Bulletproof Weekend

Ayush Cohen

New member
חחחח יאי אייזה מצחיק הציטוט יורדות לי דמעות

חחח יאייי זה כל כך מצחיק זה אמיתי? יש את זה בווידיאו? חחחח:D

XoLilMissLolaoX

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR? משום מה....blood חחח
שיר השבוע בכללי? the dead weather- hang you from the heavens
אמן/אלבום השבוע? the dead weather (jack white)j 30 seconds to mars - ABL (האלבום)
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? הארי פוטר 7\1 חח רק עכשיו יצא לי לראות
דבר טוב/רע שקרה השבוע? פגשתי חברות בתל אביב וכמובן הצטרפתי לפורום! חחח
ציטוטי השבוע? Gerard: "We can't play Russia." Interviewer: "They banned you from Russia? Why?" Gerard: "For 'promoting a negative lifestyle'." Interviewer: "It seems to us like it's been 25 years since the last My Chem record." Frank: "It's been 24 years actually."
תכנונים לשבוע הבא? אין...השבוע למדתי שאסור לי לתכנן כי כל מה שאני מתכננת לא מתבצע...
תמונת השבוע? הקומיקסים פשוט הורגים אותי כל פעם מחדש

NoAmItA ChAn

New member
אוי, תמונה חמודההה XDDDDDDD

לא זיהיתי שזה מייקי עד שהיה כתוב שזה הוא O: הציטוטים משעשעים XDDDDDDDD ו-ABL
! היית בהופעה שלהם כשהם היו בארץ? D:

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח גם אני לא הייתי בטוחה בהתחלה אבל אחרי

כמה כאלה את כבר לומדת לזהות חחחח למי שממציא את הקומיקסים האלה יש דימיון מאוד פורה...
כןןן!!!!! ברור שהייתי בחיים לא הייתי מפסידה את זה!! איזה חלומי זה היה
כאלה מדהימים.... היית?!

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDD אם יש עוד מצחיקים, תעלי!

וברורררררר שהייתי! שורה ראשונה בצד, מול שאנון *-* היה פשוט מדהים. תיעדתי את כל ההופעה בווידאו, חוץ משני שירים (Search and Destroy ועוד אחד ששכחתי איזה..). העליתי הכל ליוטיוב, אז אם את רוצה את יכולה לחפש אותי, שם המשתמש שלי זה PenguinKillTheRock (אל תשאלי
). אה, וגם נראה לי שאני היחידה שצילמה (או לפחות שהעלתה ליוטיוב) את הנפילה של ג'ארד ב-"דה פנטזי" (זה בתחילת החלק השני שהעליתי). ואחר כך פגשתי את טומווו, והוא היה כזה מושלםםםםם *________* אבל לא פגשתי את שאנון כי לא הספקתי >:

XoLilMissLolaoX

New member
בכיף!../images/Emo3.gif (חפירה ראו הוזהרתם)

לעשות שירשור חדש? יוווווו איזה כיף לך!! הייתי מול טומו....בצד שלי היו בנים גודזילות שדחפו אותי משורה שניה לאחורה....לא יכולתי לנשום (כי אני נמוכה וקטנה וכולם ענקיים מסביבי) אמרתי לחברה שלי תשמעי את רוצה בואי לא רוצה לא צריך לא יכולתי יותר....כמעט התעלפתי
אבל עדיין הייתי במקום טוב...לא יכולתי לצלם גם בגלל הגובה שלי וגם כל הזמן שרתי ועקבתי אחרי ג'ראד בין כל הראשים אז זה קצת מסובך...חחח וואי תודה! יש כמה שהעלו האכויות לא משו אבל עדיין סבבה.... יווו רציתי לפגוש אותם אבל ההורים שלי באו לאסוף אותי שעה לפני שנגמר בכלל =\ אני תמיד אזכור את הקטע של WTF IS WRONG WITH YOU?? ושהוא דיבר בעיברית והתמונה הראשונה שהוא פירסם בטוויטר משיפודי התקווה חחחחח

NoAmItA ChAn

New member
את יכולה לפתוח שרשור חדש :)

עם התמונות המשעשעות של מכ"ר XP ובכללי, אני חושבת שהייתה הופעה פשוט מדהימה!! ג'ארד שר כל כך יפה! ואני לעולם לא אשכח שבאמצע הוא אמר לצד שלי (הצד של שאנון) שהיינו נורא רועשים D; הלוואי אמן והם יגיעו לכאן שוב. אני אהיה סטוקרית כל הזמן!

XoLilMissLolaoX

New member
כהה פעם הבאה צריך ללכת אליהם למלון

ובשדה תעופה...חברה שלי פגשה אותם גם בשדה תעופה וגם הלכה אליהם למלון...פעמיים!!! והיא הצטלמה איתם ודיברה איתם ו....למה זה לא אני...
והיא עוד מתלוננת לי שהיא לא ראתה אותם אחרי ההופעה!!

NoAmItA ChAn

New member
תני לה כאפת-שטות בשמי >:

איזה כיף לה! זה כמו שיש לי חברה שהכרתי ביום ההופעה, ואחריה היא סיפרה לי שהיא באה למלון שלהם ודיברה איתם והצטלמה איתם ואמרתי לה: ".. למה לא הכרנו אז ;_;" הלוואי עליי לדבר עם שאנון *ריר* או עם טומו *ריר* או עם ג'ארדדדדד *ריררררררררר* *________*

היא לא צריכה להביא לי,את כבר הבאת T_T

אבל אני מוכנה לספוג הכל...
דובי מלכלך על חמודי מאחורי הגב...למה ככה דובי?!
ונעם? ממתי את מנהלת פהXD? ד"א זאת אריאל מפורום על טבעי.... אהמ.אהמ.ושל 30.....גם..לפעמים XD

XoLilMissLolaoX

New member
דיייי חמודי לא לכעוס......./images/Emo8.gif

דובי לאהוב את חמודי בכל מקרה
חטטנית....

חטטנית? אני חיפשתי כל הודעה שלך

כי אמרת לי להיכנס ולראות למה אמאשלך כועסת עלייך אז נכנסתי!! וזה מה שראיתי XD אני לא רק מחטטת לך...אני חטטנית בכללי נאמנאמ xD העיקר שזה נכון

NoAmItA ChAn

New member
זו את?!

XDDDDDDDDDDD הכל ברוח טובה! וכן, אני מנהלת פה, כבר כמה חודשים <: וברוררררר שאני זוכרת אותך! את מצטרפת לפורום? D:

זאת אני D:

לא ראית את החפירה בפורום על טבעי...? :O קיצ......זאת אני......ו מזל טווווווב,איך זה להיות מנהלת? D: אהמ.....לא יודוע אם אני מצטרפת...אני אחטט XD

lilison13

New member
SCARECROW

שיר השבוע של MCR? כל האלבום החדש שיר השבוע בכללי? PARTY POISEN אמן/אלבום השבוע? MCR,MUSE והאלבום האחרון של כריסטינה אגילרה סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? האוס תוכנית השבוע דבר טוב/רע שקרה השבוע? טוב-חופש חנוכה רע-לחזור לבצפר,לכל בהעיות שיש לי שם :( ציטוטי השבוע? האוס:"היא עזבה אותי כשאיבדתי את 40 ק"ג האחרונים שלי,אמרה שיש פחות ממני לאהוב" תכנונים לשבוע הבא? לסיים אם הבעיות בבצפר הזה ולעבור בצפר :) תמונת השבוע?

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD הציטוט של האוס!

תוכנית פשוט גאונית! מאיזה פרק זה בכלל? O: ובהצלחה בביה"ס (;

למעלה