כיהלום בתוך רמת גן

veredmp

New member
../images/Emo184.gif כיהלום בתוך רמת גן ../images/Emo184.gif

היום מירי מופיעה ביהלום ברמת גן. אתמול היא היתה קצת חולה, נקווה שהיא נחה מספיק ותבריא לנו
מי מגיע להופעה? תהנו, תבלו, תצחקו ותדמעו, ואח"כ תחזרו לפה וספרו לנו הכל

קרן אור

New member
לי יש כרטיסים להיום.... ../images/Emo13.gif

בפעם הראשונה (זה בטח נדיר פה בפורום...) אני הולכת להופעה של מירי ובטוחה שאהנה מאוד אחרי שנים שמקשיבה לה רק מרחוק. מכירים את זה ששירים וזמרים מסוימים עושים לכם געגועים עצובים למשהו שהיה לכם ואינו עוד?? אז ככה זה אצלי עם מירי... ואולי לכן גם לא הגעתי להופעה שלה עד כה למרות שלרגע לא הפסקתי לאהוב אותה והיא מתנגנת אצלי קבוע. וסופסוף הולכת לראות את הדבר האמיתי...

veredmp

New member
איזה מרגש, הופעה ראשונה ../images/Emo9.gif

אני בטוחה שלא תתאכזבי. את מוזמנת לשוב לפורום ולספר לנו את ההתרשמות שלך

קרן אור

New member
רשמים מההופעה הערב ......./images/Emo141.gif

מירי היתה כובשת, מרגשת, מצמררת. חצי מההופעה עמדו לי דמעות בעיניים, מהתרגשות, הזדהות, געגוע. היא מתוקה להפליא, טבעית, מצחיקה, מלבבת (לא שהיה לי ספק שכך יהיה) אהבתי את העיבודים והביצוע האקוסטי, ועל הקול שלה אין הרבה מה להוסיף. מתת אל. עופר בשן התארח בהופעה והיה חמוד ביותר. מירי שרה את שיר מהאלבום הבא שנכתב על ידו, בלדה שקטה ויפייפיה. הוא שר שיר שלו, והם שרו את הדואט שלהם יחד. זו היתה תוספת נעימה להופעה. סיימה עם שיר תקווה והקדשה מרגשת למשפחה של גלעד שליט. כמה שירים שאני מאוד אוהבת, בעיקר מהאלבום הראשון, היו חסרים לי אבל ככה זה כשהזמן מוגבל ויש כ"כ הרבה שירים יפים.... ההופעה לא תצא לי כל כך מהר מהלב ואולי זו הפעם הראשונה אבל בטח לא האחרונה.

veredmp

New member
איזה כיף לקרוא ../images/Emo13.gif

את מוזמנת, כמובן, להשאר בפורום

veredmp

New member
קצת התעייפתי מהסיפור של עצמי........

כן כן, ככה, גבירותי ורבותי, מפסיקה הגברת מ. מסיקה סיפור פריזאי באמצע וחותכת ל"עכשיו אתה חוזר בחזרה". היא מבטיחה לנו שזה סיפור ממש מצחיק, אבל אין לה כוח לספר אותו אז תחזור אליו אח"כ (מה שהיא, כמובן, לא עושה וגורמת לנו לסיים עם טעם של עוד. אישה חכמה ביותר!!) היתה הופעה מהממת. אני תמיד נהנית בהופעות של מירי (כמה מפתיע!), אבל היום, לא יודעת למה, נהניתי במיוחד. עפר התארח (כמה לא צפוי
) וכפי שכבר נכתב, הם שרו יחד את הדואט (שמירי טרחה לציין שהגיע למקום השני היום, למרות שמצעדים זה ממש לא חשוב
), היא שרה את "ולרגע נדמה" והוא שר את "לוקח ת'זמן" כשהיא מצטרפת אליו (זו פעם ראשונה שאני נמצאת בהופעה שהוא מתארח והיא מצטרפת אליו לשיר שלו, היה מקסים-מקסים-מקסים!). אורי פוטר היום פעמיים, וגם סתמו לו את הפה פעם אחת. סך הכל הייתי אומרת שהיה לו הספק לא רע
יאללה, שלוש תמונות ולישון. מחר השאר

veredmp

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

כן, אני יודעת שאין קשר בין האייקונים לאנשים שבתמונה, אבל אני עייפה ועם מצב רוח טוב מהרגיל, תרשו לי

איריס מ

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif תמונות יפות

שמחה שנהנת, נשמע שהייתה הופעה מדהימה

veredmp

New member
אכן מדהימה

סיפרתי לאמא שלי ש"הפעם נהניתי יותר", היא הסתכלה עלי במבט קצת מזלזל ואמרה לי "את כל פעם אומרת שהפעם נהנית יותר"

למעלה