נכון יש לו להקה גם עם אלדר?... וקוראים להם הגיים בוייז או משהו...הם מקליטים אצל חבר שלהם...והוא סיים השנה י"ב בתלמה ילין?.. אח של החברה הכי טובה שלי בכיתה שלו....חחח....היה לפחות....ואני יודעת כמעט את כל השירים שלהם בעל פהה...(של הגיי בוייז) קיצר מסרי ד"ש!!...חח..למרות שהוא לא יקיר אותי...ותגידי לו שהדף שלו בספר מחזור אדיר!
חח.... ונכון הוא מדבב בסדריק?...חחח.... ויש להם (לגיי בוייז) שיר שאומר...."איזה נשנש קח את השוקו ותתחיל לבחוש...איזה נשנש קח חבר ותיתן לו בראש...איזה נשנש היום טעות בתלמה נפלה להיות נשנש זה לא תנאי קבלה.." חחח.... אח שלך קורע עם השיר הזה!!... יש לי את השיר הזה בפלאפון..!!
חח...לחברה שלי קוראים תהילה....לאח שלה קוראים יותם....השם משפחה הוא גידרון...חח.... אבל אל תגידי לו את זה....חח...זה יביך אותי עוד יותר... תוסיפי אותי למסנג'ר...אני משתגעת לדבר ככה דרך הפורום זה מעצבן[email protected]
רק יובל יודעת כמה קרן ואריאלה במיוחד יכולות להיות חפרניות .. (ולא קרן לא אכפת לי שתתחברי אחר כך למסן כדי לצעוק ולחפור לי על זה שאת לא חופרת. את מאוד) אני מתחילה להצטער שהכרתי אותם לקרן ><"