סיפור בהמשכים

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif../images/Emo12.gifסיפור בהמשכים../images/Emo12.gif

טוב אין הרבה חדשות ואני ממש ברוח משחקים השבוע אז שוב פתחתי משחק
קיצר לכל מי שלא מכיר אנחנו מספרים סיפור בהמשכים, אני מתחילה ואז מישהי ממשיכה שורה או שתיים (לא יותר כדי לא להעמיס) ואז מישהי אחריה צריכה להמשיך וכו' וכו' וכו' ^^ רצוי שהסיפור יהיה על מקפליי כדי שיהיה לו נושא כלשהו
בוקר גשום אחד התעורר דאגי משנתו, פתח את הוילון וראה מחוץ לחלון... עכשיו אתן צריכות לפתוח הודעה ובכותרת שלה לכתוב "וראה מחוץ לחלון....." ואז בהודעה עצמה להמשיך את הסיפור

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifוראה מחוץ לחלון...

את התחת של דני, הוא ממש נגעל מהמראה המזעזע והתחיל להקיא דני ממש נפגע... XDDDD אין כ"כ דמיון מפותח אבל תתגברו על זה!!

../images/Emo84.gifדני ממש נפגע...

והלך לעשות לייזר בתחת כדי להראות יותר טוב .. חחחחחחחחחחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifוהלך לעשות לייזר בתחת כדי להראות

יותר טוב . . אימו של דני שמעה על כך והתנגדה בכל תוקף כי זה מסוכן

JuSt My LuCk

New member
והתנגדה בכל תוקף כי זה מסוכן

להסתובב ככה ליד ילדים קטנים. דני אמר שהוא אוהב שהתחת שלו חלק אז....

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאז..

הוא החליט לעשות שעווה בתחת אבל דאגי עצר אותו אמר לו...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifדאגי עצר אותו אמר לו...

"לאאאא! דני! אל תעשה את זה! אני אוהב את התחת השעיר והמוצק שלך!" לפתע טום נכנס וניסה...

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifלזיין את דאגי בתחת..

בנות אתן צריכות להמשיך את זה כדי שיהיה המשך עם מילים כמו "ואז" "למרות ש.." "ופתאום" או סתם משהו שאפשר להמשיך איתו משו כי אי אפשר להמשיך ככה סתם סיפור
אבל דאגי אמר לו לא טום אני לא יכול להענות לך כי אני... עכשיו אתן ממשיכות בכותרת " כי אני...."
^.^

אני לא יכול לענות לך כי ..

אני אוכל בננה עם... ----------------------------------------------------------------------- אולי נעשה את זה לפי ה- א,ב,ג זה יהיה מזה מצחיק .. חחח טוב לאמשנה פעם אחרת כי כבר התחלנו D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifבננה עם..

חמאת בוטנים, זה כלכך יאםיאםיאם.כך דאגי, תנסה." דאגי ולקח את הנבבה עם מחאת הבוטנים וזרק את הקליפ על הרצפה. פתאום...

../images/Emo109.gifלפתע...

(מאיפה הארי צץ?
) הם שמעו "אאאאאאאאאאאאאייייייייההההההה" וראו שדני תולש לעצמו את השערות מהתחת (
). דאגי אמר...

JuSt My LuCk

New member
דאגי אמר

אוי לא דני!אמרתי לך להשתמש בשעווה הצרפתיה! ואז הארי אמר :"טיפש................."

../images/Emo175.gifטיפש...

היית צריך לעשות את השעווה זה היה חוסך לנו את המראות הקשים האלה.. לפתע טום הוציא מהארון..

../images/Emo84.gifלפתע טום הוציא מהארון ..

בננה ודחף אותה לדני לתחת .. דני התחיל לבכות ו..

../images/Emo175.gifדני התחיל לבכות ו..

ביקש מדאגי שיעזור לו להוציא את זה.. דאגי עזר לו ולאחר מכן ראה...

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifראה...

שהבננה עדיין במצב מצויין הוא היה נורא רעב אז הוא קילף אותה והתחיל לאכול שלושת הבנים הסתכלו עליו במבט מוזר ולפתע....

../images/Emo175.gifלפתע..

דני התחיל לצעוק על דאגי שזאת הבננה שלו והיא הייתה בתחת שלו!!ושיחזיר לו אותה! דאגי ודני התחילו לריב עד ש...

../images/Emo84.gifעד ש..

דאגי בטעות דחף לדני לתחת את הזין שלו .. ודני שמח מאווווווד !! , התחיל לצחוק ואז ..

למעלה