כיהלום בתוך רמת גן

לונג טיים נו סי!../images/Emo103.gif

אחח.. איך אני אוהבת הופעות של מירי
תמיד היא מחדשת! תמיד יש משהו שונה בכל שיר, וכל פעם הוא נוגע במקומות אחרים. אתמול הייתה הופעה מעולה! הביצועים היו מדהימים. זכורים לי לטובה "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "ממי", "אף אחת" ואיך אפשר בלי "שיר תקווה"
חסר לי מאוד את מפלס המצב רוח! אחד ה-שירים
האירוח של עפר הייתה הפתעה נעימה
את "האור יזרח שוב בנפרד" שמעתי בגלגלצ רגע לפני שיצאתי מהבית להופעה
איזה כיף זה לשמוע אותו שוב בלייב! "ולרגע נדמה" שיר מדהים.. ולוקח ת'זמן תמיד עושה שמח
הסיפורים על פריז היו משעשעים במיוחד! למרות שהיא לא בדיוק סיימה אותם.. נחכה להופעה הבאה
רפואה שלמה למירי
ותודה לפורום על הכרטיס

איריס מ

New member
רפואה שלמה למירי ../images/Emo140.gif ושמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

משמח לקרוא שנהנתם, מביא חשק להגיע לעוד הופעה

veredmp

New member
יאללה, לוח ההופעות ממש פה למעלה

בחרי לך הופעה ובואי

../images/Emo9.gifמירי התגעגעתי

חודש לא הייתי בהופעה ואתמול נזכרתי כמה הופעות של מירי מיוחדות , מצחיקות ופשוט כיף בהן. נורא נהניתי לשמוע סיפור שלא מכירה על פריז- קורע מצחוק. \ מקווה שאת הסיפור שהתחילה בנוגע לשולחנות בפאריז תסיים ביום רביעי כי המתח הורג אותי
מי שלא ראה את יניב דדון נקרע מצחוק מאחורי הגיטרה שלו, לא ראה את יניב דדון
אתמול מצאתי את ייעודי בחיי- בזכותי מירי יכולה ללכת היום לרופא תמורת 1200 ש"ח לביקור
מירי העלתה (שוב) את מעיין הקטנה לשירה, מעיין הביאה לה פרח, אני טענתי שמירי יכולה לעשות הסבה להיות גננת בעקבות כל הפרחים שהיא מקבלת
אני נורא אוהבת לראות את מירי מתנועעת, מפזזת לה על הבמה. אתמול גם טל ליהיא, ורד ואנוכי רקדנו לנו בצידי המדרגות, אך חייבת להודות שבהופעות שהן לא "אקוסטיות" אני יותר נהנית לרקוד, אבל לפחות הפעם היה אפשר לקום כי הרי בזאפה הכל נורא צפוף
פנייה לאורי היקר- אם אתה רוצה שמירי תדע לבשל ולאפות ושעוף חזה לא יהיה עדיין תקוע במחבת הפלא, קנה ספרי בישול, קח אותה לסדנאות, משהו
מסכן אורי, כל כך רצה להתבטא אתמול אך מירי התעלמה מקיומו, לא נתנה לו להשחיל מילה ואף פיטרה אותו. ממש התעללות
. ופר, אוי עפר, כאילו יום רביעי לא הספיק לי.
אני כל כך נהניתי לשמוע את השיר מהאלבום השלישי- את לרגע נדמה, ובאמת נראה לכם שמירי יכולה לתת למישהו לשיר ולא להצטרף (וטוב שכך
) זה היה דואט (אם אפשר לקרוא דואט או שמא קולות שניים) ב"לוקח את הזמן". פשוט רציתי שימשיכו לשיר ושעפר לא ירד מהבמה. אתמול אחרי ההופעה היתה לי תחושה שמירי היא מעין מדריכת טיולים ואנו התלמידים מאחורייה, הזר פרחים משמש כסמן דרך למי שאובד בדרך. מי שלא הבין היה צריך להיות בסוף ההופעה, היה שווה להמתין (ולשיר בנתיים את "לוקח את הזמן" תוך הדגשת מילים מסוימות מהשיר). תמונות- מחר, שאגיע לביתי הקט
מחכה ליוםרביעי, סופרת את הימים, דקות, שעות

veredmp

New member
לא לא, בזכותך היא יכולה ללכת לרופא

תמורת 1,200 ש"ח לחמש דקות!!

../images/Emo99.gifכ../images/Emo80.gif עליה

זה אומר הכל עזבי את כל 29 שנות חיי בחיפוש אחר מטרות חיי עזבי את כל השנות לימודים רבות שעוד לא הסתיימו מספיק שיחה של מספר דקות עם מירי והופ, מצאתי את מטרתי בחיים. אין עליה על הרגישות על האהבה על הדאגה על האכפתיות פשוט, אין. אני מאוהבתתתתתתתתת
אין ולא יהיה למירי תחליף. היא אחת ויחידה

veredmp

New member
מזל שפגשת בה, אחרת היית ממשיכה

לחפש מטרות אחרות ולא היית מוצאת
ואני מסכימה עם כל החלק התחתון של דברייך (מ"אין עליה" ועד הסוף
)

I מ י ר ב I

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן...

ישבתי הפעם בשורה 7...חברים,ליגה של מקום! רואים את כל האולם,את כל הבמה וגם שומעים יותר טוב!! נהנתי לשמוע את הקול של מירי,אדיר ונכנס כ"כ ללב!! החלמה מהירה
לא שמתי לב לעניין הזה אף פעם,אולי בגלל המקום הפעם כן- בחוזרבחזרה בקטע שלפני הסיום של התופים נדלקים כל רגע האורות.זה הקטע שיא של השיר-אהבתי!! לא כ"כ קשור,ראיתי שם את דני דויטש(נראה לי שזה הוא,ממש דומה לו)-חתיך הורס!!!

viko222

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

את אמורה להסתכל רק עלי ולא על גברים אחרים

veredmp

New member
חוצמזה, ויקו, אתה הברזת!

מירב היתה חייבת להתנחם על ידי התבוננות בגברים אחרים כדי להרגיש טוב יותר עם עצמה

Rony 05

New member
היתה הופעה מהממת!

המון זמן לא הייתי בהופעה, וזה הזכיר לי שאין על מירי! מאוד קיוותי שיהיה משהו שונה היום, ובסוף היה את האירוח הלא צפוי של של עפר! ובלוקח ת'זמן מירי ממש הפעילה את הקהל
היה כיף לשמוע סיפורים חדשים ועוד אחד לא גמור (מזל שיש את ורד((גם לזה)), שתשלים את הסיפור....הרי אני לא הולכת להופעה ביום ראשון כמוכם) ולראות את הכוריאוגרפיה שמירי עשתה ל"בלוז על מדרגות הרבנות"
למרות שמירי לא הרגישה טוב ("אמרו לי שאם אני רוצה לבטל את ההופעה, אני צריכה להתקשר לכל אחד ואחד מכם"), היא נתנה את כל כולה!

למעלה