Bagit

New member
קראינוש'../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

את צריכה להבין - אולי בשביל עצמך את לא מספיק טובה ושות', אבל חברי הפורום יקבלו אותך, לא משנה איך[מי שלא,
]. כרגע חשוב להודות בטעיוות, לתקן אותם, ולהבין שכרגע זה מצב, שאת אמורה, או מסוגלת, להיות מישהי, שמקבלת את עצמה ואת הסביבה. זה בסדר להרגיש שאת רוצה להיות הכי טובה. לכולם מדי פעם יש את ההרגשה הזו. לפעמים ב"מינון" גבווה יותר, לפעמים במינון יותר נמוך. אל תרגישי רע עם ההרגשה הזו. תרגישי שכרגע זה אולי לא יקרה, או שקרה, ולא הרגשת. תנסי למצוא תעסוקים אולי שתוכלי להוציא עצבים. כל זה בנימה של אהבה, לא של שנאה.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

זה משורשר להודעה שלך, אז כן...

camila b

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif../images/Emo149.gif

אני שמחה שחזרת לעצמך מתוקונת!
והנה משהו בשבילך:
קארין- ואם הבנת מה כתוב אז כתוב את שמך

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifקארין

לא יכלתי עוד לשתוק
בחיים לא האמנתי שאת היית כותבת את כל ההודעות של העצבנות
כי בחיים לא הכרתי ופגשתי ילדה כזאת מדהימה שהאופי שלה פתאום משתנה
אבל אני מבינה שנורא כעסת באותו זמן...ולא ידעת מה קורה עם עצמך
אני שמחה שחזרת לעצמך-ועכשיו את מרגישה יותר טוב
והעצבנות על הפורום (שלא הייתה במקום) עברה לך
אוהבת אוווווווווותך מאוד
נ.ב הגבתי רק בגללך

../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo152.gifובתגובה....

בשיא הרצינות עכשיו, אני מבינה אותך... את רוצה להיות מאלה שעומדים במרכז, שכולם מקנאים בהם, להיות הכי מושכת, בלההההה בלההההה בלההההה... ואני מזדהה איתך ב- 100.1%. ואני חושבת שזה אפילו אנושי, להודות בזה זה נהדר, ואני הבנתי מזמן שאני רוצה להיות מישהו שאני לא כדי להיות מאושרת. עכשיו אני יודעת שאם כל הזמן אני אנסה להיות האדם הזהב אני אפספס את ההזדמנות שלי להיות מאורת.... קארינו'ש את ילדה מתוקה ואני מאחלת לך שתמצאי את האושר שלך בתור מי שאת ולא בתור מישהו אחר......

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif

קארין, אני מקווה שלא פגעתי בך מאמי. פשוט יוצאים לי דברים שאני עצבנית שאני ממש לא שולטת בהם. סורי מתוקית, אם פגעתי. אני מעריצה אותך על זה שאת מקבלת את עצמך עם הטעויות שלך ולא מכחישה. אם את רוצה לדבר , מסרים. חוצמזה אני מבינה אותך לחלוטין כי לפעמים גם אני כזאת. לאב יו!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

קשת מותק שילי! גם אם פדעת בי- זה הגיע לי! ואני מקווה שלא פגעתי בך
יש לך אייסי?
מסנג'ר?
אם כן, אני לא הולכת מחר לביצפר- אני הולכת לעבודה של אמא שלי ואני אוריד שם אייסי ומסנג'ר ומי שברשימה שלי- תדברו איתי

למעלה