McWeekend Time!!

../images/Emo109.gifחחחחחחח הייתה לי הרגשה שזה הפרק!

למדתי מלכים שנה שעברה וזה הפרק היחיד שאני זוכרת
ירמיהו זה חרא.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמה? לא נכון!

קראתי את כל התנ"ך במילים שלנו (אתן מכירות את הספרים הכחולים האלה שמתמצתים את התנ"ך וכותבים הכול במילים שלנו?) קראתי את זה בכיתה ב', ומאז אני פשוט רוצה להגיע כבר לירמיהו! אני ממש אוהבת את זה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת מדברת על קסוטו?

כי זה נשמע דומה אבל קסוטו זה אותו תנ"כ רק עם פירושים של המילים המסובכות למטה.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא... זה כמה כרכים של ספרים

דקים בצבע כחול, שמספרים את כל התנ"ך במילים שלנו, ויש בו גם כמה ציטוטים מהתנ"ך עצמו... זה כמו תנ"ך לילדים

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif וואי אומרים שהתייר סרט ממש גרוע חחח

וחבל כי אחרי הכל זה ג'וני דפ
פחות אכפת לי מאנג'לינה... חחח וכן שודדי הקריביים אמור להיות שווה חבל רק שאורלנו וקיירה לא יהיו בו...
היה ממש עצוב הסוף של הסרט הקודם

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני דווקא קראתי ביקורות טובות מאוד

על התייר... תכלס לא אכפת לי מאנג'לינה ג'ולי... אבל ג'וני דפ פשוט אדיר! וואי אני כל כך עצובה! אני חולה על אורלנדו בלום (בשר הטבעות הוא היה הכי יפה... עם השיער הבלונדיני הארוך
אני בכיתי! אני כל כך בכיתי בסוף של הקודם!

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif../images/Emo58.gifאממ למקרה שמישהי עדיין לא ראתה.ץ

הוא לא בדיוק מת הוא נהיה כמו אבא שלו, שכאילו ביום הוא אדם רגיל וברגע ששוקעת השמש הוא נהיה אדם-דג כזה... חח ובגלל זה כאילו הוא נשאר נאמן כל חייו לספינה שהוא מת עליה, לא זוכרת את שמה ><" קיצר זה נגמר עצוב כאילו הוא לא יראה אותה יותר שוב כי הם לא יכולים לחיות ככה ביחד

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo58.gifגם למי שלא ראתה עדיין

לא לא לא! הוא לא אדם דג... הוא אדם, ואם הוא לא יבצע את התפקיד שלו, שזה להסיע את המתים לעולם הבא, אז הוא יהפוך לאדם דג. אבל כל עוד הוא עושה את התפקיד שלו הוא אדם... ולספינה קוראים "The Flying Dutch" (ההולנדי המעופף) והוא לא מת עליה, פשוט עקרו לו את הלב.

כי הוא כזה חתיך XDDD ../images/Emo58.gif

אבל הוא יכול לעלות ליבשה פעם ב10 שנים בשביל להיות עם אליזבת', אבל לא היה ברור אם היא יכולה לעלות אליו... זה חבל שלא משתפים אותם בסרט הבא... =\ אבל אל חשש לפי שהבנתי יהיה סרט עם אורלנדו בלום, שלושת המוסקטרים או משו... D:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש כבר...

האיש במסכת הברזל... הוא משחק את המלך לואי ה-14 ואת פיליפ. סרט מדהים!

אורלנדו בלום משחק שם?

כי לפי מה שהבנתי בראד פיט משחק שם...? לאלאלאל... זה סרטים חדשים בסגנון של אליס בארץ הפלאות..קראתי על זה במעריב לנוער שהוא ישחק את הרשע בשלושת המוסקטרים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאוי נכון!

התבלבלתי עם לאונרדו דיקפריו... אני תמיד מתבלבלת ביניהם...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוף זה ממש עצוב../images/Emo70.gif אני שונאת את זה

שלא הוא ולא קירה נייטלי משחקים שם... מה קשורה פנלופה קרוז?! חחח אני שונאת שמשנים ככה שחקנים.. העיקר ג'וני דפ

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifגמאני שונאת את זה

אבל לפחות נשארנו עם ג'ק ספארו האהוב שלנו

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifנכון?

בגלל הסרט הזה אני אוהבת אותו! לא בגלל שודדי הקאריביים... הוא נראה הרבה פחות טוב שם (אבל הוא תמיד ייראה טוב!) בכלל אני אוהבת את השחקנים של שר הטבעות... אראגורן מדהים
מזה חבל שהוא הסתפר! ויש את גאנדלף, שראיתי תמונה מזה גאונית שלו! אתם מכירים את החולצה שכתוב עליה "I'm gay, deal with it"? אז ראו תמונה שלו שהוא עם החולצה הזאת (כן, הוא גיי למי שלא ידעה) רק ששינו בפוטושופ את מה שכתוב והיה כתוב: "I'm Gandalf, deal with it!"

למעלה