McWeekend Time!!

../images/Emo204.gifשוליית הרוצח! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בסדרה הזאת. ובסדרה שאחרכך ("הליצן המוזהב" וכל השאר). היא פשוט מעולה. יום יבוא כשיהיה לי כסף, אני קונה את כל ששת הספרים האלו.
(יו, אני צריכה להתחיל לדבר כמו הגל הזה. אולי ככה הילדים בכיתה יפסיקו לשאול אותי שאלות אישיות. ><'')

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש עוד!

בין הרוצח לליצן יש עוד טרילוגיה שקוראים לה "סוחרי הספינות החיות".. זה מדבר יותר על הליצן, ובכלל לא מתייחסת לפיץ ולאחרים והכול קורה בבינגטאון והליצן הוא אישה בשם אמבר (כמו שכתוב גם אחר כך באחד הליצנים) וזה פשוט אדיר! זה מספר מה קורה שם... את חייבת לקרוא את זה! אבל כל הספרים האלה ממש יקרים... יש לי את כולם... השניים הראשונים של הרוצח זה 89 שקל, השלישי זה 98 בספינות זה כל אחד 118 שקל והליצן זה 98 השניים הראשונים ו128 על השלישי...

../images/Emo204.gifלול, אנודעת.

פשוט פחות התחברתי לסוחרי הספינות החיות. אני מאוהבת בליצן. נקודה.
אהוב.

Serena16

New member
McWeekend ../images/Emo70.gif

צלילי מקפליי:
That girl All about you
צלילים אחרים:
Bruno Mars-grenade Limp bizkit-Behind blue eyes
יוצרי הצלילים:
ברונו מארס!
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
שנות ה70 חברים פיוצ'רמה כלבת
ספרי לי סיפור:
הדארקפיק של נוגה
חצי הכוס המלאה:
שבוע מצחיק
חצי הכוס הריקה:
מה זה הקור הזה ?!
ציטוטיה:
היה לנו סוגשל שיעור חופשי עם איזה מפגרת והיא הקריאה לנו מדינות והיינו צריכים לענות את הבירות שלהם המורה:בולגריה הכיתה: אמ... המורה:ארצות הברית? ילד אחד: ניו יורק! זה רק דוגמא לכיתה האינטיליגנטית שלנו
ראיתי ראיון של קאקה והוא דיבר על החתונה שלו And then we had sex after the wedding כמעט נחנקתי מהאוכל שהוא אמר את זה
עוד אחד של קאקה
אני:sos el mejor juegador del mundo (!!) וקיבלתי חיוך+קריצה
מתנגן:
MTV hits
מוטו:
HELLO MOTO
פרופיל:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאיזה כיף לכם!

אני חולה על ערי בירה ואני כבר שנים רוצה שיעשו לי חידון על ערי בירה! ודרך אגב - העיר בירה של בולגריה זה סופיה. ורצוי לא להתבלבל עם בוליביה שזה לה-פאס.

weekend!!!

צלילי מקפליי:
Not alone Transylvania Don’t know why I need a women I'll be your man Shine a light Unsaid things We are the young Little Joanna
צלילים אחרים:
30 STM – from yesterday אמ... היו עוד אבל שכחתי XD
יוצרי הצלילים:
MCFLY!
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
פלונטר, אני אוהבת סרטים של דיסני על נסיכות!
ספרי לי סיפור:
The hunger games- catching fire
חצי הכוס המלאה:
הייתה אחלה של מסיבה, נהנתי ברמות, רקדתי מלא, אפילו המורות רקדו XDD השבוע טס מישהו ממש חתיך מהכיתה לבש גופייה, והוא כזה שלא לובש גופיות... והתפגרתי בגלל זה XDD
חצי הכוס הריקה:
לחץ מטורף לגבי שבוע הבא! ובאמצע המסיבה אני אומרת לחברה שלי "איך אני מתגעגעת למסיבות בכיתה ט'" שאז היו שני חברה שהיה מזה כיף לרקוד איתם, ובאחד מהם הייתי דלוקה עליו רצח... ואז פשוט התחלתי להתגעגע... =\
ציטוטיה:
הכיתה שלי מארגנת את האולם למסיבה וחושבים על רעיונות נעם:" אולי נשים בלוני הליום בתוך הסביבון, ואז נפתח אותו וכולם ייפלו למטה?!" טל:" נעם, זה בלוני הליום, הם לא ייפלו למטה!" נעם:" אז נקשור אבנים" אני נכנסת בבוקר לכיתה ונדבק לי שיר למוח. אני:" I need a women!!!" בר מישהו שקלטה אותי :" וואו סטס, אני מופתעת" בשיעור ביולוגיה אני יושבת ליד יובל, אני:" ניצחתי אותך! ואתה חייב לקנא בי!" יובל:" במה ?!" אני:" בעבודה!" יובל:" לא רוצה!!!" אני קוראת למורה יובל:" חה! עכשיו נתקעת! ואני אנצח אותך! ואז זה יהיה כמו במשל של הצב והארנב!! ואני אהיה הצב!!" יובל:" אני אתקע את האוסטרלי שלי אצלך בבית!" המורה למ"ת מתעצבן עלינו על זה שאנחנו לא לומדים ותמיד אומר "אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה" אז באים כל מיני תגובות "אז לא נאכל עוגה בכלל!" "אנחנו שמנים, אנחנו לא אכולים עוגות!" "אבל אין עוגה!" שיכור כימיה, בעיות שמיעה קשות XDD יובל:בשביל להיות מקלידנית בבית משפט צריך להיות משש כשרונית..." אני :" מה, הוא אמר שבשביל להיות צידנית בבית משפט צריך כשרון?!" שיעור אזרחות המורה :" איזה באסה זה, אתה עובד קורס טייס והופ, מביאים לך כבאית!" שיעור תנ"ך, זוג לשעבר יושבים יחד. המורה :" מיי עמית, תפרדו ממקום ישיבתכם!" עמית:" נפרדנו כבר לפני..." ~מסתכל לשעון~ הפסקה מטומטמת "כשגבר אונס גרב זה בטח לא נעים לו" XDD אני ועוד 3 בנות וחבר של מישהי יושבים בחוץ, וכולן בעקבים. מיי:" כן עודד (חבר שלה) אתה לא באופנה עכשיו, יש לנו אופנה מיוחדת בערבה." אני:" כן, אתה אאוט, אתה לא על עקבים!"
מתנגן:
I need a women transylvania
מוטו:
Don’t worry be happy =]
פרופיל:
רק בגלל שאנחנו יצורים :D

