התוכנית הזאת :\ חוץ מזה הכול נהדר =] סורי על החפירה

NP16

New member
אני רוצה שהבאות לעוף יהיו ברי וקייל

קייל..מצטער קייל יפה והכל אז אתם מתלהבים,אבל תראו הפרסומת הייתה יותר נוראית משל כולם,והיא די סתמית.ג'יילה,לא יודע, בכל מקרה, היא וניק אני ממש בעדן ובעד קים.קורין הייתה צריכה לעוף כי היא לא מוכנה לתחרות הזאת, היא שמחה לעוף, זה פשוט מכביד עלייה.ברור שמבחינת איך שהיא מתפקדת,ברי הייתה עפה.כי רק לה הייתה תמונה פשוט ל-א יפה.וברור שאני רוצה יותר מכל שליסה תעוף,אבל לפי ההגיון עוד לא מגיע לה כי אין מה לעשות היא די טובה הכלבה.למרות שאני גם לא חושב שיש לה יופי משהו.ואני לא מבין מה אתם נגד קים,תחילת הפרסומת שלה הייתה מוזרה עם התנוחה,אבל אחכ עם הקלוזאפ.. אולי זה היה יותר טוב מכולם איך שהיא אמרה מה הסוד שלה.והיא פשוט דורשת עוד ממנה.יש לה פנים מדהימות,והיא בנאדם ממש טוב, והיא מאד משתדלת לנצח,וגם ניק פשוט חמודהגם קייל מאד חמודה באופי וקורין וברי אבל הן פשוט עוד לא מוכנות לתחרות. וליסה, אני ממש מקווה שלא תגיע לגמר.

mikmikonet

New member
קורין ../images/Emo99.gif

בשבוע שיצאה לה התמונה הכי יפה העיפו אותה
ואיזה תירוץ מפגר, "אף אחד לא רוצה דוגמנית על שיש לה משהו עצוב בעיניים" אני מתערבת איתכם שיותר מחצי מהבנות שם יש בהן משהו עצוב, זה ממילא קשה להישאר בכזה לחץ ולא להוית עצובים
אבל אפשר להבין על מה הם דיברו. בכל אופן, קורין אחלה
אבל היא באמת לא דוגמנית על בשבילי. ג'יילה-
אהבתי ממש את הפרק
אומג, סיימתי לראות עכשיו את העונה החמישית
עונה כל-כך יפה!!! בשבילי היא אחת הטובות you tube כזה רולז.

Fergie7

New member
ג'יילה../images/Emo99.gif

אהבתי אותה הפרק. אני כנראה היחידה שלא חושבת היא יצאה כלבה. ניק סתם בכיינית, כולה משפט מסכן. שיהיה, אני מקווה שקייל וקים יעופו כבר. את קים אני פשוט לא סובלת!!! היא כל כך מכוערת לדעתי, ובפרסומת היא הייתה פשוט נוראית. וקייל, סתם ילדה יפה, שום דבר מיוחד, אני לא רואה בה טופ מודל.

olgosh

New member
הפרק.../images/Emo129.gif

ג'ילה היא חתיכת כלבה. &\ לא רק שהיא גנבה לניק את המשפט, היא גם מסמנת את ניק כ"אויבת" שלה למרות שניק לא סיפרה לה כלום ועוד מקללת אותה עם הפה הגדול שלה. ><" אני ממזמן במקום ניק, הייתי מתאמתת עם ג'ילה, או לפחות מספרת על זה לשופטים, היו פעמים שהם העיפו מישהו לפי מה שהם גלו בשלב ההדחה ולא לפי התמונות. בקיצור, ג'ילה היא טפשה והיא לא תשרוד הרבה. D:
ממש רחמתי על ליסה הפרק, הן באמת מגעילות אליה. אבל אני מניחה שזו גם אשמתה קצת. אבל בכל זאת, מסכנה. T.T |פיצולאשיותקל| אחלה פרק!

Plaztyk

New member
מה לספר לשופטים??

ביג דיל.. יש להן את אותו משפט.. אז שתהיה יפה ותכסח לה תאמא של הצורה!! במקום זה זה השפיע עליה ככ קשה והיא כמעט עפה. למה שהיא תגיד את זה לשופטים? היא לא יכולה להאשים אפחד בזה שיצאה לה חרא פרסומת.

למעלה