Bulletproof Weekend

sashkaalex

New member
יאפ ראיתי אותו

והגעתי למסכנה שאדיף ליראות את הסרט בלי לקרוא את הספרXD כי בספר יש הרבה חלקים חשובים ויש ביניהם הסברים וקישורים. אבל בסרט הם חותכים ומשנים דברים. הסרט טוב אבל מפריע לי שהם שינו דברים.והשחקן הראשי שאמור להיות מושך (כי כולם פשוט קופצות איתו למיטה) נירא כלכך גרוע שבא לך לשבור לו את הפנים. אבל הספרים האלה גאוניים!!!

sashkaalex

New member
נערה אם קעקוע הדרקון"

העייפות והבלונדיניות שילוב לא טוב. אני צריכה ללמוד לקרוא את ההודעות אד הסוףXD

אעע דוריאן גריי XD

סורי על ההתנחלות פה ...קיצ תראי ת'סרט!!! אחד השחקנים המדהימים!!!!
אבל זה כזה פורנו כזה...אז תזהרי..הסוף כזה טוב!! אני פשוט התאהבתי בזה!!

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח פורנו../images/Emo6.gif

זה לא כזה פורנו...מיני פורנו....חחחחח אבל עדיין סרט מעולה בן

איימ סינגינג אין דה ריין נהנהנהההה../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? Bulletproof heart
שיר השבוע בכללי? Silverstein - If you could see into my soul The used - Born to quit Escape the fate - Zombie dance Good charlotte - The anthem Linkin Park – Burning in the Skies Artist Vs. Poet – Bad Romance cover) Mayday Parade – In My Head (cover) Miss May I - Run this town (cover) Paramore - Misery business Alter Bridge - Before tomorrow comes הייתי מאוד עורבבת השבוע^^
אמן/אלבום השבוע? PUNK GOES POP 3 ^^
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - יס מן תוכנית - איך פגשתי את אמא, הפיג'מות
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אתם לא מבינים כמה טוב לי.
המחשב נהיה איטי והוא עושה קצת בעיות:( לא| כאבים פיזיים לא ברורים שמופיעים לי פתאום ><
ציטוטי השבוע? אמא: "זוכרים איך פעם היינו אוכלים רק מרק?" חגי: "ברור שאנחנו זוכרים, זה רק מה שאכלנו!" אמא: "אתה רוצה מרק עכשיו?" שגיא: "מה, רק עכשיו?!" [הבנתם?
מפגר חחח] שגיא: "חגי, היה לך כזה פטרוזיליה בין השיניים, נראית כמו סלע בירקון! ... כי יש שם עלים כאלה.. לא משנה..."
היו הרבה, כרגיל! אבל זה יותר לתאר מצבים ואין לי כוח ואני גם לא זוכרת
אבל! באמצע הארוחה קמתי והבאתי מצלמת וידאו והסרטתי אותם לאיזה 5 דקות וזה היה כזה- שגיא: "מה את עושה עכשיו??" אני: "נווו, אין לי כוח לזכור ציטוטים, אני פשוט אצם אתכם ואעלה לפורום!" אז צילמתי חח אבל משום מה אין לי סאונד, אני אבדוק את זה ואחזור אליכם ~.~
תכנונים לשבוע הבא? ספינינג, אירוע... יומולדת!O: אע, איזה מוזר זה לשנות קידומת |חושש|
תמונת השבוע? אין משהו מיוחד~ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
את חייבת לעלות!!!

אני מתה לראות + לשמוע איך המשפחה המסטולה שלך נשמעת XDDDDDDDDD הציטוטים, כרגיל, הורסים מצחוק <: ותרגישי טוב!! >; ונתראה בראשון D;

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif אני גם זוכרת תקופות שבהם אכלתי רק