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש לך את ה-ציטוטים! ../images/Emo6.gif

לייק על השירים של מקפליי! אני אוהבת את כולם!

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אחרי באמת המווווון זמן../images/Emo22.gif ../images/Emo243.gif

צלילי מקפליי:
ו כל האלבום החדש אני לא מפסיקה לשמוע אותו! התאהבתי מחדש...
וגם: Broccoli Sunny Side of the Street Here Comes the Storm
צלילים אחרים:
Michael Jackson feat. Akon - Hold My Hand Akon - Angel Biffy Clyro - The Conversation Is... Black Eyed Peas - Can't Get Enough The Cat Empire - Two Shoes / One Four Five / Hello / How to Explain? The Feeling - Strange Gym Class Heroes - Everyday's Forecast / On My Own Time (Write On!) / Biters Block / It's OK, But Just This Once! / Viva la White Girl Josiah Leming - Theysay Low Shoulder - Through the Trees
זה השיר נושא של הסרט הגוף של ג'ניפר למי שראתה התקווה 6 ואהוד בנאי - א יידישע ראסטמן Cee Lo Green feat. Lauren Bennett - Love Gun Kings of Leon - Pony Up Bruno Mars - Grenade
/ Talking to the Moon
/ feat. Cee-Lo Green & B.o.B - The Other Side
יוצרי הצלילים:
ברונו מארס
וג'ים קלאס הירוס שנזכרתי פתאום לשמוע את האלבומים הקודמים שלהם וכמובן מקפליי
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
ספרי לי סיפור:
הייתי כל השבוע בבית כי היו לי מבחנים של הקצונה, 2 הפניות ויום אחד חופש :)
חצי הכוס המלאה:
חגגנו ביום ריבעי לחברה שלי יומולדת
חצי הכוס הריקה:
ואז נהייתי חולה..
ציטוטיה:
אוף לא זכור לי כלום
מתנגן:
Bruno Mars - Talking to the Moon
מוטו:
פרופיל:
נהה סתם תמונה מיום רביעי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהרבה שירים את אוהבת!

אממ... כדי לתקן אותך קצת: הספרי לי סיפור אמור להיות ספר/פיק/סיפור שקראת... זה אמור להחילף את ספר/פיק השבוע שהיה ברגיל...

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חח סורי כנראה שבאמת לא הייתי פה הרבה זמן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifRaise it Up../images/Emo70.gif אחרי המון זמן../images/Emo79.gif

צלילי מקפליי:
Mr. Brightside (The Killers Cover No Worries Look At The Sky Smile
צלילים אחרים:
Paramore - Looking Up Paramore - I Caught Myself Paramore - Playing God
היילי וויליאמס מלכההההההה! Civil Twilight - Letters From The Sky- מדהים
Apartment - Fall Into Place
Tinie Tempah - Pass Out Linkin Park - Forgotten Kanye West - Runaway Willow Smith - Whip My Hair 30 Seconds To Mars - Search & Destroy Madcon - Freaky Like Me Etta James - At Last DJ Earworm - United State of Pop 2010 (Like, OMG Baby) T.I Feat. Keri Hilson - Got Your Back Travie McCoy - We'll Be Alright Pink - Raise Your Glass P.Diddy - Hello Good Morning Rihanna Feat. Drake - What's My Name
Philip Michael Feat. Akon - Free to Be Breaking Benjamin - Sooner Or Later
יוצרי הצלילים:
פארמור לגמריייי וריאהנההה
משהו שראיתי ביוטיוב:
זה ממש ממש יפהה משם לקחתי את 2 השירים שעליהם המלצתי למעלה, זה חיבור של כל הטריילרים של סרטי 2010 משהו מדהים
ממש אהבתי... http://www.youtube.com/watch?v=I4dEWOB6THE
משהו שראיתי בטלוויזיה:
אמממ ראיתי..... -גבר מי שמטפלת -איש משפחה -שיקאגו
חצי הכוס המלאה:
יום ראשון יש לי ראיון עבודה בת"א.... אמן ואני אקבל אותה ואתחיל לעבוד, והיום ממש נהניתי עם כל החברים שלי שמזמן לא יצאנו יחד...
חצי הכוס הריקה:
חבר שלי סגר שבת
מתנגן:
Apartment - Fall Into Place |עיפרון|מוטו:|עיפרון| PARTY YA'LL! חחחחחחח של היום
פרופיל:
יום לפני שחרור....

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אני בחיים לא אגיע ליום הזה חחח ../images/Emo6.gif

זה עצוב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלמה נראה לך../images/Emo6.gif

זה יגיע מהר מאוד חחח את כל כך תתגעגעי לתקופה הזאת...

Serena16

New member
שהתמונה קטנה

הימנית ממש דומה לי
לא הבנתי כזה מתי הצטלמתי איתך

למעלה