מבול בתפוז
אנשים

Maddie

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

גם החתולי שלי מוסר לך חיבוק
סתם כי הוא חתול חביב ^^ קוראים לו לורן
[כן החלטתי על שם
] שזה אגב, השם המקביל שלי באנגליה

חצמבוש

New member
תקופת משבר. רע לי../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif?

הימים שלי ניהיים יותר גרועים מהקודמים פשוט באלי למות. נימעס לי מכל הסבל הזה. מכל שיברוני הלב האלה פשוט נימעס. באלי לחתוך לעצמי את החיים אולי למעלה אני לא אפגע יותר ולא יהיה מי שיהרוס לי את החיים ככה>< מצדי תקראו לי אימו,פריקית או כל סטיגמה מוזרה אחרת אבל ניראלי זאת התקופת משבר הכי נוראה שהיתה לי אי פעם. איבדתי את הידיד הכי טוב שלי. ניראלי הוא היה הידיד הכי טוב שהיה לי אי פעם איך לעזעזל אפשר ליפגוע ככה בבן אדם? אז אולי עשיתי משהו רע? אולי טעיתי איפשהו? אני פשוט קוראת את כל השיחות שלנו ועולות בי הדמעות אי אפשר ליזרוק כזאת חברות הייתי כ"כ טובה אליו, תמיד הייתי שם בשבילו, בהכל, הייתי עוזבת הכל רק בשביל לתת לו כתף תומכת אבל יום אחד כשאני נישברתי וכשאני הייתי צריכה כתף תומכת,חיבוק,משהו הוא אמר "נימעס לי להיות הפסיכיאטר האישי שלך, נימעס לי שכל שיחה שלנו הופכת להיות הבכי שלך, די נימעס לי" ניתקנו את הקשר כמובן><" ואז באיזה שלב הוא התחיל ליצעוק בכיתה דברים אישיים שלי, על כל המשברים שלי,על השיגעונות שלי ואפילו על מישהו שאהבתי פעם כאילו אני פאקינג בטחתי בו, אני נתתי בו את האמון שלי הוא אמר לי שאני הידידה הכי טובה שלו ושהוא יכול ליסמוך עליי אז איך זה שאני לא יכולה ליסמוך עליו? אני יודעת שהוא פגע בי, אבל כשבן אדם קרוב אלייך כ"כ ואת מרגישה אליו משהו ממש חזק ואז הוא פשוט נעלם כמו נוצה את פשוט נישברת>< כשהמבטים שלנו ניפגשים כמו סתומה אני מסתכלת לתיקרה כדי להראות לו שלא הכפת לי ממנו אבל זה שקר כי הכפת לי ממנו והוא חסר לי>< סעמק לא יכולה יותר עם זה, אני פשוט כותבת את ההודעה הזאת עם דמעות בעינים עד כמה בן אדם יכול לעבוד בפנים><
?

Maddie

New member
../images/Emo24.gifאוה מסכנה../images/Emo54.gif

ימים רעים יולידו עימם ימים טובים. תזכרי שתמיד יש את השקט שאחרי הסערה, יהיה טוב אחרי הכל. בקשר לידיד שלך - זה לא היה בסדר מצידו. קחי אותו לשיחה, תגידי לו שלא בסדר מצידו, את סמכת עליו, את נתת בו את כל אמונך, והוא מפר אותו ומפזר את כל הסודות שלך לעולם. חבל שידידות כזאת נהרסת, מטעויות לומדים - תנסי לדבר איתו ולהשלים איתו, ולתקן הכל.

חצמבוש

New member
אם זה היה כזה פשוט

דיברתי איתו, והוא אמר שהבנתי את השיחה לא נכון ואז יצאתי עליו ואמרתי לו שאין לו זכות לספר את זה בכיתה ושסמכתי עליו בלה בלה בלה והוא אמר שהוא לא רוצה שום קשר איתי שאני ילדת צומי>< קללות על דאגי וכל משפחתו,קללו עליי בלה בלה בלה בכי בכי בכי ואז ניתקנו את הקשר סופית><"

Maddie

New member
../images/Emo12.gif זה נורא../images/Emo201.gif../images/Emo54.gif

לא נורא, אם הוא מתנהג ככה כנראה שהוא סתם מגעיל, והוא לא ידיד אמיתי

../images/Emo57.gif../images/Emo24.gifאוה, יקירה, יהיה בסדר.

אני יודעת שזה לא נשמע מעודד במיוחד, אבל באמת: יהיה בסדר.

קייטייי

New member
../images/Emo141.gif ואיי אני כל כך מבינה אותך!

אני ממש מבינה אותך גם לי זה קורה

talosh1234

New member
ממש ממש מוכר לי .. אבל קצת שונה.