מרק
זמנים טובים XDD

שבוע קריר לכולכםD:../images/Emo119.gif

שיר השבוע של MCR? Bulletproof Heart- התמכרתי לשיר :) Planetary GO! Save Yourself, I'll Hold Them Back
שיר השבוע בכללי? חח אין. זה מה שנקרא התמכ"רות.
אמן/אלבום השבוע? אפשר להגיד ג'ק ניקולסון בתור אמן? P:
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- "סליפי הולו", "קן הקוקיה", "נהג מונית". תכנית- "האח הגדול", "מחוברים", "סאות פארק", "הכי גאים שיש".
דבר טוב/רע שקרה השבוע? היה שבוע חיובי בעיקר... הדבר הרע זה שנגמר החופש ועכשיו יש "תקופת מבחנים" אבל ברמה של כיתה יב', נשרוד את זה חחח...
ציטוטי השבוע? פניני חוכמה מידידי היקר: "עטלפים לא יכולים לשמוע." אני: "למה?" הוא: "כי הם עיוורים." שתבינו, הבנאדם איתי בדיבייט, אז אפילו לזה היה לו הסבר הגיוני חחחח הרג אותי 3>
תכנונים לשבוע הבא? הממ...מבחנים וכאלה...
תמונת השבוע? פשוט מהמם

Ayush Cohen

New member
הם מחייכים או עומדים לצחוק?

שיר השבוע של MCR? סאמרטיים הוא כל כך יפההה אני לא מפסיקה לחשוב כמה הוא יפה♥ שיר השבוע בכללי?סאמרטיים♥ (אני לא שומת כלום חוץ מ-MCR אין לי סבלנות) אמן/אלבום השבוע?MCR סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?אין דבר טוב/רע שקרה השבוע? רע ? אני שונאת את גלגלצ אני אפעם לא אשמע יותר רדיו :( ציטוטי השבוע? אין תכנונים לשבוע הבא? לנסות להשיג את האלבום הלכתי לאייזה חנות ולא היה איזה בושה :( תמונת השבוע? חחחחחחחחחחחחחחח

ronali001

New member
חחח קצת-הרבה באיחור אבל שיהיה <:

And raise your voice" "...every single time they try and shut your mouth
שיר השבוע של MCR? הממ Bulletproof heart
~חפירותחפירותחפירות!~ שיר השבוע בכללי? Shattered של Trading Yesterday!!! להקה לא מוכרת בכלל S: פשוט חברה שלי לא הפסיקה לחפור לי עליהם,ולא יודעת רק את השיר הזה אהבתי... מי שרוצה לשמוע-זה לא השיר המלא,אבל עדיין עשו קליפ משו ממש יפה על דמדומים,מתחיל מהחלק הכי יפה של השיר
http://www.youtube.com/watch?v=35IdXbdirw4&NR=1 תהנו <: אמן/אלבום השבוע? MCR כ'כ!!!!! מאז שקניתי את האלבום החדש אני פשוט לא מפסיקה לשמוע אותו,כזה מדהים
בכללי חרשתי על כל האלבומים שלהם,ואפילו יצא לי לראות מהDVD,סתם כזה כי הם חמודים והם עשו לי חשק
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? כבר פירסמו אתזה פה אבל זה כ'כ הצחיק אותי-שג'רארד מעלה מעריץ/ה לבמה(לא ידוע אם זה בן או בת..),וההוא/ההיא משגע/ת אותו חח כל שנייה מחבק אותו,מבקש להביא את חבר/ה שלו,מתחיל לשיר לפני שהגיע הזמן חחחחח
תזכורת:
http://www.youtube.com/watch?v=hbhSlNMMoE0&feature=player_embedded דבר טוב/רע שקרה השבוע?
75 בפיזיפיכס!(פיזיקה+פיכס...
) יחסית למורה הטמבל זה סבבה D:
נגמרה חופשת חנוכה,אופפ אבל למה היה כזה כיףף
חברות שלי התחילו לשמוע MCR!!!
(הממ מעניין למה...
)
ביטלתי ת'א כי הייתי חולה :(
סוףסוף הדיסק החדש של מיי כמיקל!!! ציטוטי השבוע? הסיטואציה: ~אח שלי הקטן מעצבן אותי.כרגיל~ פתאום הוא בא אליי ביציאה: לכי לג'רארד וואי שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ילד בן שנתיים.מה הוא מבין?!
תכנונים לשבוע הבא? -לחרוש למתמטיקה!!!! -לגמור עם כל המבחנים המעצבנים! -יומולדת לאמא :) תמונת השבוע? הבת של ג'רארד ולינדסי :) חחח איזה מאמי D: שבוע MCRי לכולםם

ronali001

New member
חחחח חמודה דווקא :)

את רוב התמונות שלה שמוצאים באינטרנט זה לינדסי מעדכנת בטוויטר <:

למעלה