RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

שמעת על המושג 'חברות'? האמת?... חשבתי שאת נחמדה, כנראה שטעיתי...

mk a o

New member
לכל מי שכועס על קארין על זה שהיא...

כעסה על כולם! תיו אתם בני אדם? אתם יכולים להגיד לי שבאמת אף פעם לא כעסתם על העולם סתם ככה? מותר לה.... זה רק אנושי לכעוס לפעמים... ובכלל לפי מה שסיפרו לי ומה שראיתי קארין היא ממש ילדה נחמדה... וגם לה מותר לכעוס לפעמים... כמו שלי ולכם מותר לכעוס.... ועצם זה שהיא מכירה בטעויות שלה זה רק מוכיח שהיא נחמדה... כי אני מכירה הרבה אנשים שבחיים לא יודו בטעויות שלהם אפילו אם כל העולם יגיד להם שהם טעו!!! טוב, אז זהו.... ותאמינו לי שכשלכם יבוא לכעוס על העולם אתם תכעסו ובגדול.....

RinRan

New member

תודה רבה עדי!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifקארין...../images/Emo110.gif

סליחה על האי הבנה פשוט כנראה התרגזת ולא הבנתי אותך נכון! את סולחת לי?

לדעתי כל הכבוד לה../images/Emo85.gif

כי אף אחת אחרת לא הייתה אומרת לנו דבר כזה. אז דבר ראשון כל הכבוד לה. וזהו אין לי יותר מה להגיד, חוץ מי זה שאני לא מקנא באף אחד, כל אחד צריך להיות שמיייח בחלקו
ואגב קארינושיתה- יצאא התמונה מפורים!!! ויצא מ-ד-הי-ם בטירוף את חייבת לסירוק שייצא לך!!!!! מקווה שיצאנו כמו במצלמה שלי גם בשלך אז:)

RinRan

New member

תודה נועוש!
אה וד"א- אתמול נתנו את הסרט לפיתוח... אמא שלי יצאה אז אני אתקש אליה להזכיר לה לקחת את הסרט וביום ראשון כבר יהיה אפשר לסרוק [כי הסורק בעבודה שלה...]

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

נועה- את לגמרי צודקת! זה לא נראה לכם עניין גדול אבל גם אני הייתי ככה פעם, ויצא לי לראות שהכול יכול להשתנות והשתנתי, אבל יש טיפה זכר לפעמים...

למעלה