תראי. גם לי יש ידיד שכל שיחה, כל שיחה הוא הוףך אותה לשק בדמעות שלו.. ולמקום שהוא יכול לפרקו ה-כ-ל. הוא סומך עלי- ואני אוהבת את זה שהוא סומך עלי .. זה נותן לי תחושה של, לא יודעת עליונות כזרת מין גב. אבל זה מאמת מתחיל להמאס ... וגם אנחנו רבנו הרבה הרבה פעמין בגלל זה ולא בגלל זה.. אבל אני לא מגעילה כמו ידיד שלך ששפך הכל.. ותאמיני לי שהוא לא שווה את החיים שלך. הוא סתם עוד אחד .. ובחיים מכירים ונוטשים כל הזמן חברים, כל הזמן. הוא חרא ואת יודעת את זה .. כמה שיש לך רגשות אליו הוא ילד מגעיל את לא שווה את זה, את לא שווה אותו :/ תראי שלא אכפת לך.. ולדברים כאלה רק הזמן הוא התרופה ... אז קבלי מלא מלא חיבוקים
מקווה שתרגישי טוב יותר

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifוואו../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אמ אני באמת מצטערת בשבילך
אין לי מה לומר כי זה באמת באמת עצוב בשבילי ואני אישית לא יודעת מה לעשות / או לומר לך ><" אני רק מצטערת בשבילך , מקווה שיהיו לך ימים יותר טובים ונותנת לך את הכתף שלי להישען עליה

JuSt My LuCk

New member
אוי תותית!!!!../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אל תהיי עצובה :-S יש לך סיבות אני יודעת
ואני גם לא עוברת תקופה מי יודע מה אבל צריך להיות חזקים ולהעסיק את עצמך בכל מני דברים ולהיות עם חברים כל הזמן ופשוט לא לחשוב על מה שקרה. ואת צריכה לקחת אותו לשיחה,לדבר איתו על מה שקרה ועל זה שהוא צעק עליך דברים בכיתה. גם אם לא תשלימו לפחות תרגישי קצת יותר טוב... שלפחות ניסית...

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

עזבי אותו- הוא פשוט לא שווה את זה כנראה שהוא לא מבין את ההדדיות שבחברות, ומזלך שהכרת אותו באמת באמת עכשיו, כי זה היה יכול להיות בזמנים קשים יותר. מי הבנאדם הזה שהואיגרום לך לבכות עליו כי הואחרא? אני מכירה את זה שהוא חסר לך ואת ממש רוצה לחזור אליו אז לדעתי או שתתפסי אותו לשיחה רצינית ותגרמי לו באמת להקשיב לך, לא בכפיה ובתקווה הוא יבין ואם הוא לא יבין ותתקרבו שוב, תיזהרי לא להיפגע שוב כי הם חוזרים על זה. הייתה לי ידידה כזאת זה לא כזה נעים>< אל תתני לו לדכא אותך
לילה טוב

NoNo xD

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

יהיה בסדר :) עם הוא הולך ומספר דברים אישיים שלך הוא ילד כלב
תתנקמי בו ! סתם לא עזבי .. פשוט תתעלמי מהאפס .. תתחילי דף חדש :)

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif תתעודדי ../images/Emo23.gif

אם הוא חושב עליך בצורה הזאת, והתנהג אליך ככה, כנראה שהוא לא שווה את זה! את כל הבכי והעצבות הזאת! די, שימי זין עליו ועל כל מי שמתנהג אליך ככה, ותחיי את החיים הטובים יותר... תזכרי שתמיד הפורום פה לצידך, ושום קללות עליך או על דאגי יעצרו ממך להמשיך לאהוב אותו
תאמיני לי, הוא לא שווה את הבכי שלך!

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo192.gif../images/Emo206.gifחייבות להכנס.../images/Emo36.gif

נכון הבנות שזכו בגרייטסט היטס? הן שרו עוד כמה שירים... בינהם פינבול וויזארד[שהוא ממש מהמם!!!היא מבצעת אותו מושלם על הגיטרה...] סטאר גירל היפנוטסייד נוט אלון וכו'... והן שרות ממש יפה!!!!הן ממש קטנות וזאתי שמנגנת אני מקנאההה בהההה היא מנגנת מווווושלם>< אני רוצה קול כמו שלהן ולנגן כמוהה!>< אנייוואי,הנה הקישור
http://www.youtube.com/watch?v=rF8bPRWkemQ&feature=related שווה צפייה

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif חח פעם עשיתי עליהן נצל"ש

עוד לפני התחרות של הגרייטסט היטס

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifמישי ראתה פעם תתמונות האלו..?../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

לא מוכרות לי...

למעלה