מ-ה-מ-ם! ../images/Emo6.gif
אני חייב לפתוח ברחמים רבים על יניב דדון
ישבתי ממש מתחת לאף שלו, הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלו כשמירי התחילה את הסיפור הידוע
נקרעתי מצחוק! מסכן הילד, הוא ממש מפחד ממנה, עשתה לו טראומה............. איזה כיף, התגעגעתי להופעה במרכז במקום נורמלי שאין בו שולחנות
תחי החזרה לאולמות רגילים! אני חושב שהתחלתי להבין איך ורד מתגעגעת להופעות גם חצי שעה אחרי שההופעה נגמרה
אין מילים כל פעם מחדש! אחרי "באה אליכם" ו"טיפה טיפה" מירי סיפרה שבשיר הבא, היא מעלה בכל הופעה ילדה אחרת מהקהל, ושהפעם פשוט היא מעלה מישהי שעלתה כבר פעמיים. פעמיים? שלוש! שלוש? ארבע! ארבע?! וואו! "מעיין, את כבר מכירה את הרוטינה. אני אשיר ואת תהיי יפה ותגנבי לי פוקוס"
מירי אמרה שאם יש בקהל עוד ילדים שרוצים הם מוזמנים, ואיזה ילד חמוד שתי שורות מאחוריי הצביע, כפרעליו
אני חייב לחלוק על מה שענבר אמרה, האירוח של עפר היה נעים, אבל לא הפתעה
כמובן שמירי "הזמינה בספונטניות וברגע האחרון חבר טוב שלה"
אני כבר לא זוכר איך נראית הופעה אקוסטית בלי עפר
הפעם האירוח התחיל ב"ולרגע ונדמה", אני חייב להגיד שכיף לשמוע את השיר הזה שוב, לא זכרתי אותו כמעט בכלל, לא שמעתי אותו מזמן. המשיכו ב"האור יזרח גם בנפרד" ו"לוקח ת'זמן" שהפעם מירי גם השתתפה בו קצת, הפעם עפר לא ניגן לבד אלא בליווי של אורי במלודיקה ושל פינטו בכלי הקשה. מומלץ!
ונחזור לאתנחא קלה של הסיפור עם צדינ'קה (זה בסיפור הזה? מיליון הופעות ואני עדיין לא זוכר.......), מסתבר שב"בלוז למדרגות הרבנות" מירי שרה עם כוראוגרפיה, אני אישית נקרעתי מצחוק!
מירי התחילה בסיפורים על צרפת - אבל לא היה לה כוח לסיים אותם, ככה שנשארנו עם טעם של עוד ואני חושב שחצי מהקהל יחזרו שוב רק בשביל ההמשך
מחכה ליום ראשון! אני יודע שאני נשארתי עם טעם של עוד