מבול בתפוז
אנשים

just chenis

New member
../images/Emo45.gif אהבתי את התמונה

לפי דעתי היא ממש ממש יפה.. והיא מתאימה לו..

butbut

New member
../images/Emo42.gifטובב יפה לה../images/Emo9.gif]XDD

וזהו נראה לי. אין טעם הביא לכן עוד תמונות נכון? אם מישהי רוצה שתאמר. כי יש עוד כמה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifטוב שרואים לה משהו בפנים XDDD

הכתוביות הסתירו את מה שחשוב, הפה וזה ככה אי אפשר לראות בנאדם XD

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifבמיוחד בשבילך ת'תמונה המלאהXD

purple floyd

New member
היא לא חשה, היא מסך הכל עשתה פוזה למצלמה

Oם" היא ניראת אחלה DDD:

אוףףף גמאני רוצה אותו...מושלם והיא אררר...מקנ

מקנאה בה... ואיך הם הכירו?? לא אכפת לי מהחדירה לפרטיותם XDDD רק שהיא לא פאקצה והעיקר שהוא מאושר...ואני לא...חחח... אזזזזז...איך הם הכירו?

O0NoNi0O

New member
ולדעת על החברה שלהן זה לא חדירה לפרטיות?

גם איך הם הכירו זה לא חדירה לפרטיות..כול עוד את מתעסקת בהם ואת מבררת פרטים זה תחת ההגדה של "חדירה לפרטיות" אם את נגד אל תפרסמי/תבררי עליה מידע...

butbut

New member
אני לא רוצה לשפוט אותך-אבל את תמיד מעירה

הערות על הסעיפים הכי קטנים, לא שזה מפריע לי-אני מתעלמת לרוב. אבל כול הזמן את מעירה לבנות בפורום. ונראה לי שהרבה דיונים נפתחו בזכותךXD אני לא אומרת את זה רק לרעה- כי לפעמים את דווקא מעירה הערות טובות. אבל רוב הפעמים זה להיתפס על מילה או שתיים שנכתבו בטעות או סתם נכתתבו. ושוב-אני לא שופטת אותך...כי זאת יכלה להיות אני שמעירה. אבל בכול זאת... סתם כדי שתביני.

RAVeN 57

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo95.gifרע לי, ממש ממש רע לי..

אופ.. אני מרגישה ממש חרא. כל הלילה לא הצלחתי לישון משילוב של התחלת הצטננות וחלום מפחיד [מבחינת הבנה], חלמתי שהחמאס מצליח להשתלט על ישראל [
. אני נכשלת כמעט בכל מקצוע שיש. החבות שלי כבר הפכו לפלסטיק [לא אמתיות] מתעלמות [שוב!] ממני לחלוטין ופשוט נמאסתי עליהן. והיום גיליתי עד כמה אני כבר לא מעניינת אותם, שמעתי מהן שהן הלכו לפגוש את חבורת האמריקאים שלנו [אלה שחיברו אותנו איתם] והם הסתובבו איתם במרכז העיר [ואני גרה במרכז העיר] מה שאומר שהן עברו ליד הבית שלי ובכלל לא רצו אותי, ואחרי זה שהיינו בהרצאה חברה [אחרת שלי שגם נראלי שאני כבר לא מעניינת אותה] היא שאלה את אחת הבנות בספרדית [כי הן חשבו שאני לא אבין אבל לצערן כן הבנתי] למה הן לא קראו לי, ואז אני ישר התפרצתי להן [כי ידעתי] שהן לא רצו שאני אבוא איתן. קיצר.. ממש ממש ממש רע לי |בוכה|

AlmA XP

New member
אני כלכך מבינה אותך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם חברות שלי החליטו לסנן אותי לאחרונה >< אבל אל תדאגי תמיד תזכרי שיש לך אותנו

Fall Out Inbar

New member
לא שווה חברות כאלה. ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

את צריכה להתעווד, ולהתחיל להסתובב עם אחרות, כדי שיבינו וגם את תביני-שזהו. נגמר התקופה שלהן. מקווה שתרגישי יותר טוב, התטננות וזה-לכולנו יש.

למעלה