McWeekend Time!!

Lex 1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo265.gif McWeekend Time!! ../images/Emo265.gif../images/Emo215.gif../images/Emo41.gif

בנות המקוויקנד של שבוע שעבר עדיין בעמוד אז קדימה להפגיז!
צלילי מקפליי:
צלילים אחרים:
יוצרי הצלילים:
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
ספרי לי סיפור:
חצי הכוס המלאה:
חצי הכוס הריקה:
ציטוטיה:
מתנגן:
|עיפרון|מוטו:|עיפרון|
פרופיל:
מצורף קובץ למי שרוצה
ויש לי בשורה משמחת בקשר ל-McFly Awards...

ריהותם

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo199.gif../images/Emo122.gifאיזה כיף שהשבוע הזה נגמר!../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Five Colours In Her Hair Please Please Little Joanna
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Red Hot Chili Peppers אהוד בנאי אריק אינשטיין-בגללך דודו טסה אברהם טל-טטלה,הזמן עושה את שלו Cee Lo Green-Fuck You Maroon5-Misery Rebbeca-Temptation Aerosmith-Pink
הלהקה המגניבה של השבוע:
כל מי שלמעלה
קליפ שעשה לכן את זה:
אין להקה שיש לה קליפים יותר טובים. http://www.youtube.com/watch?v=BfOdWSiyWoc כ"כ מצחיק.ארוך אבל שווה כל שניה,תהנו
http://www.icast.co.il/SearchResults.aspx?c=0&t=2&pn=1&s=יש עם מי לדבר (זה הפרק שנקרא יש עם מי לדבר-בהגשת שרון טייכר וערן זרחוביץ')
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
צלה של הרוח-קרלוס רואיס סאפון ג'ונתן לקינגסטון השחף-ריצ'ארד באך
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המבחן בספרות.כ"כ ארוך ומעיק והרגשתי לא טוב עייפות כתבת בעיתון המקומי עשתה כתבה על הבי"ס שלנו בעיתון והוציאה עליו דיבה.
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
השבוע הזה בכללי.טוב שהוא נגמר!
ציטוטיה:
"הדוש התקלקל,המים זורמים בטיפות" "נו ואיך את מצפה שהם יצאו,בקוביות?" "ורדה אם לצבא היה פארק מים היו קוראים לו גלי צה"ל?" "ורדה כמה מלח את שמה על הפצעים?" "ורדה כמה פעמים צריך לקפוץ כדי להיות קנגורו?" "ורדה יש לי חדשות טובות,לדודה שלי יש מים בברכיים הלכו לשים לה חסכמים!" "ורדה את יודעת שאם מקרבים את האוזן לטוסטר אפשר לשמוע את אמא שלי אומרת מיכה אל תצמיד את הטוסטר לאוזן!" "אתם שתי שרוטים" "שני" טייכר וזרחוביץ' פשוט מצחיקים.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לא לאבד את המומנטום
התמונה הכי חמה:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהציטוטים הרגו אותי! ../images/Emo6.gif

זה לא אמור להיות ג'ונתן ליווינגסטון|סדגש השחף? למדתי את זה שנה שעברה או לפני שנתיים בספרות.... אני מזה אוהבת את הסיפור הזה! איזה מסכן איך שהם נידו אותו!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifתפוזבל ><

למה הוא חייב לעשות לי בעיות עם ההדגשה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה כן ג'ונתן לוינגסטון

הייתה לי טעות הקלדה. ספר מדהים,יצאתי ממנו עם המון תובנות. ממליצה לך גם על האלכימאי אם את לא מכירה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifשמעתי על האלכימאי

ואני כבר שנה מחפשת אותו ואני לא מוצאת! ויש שם משפט אחד מדהים: "לרגע השתררה דממה כה עמוקה, עד שנדמה כאילו כל העיר ישנה. קול לא עלה מן השווקים, ויכוחים לא נשמעו בין הסוחרים, איש לא עלה לצריח לסלסל בגרונו. אין תקווה. אין הרפתקה, אין מלכים זקנים וחלומות, אין אוצרות ואין פירמידות. כאילו נפלה שתיקה על העולם כי נפלה שתיקה על נשמתו של הנער. לא כאב היה זה, לא סבל, לא אכזבה, רק מבט אחד ריק דרך דלת הזכוכית של בית הקפה הקטן, ורצון גדול למות, ושהכול ייגמר ברגע זה לתמיד." כתבתי את זה בבלוג סיפורים שהיה לי... אני כל כך רוצה לקרוא את זה! יש לך מושג איפה אני יכולה לקנות אותו בעברית?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהספר הזה הוא די ישן

באחד מחיפושי אחר ספר במדפים בבית מצאתי אותו חבוי,דקיק עם כריכה יפה ושם של סופר ששמעתי עליו בעבר (פאולו קואלו) לדעתי תחפשי אותו בחנויות הספרים המוכרות,ואם לא בחנויות שמוכרות ספרים פחות פופולאריים,אם אני אראה מקום שמוכירם בו אני אגיד לך. את גם יכולה להזמין לפי דעתי.

dairy milk

New member
יואווווווו ג'ונתן לוינגסטון!

אומייגאד זה אולי נשמע מוזר אבל כשהייתי קטנה הייתי קוראת את הספר הזה כל הזמן.. זה היה בערך הספר האהוב עליי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!

