RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

מה קרה לי? וול, עד היום התכחשתי לזה שאני אגואיסטית, שאני רוצה להיות יותר טובה מכולם, שאני לא רוצה שאחרים יהיו מאושרים, שאני לא רוצה שלאחרים יהיה יותר ממה שלי יש, שאני רוצה שכולם יקנאו בי, שאני אהיה הכי יפה, הכי עשירה, הכי אופנתית, הכי חמודה, הכי אדיבה, הכי מתוקה... אבל היום הגיע הרגע שבו פשוט, הפסקתי להתכחש- הודיתי. אני רוצה להיות מושא הקנאה של כווווולם, אני רוצה להיות יותר טובה מכווווולם, לא אכפת לי ממה שאחרים מספרים על עצמם, אני רק רוצה לספר על עצמי, לשמוע על עצמי, לראות את עצמי, נאת'ינג אלס. הסתיימה ההתכחשות- התחילה ההתוודות. וכל מי שאני מקנאה בו- פאק הים. וזאת היתה התכחשות עצמית והתוודות עצמית. דאטס איט.

דסדוּס

New member
מאמי....

ניוז פלאש! את לא מושא הקנאה של כווולם! וזה הדבר היחידי שיש לי להגיד בנושא, כי אני לא אענה לשאר השרשור הזה, כי מה שקורה לך בחיים ממש אבל ממש לא מצריך הודעה חדשה... סורי!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

מאמי.... כנראה שהעיניים שלך כבר לא עובדות ב-1 בלילה... תקראי שוב. ואני לא חושבת שפורים מצריך עשרים אלף הודעות חדשות. אז מה? אף אחד לא עושה כלום בנידון... ואם זה כ"כ מעצבן, שמוטי ימחוק...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

את חושבת שמשישהו מקנא בך לא נראה לי ... תגידי בן אדם אחד מהפורום שכן... בכול מקרה בזמן האחרון את באמת נהיית מאוד מוזרה אני מציעה לך להשתנות.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif

אתם לא הבנתם נכון מה שהיא כתבה.... אני חושבת שהיא אמרה שהיא חשבה פעם שהיא גורמת לאנשים לקנא וכל זה.... אבל היא הבינה שהיא לא.... ושהיא מקנאה באחרים...

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif

מסכנה אפשר להבין אותה

gsh10

New member
טוב נו די היא רק רשמה משהו ואתם

מתנפלים עליה???היא רשמה שפעם היא לא ידעה שהיא אגואיסטית ועכשיו היא כן פעם היא חשבה שכולם מקנאים בה ועכשיו היא לא זהו...

camila b

New member

קארין האמת
אני כלל לא מבינה אותך
לאחרים את מעירה על הודעה חדשה וכשאת פותחת את אומרת: "מאמי.... כנראה שהעיניים שלך כבר לא עובדות ב-1 בלילה... תקראי שוב. ואני לא חושבת שפורים מצריך עשרים אלף הודעות חדשות. אז מה? אף אחד לא עושה כלום בנידון... ואם זה כ"כ מעצבן, שמוטי ימחוק... בכוונה העתקתי את זה מההודעה שלך כדי שתראי מה את כותבת!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifקארין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את באמת חושבת, מרגישה ככה
לא מקנאים בך
אבל זה ממש, ממש, ממש עצוב לדעת שהקארין הנחמדה שדיברנו איתה היא בעצם קארין אגואיסטית וסנובית (ביינתיים את לא כזו אבל לפי מה שקראתי..
והאמתי שאת דיי צריכה להשתנות -אף אחד לא יירצה להתחבר איתך. חבל

קיי...הבנתי אותך...--->

אבל זה לא תמיד מצליח... אז...הממ...את יכולה לספר כאן קצת יותר על עצמך אם את חייבת להוציא משו החוצה
אבל אני לא מבטיחה שיקנאו

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif

קארין, כל מה שאני כותבת בהודעה הזאת הוא לא נגדך, להיפך. אני חושבת שאת קצת צבועה, שמישהו לקח לך את האיקונים עשית מלחמת עולם, פול הודעות על איקונים טיפשיים. שלמישהו אחר לקחו את האיקונים את אמרת שזה כולה איקונים. שזה מגיע אליך הכל חשוב, ושלא- למי אכפת. אני חושבת שהשלב הראשון זה להודות בטעויות ואז לנסות לתקן אותם. אני מאחלת לך בהצלחה.

אה, וקארין...

זה לא עובד ככה
אף אחד לא הכי עשיר או הכי מתוק או הכי יפה או וואטאבר.. אין אף אחד שהוא הכי טוב מכולם. אין דבר כזה פשוט, אז אל תנסי להיות כזאת. את אולי יכולה לגרום לאנשים להאמין שאת כזאת, אבל זה רק בשקר. אם את רוצה, לכי לפורום שלא מכירים אותך ותשקרי וככה יקנאו בך כ"כ אם את ממש צריכה את זה.

../images/Emo124.gif תכנסו! וזה בשביל קארין!!

לדעתי את ילדה מסכנה, שאין מה לקנאות בך!! ומשהגעתי לפורום את תמיד כועסת,מעצבנת,ולדעתי אף אחד לא ירצה חברה כמוך!! אז תשנני טוב טוב קארין!! אין מה לקנאות בך!!! את ילדה כל-כך מסכנה שבחיים לא יקנאו בך!!

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif אוף../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

קארין
עיצבנת אותי
הגבתי על ההודעה שלך לפני שעברתי על כל הפורום, וילדה! תפסיקי! כל הודעה את כותבת שאנשים כאן תקועים ברחמים עצמיים וחסרי איקיו, מה זאת ההודעה הזאת? למה את חושבת שכולם שווים חוץ ממך? מה יש בך שאין בי? או באנשים אחרים?. למה את חושבת שילדה שרוצה לעשות 2 במקום ב' בהודעה שלה היא מפגרת, למה את לא מפגרת אם את עושה
למה את חושבת שאת טובה יותר מאיתנו? מה יש בך שאין בנו? - הרבה פוזה, אף למעלה, ורחמיים עצמיים! לך אין איקיו
אז תפסיקי להציק לכולם ולחשוב שאת יותר שווה, כי את לא. את ממש לא

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

בדעה של קשת

../images/Emo149.gif תכנסו!!! ../images/Emo149.gif

לא הייתי כאן הרבה זמן ועכשיו שאני קוראת את ההודעות,אני רואה שקארין הזאת באמת ילדה מסכנה!! ואף אחד לא מקנא בך!!!!! תקלטי את זה כבר!!

camila b

New member

קשת את צודקת במאה אחוז! כולם שווים לא רק את!

למעלה