צלילי מקפליי:
כל ATN כל Wonderland כל RA כל MITO פשוט חרשתי עליהם השבוע!
צלילים אחרים:
כוורת - שיעור מולדת גזוז - זה קרה לי במסיבה הפרוייקט של עידן רייכל - ממעמקים Aerosmith - Angel Bob Marley - Bofalo Soldier Bob Marley - 3 Little Birds
יוצרי הצלילים:
מקפליי ואירוסמית'.
משהו שראיתי ביוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=KR_9A-cUEJc הטריילר לשודדי הקאריביים 4! לא ידעתי שיהיה, והייתי ממש עצובה כהשלישי נגמר והשבוע גיליתי שיהיה רביעי! יקראו לו: On Strange Tides http://www.youtube.com/watch?v=20Hix04Weqo הטריילר של התייר - עוד סרט עם ג'וני דפ שאני כבר לא יכולה לחכות לשישי בינואר שהוא יגע לארץ!
משהו שראיתי בטלוויזיה:
תתפלאו - אבל לא ראיתי השבוע טלוויזיה כמעט!
ספרי לי סיפור:
כן כן אני יודעת שזה הולך להיות אחד הדברים המוזרים, אבל: מלכים א', פרק כ"א... אני חולה על תנ"ך ואני או8הבת את הפרק הזה... ובדיוק התחלנו ללמוד אותו
חצי הכוס המלאה:
שעתיים חופשיות ביום רביעי, חמש שעות חופשיות בחמישי, ישנתי אצל מיכלית, שיעור חליל שהלך בפעם הראשונה בחיים שלי ממש טוב, נדחה המבחן בלשון של הכיתה שלי ושל כל שאר השכבה לא, התחילה עונת המרק בארוחות יום שישי, עבודה שמתמטיקה שממש הבנתי (וזה דבר נדיר!)
חצי הכוס הריקה:
כמו שאני אומרת תמיד - אני נוהגת לשכוח מהדברים האלה
ציטוטיה:
גל (המורה למוזיקה): הבנות םפה בעמק גובלות בפיגור שכלי, אני נשבע לכם! גל (באותו שיעור): זה - חליל. *מראה לנו חליל צד* אני: באמת? גל: *מתעלם וממשיך לדבר על החליל המסוים שהוא מחזיק ולמה הוא טוב* הדר: להמ סיפרת לנו את זה עכשיו? גל: סתם. רציתי להשתיק אתכם. אליענה לגל (גם באותו השיעור): בן כמה אתה? גל: *לא עונה* הדר: וואי גל אתה ממש זקן! גל: את מודעת לזה שהרגע הורדת לעצמך חצי מציון סוף שנה? יש שני דברים שאתךם לא יכולים לצחוק עליהם: הגיל שלי והקרחת שלי. תצחקו על הגבה (ויש לו גבה מפחידה!), תצחקו על האוזניים - אל תצחקו על הגיל ועל הקרחת!
מתנגן:
This Song - McFLY |עיפרון|מוטו:|עיפרון| "כשאתה מקצץ חלקים מהאמת בניסיון להימנע מלהישמע אידיוט, אתה סתם נשמע מפגר" (רובין הוב, "שוליית הרוצח")

חחחחח בונא, מה?

חח אני ואת מחכות לאותם סרטים?! שודדי הקאריביים זה בערך הסרטים שאני הכי אוהבת ומכירה אותם בע"פ... ומתה לראות את ה-4 מאז שסיימתי לראות את השלישי.... ולטוריסט חיכיתי מאז לפני חודש... חבל שהוא עוד לא יצא.. =\ חחחח הציטוטים XD ולייק על המוטו !

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהוא יצא כבר באמריקה בשתיים עשרה

בדצמבר, אבל הוא מגיע לארץ רק בשישי לינואר
והטריילר גורם לי כל כך לרצות לראות את זה!! שודדי הקאריביים
הייתי בטוחה שלא נשמע יותר מג'ק ספארו והנה אנ מגלה את הטריילר!

אבל זה די היה ברור שיהיה סרט המשך...

כי בסיום השלישי רואים כזה את ברברוסה מסתכל על המפה עם האמצע הזז, ואז צועק "ג'ק ספארו!!!" כי הוא גנב את החלק החשוב.. ואז בסוף בסוף רואים את ג'ק מנסה לפענח את המפה ורואים כזה שכתוב "מעיינות הניעורים" או משו כזה.. XD אז זה די ברור שיהיה סרט המשך... סורי על החפירה.. אמרתי לך שאני מכירה אותו בע"פ... למה הטוריסט יוצא כ"כ מאוחר?! אני באמת ציפיתי לראות אותו ב16 לדצמבר... ><"

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא אני חשבתי שבכוונה הם עשו ככה את

הסוף... שכאילו הם משאירים לנו את המקום לדמיין מה יהיה עכשיו XD בדרך כלל הסרטים מגיעים מאוחר לישראל... הארי פוטר היה מקרה מיוחד.. אני זוכרת שלחמישי לקחה איזה חצי שנה להגיע לארץ... חחחחחחחחחח עכשיו ראיתי את החתימה שלך! אני מאוהבת במלך האריות! והאקונה מטטה זה גם המוטו שלי!

טנקס האני :)

אני שונאת שצריך לחכות שנתיים עד שהסרט יבוא לישראל..:( עד שהוא בא אפשר כבר להוריד אותו באינטרנט.. =\

Serena16

New member
../images/Emo45.gif המוטו והציטוטים ../images/Emo6.gif

אולי אני מוזרה אבל שודדי הקאריביים ממש שיעמם אותי

../images/Emo109.gifתזכירי לי מה יש בפרק כ"א?../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח באמת הזוי שזו הבחירה שלך

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחחח אני יודעת וגם אני לא האמנתי

אבל אני פשוט חולת תנ"ך (אני תמיד בשיעור מגלה לכולם מה יהיה בהמשך הפרק... זה משגע את האחרים)! פרק כ"א זה הפרק על כרם נבות... כל הקטע של "הרצחת וגם ירשת"

למעלה