סיפור בהמשכים

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאתן ילדות חולות../images/Emo11.gif מאי כ"כ כעסה ש

החליטה להתאבד ולשים קץ לחייה, היא נסעה לגשר והחליטה לקפוץ ממנו. כשעמדה כבר על הקצה...

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif מאי כלכך כעסה ש..

שהיא קפצה מחלון ביתה המזל שלה שדאגי עבר שמה ותפס אותה והציל את חייה . היא הייתה מאושרת רק אחרי שנייה היא גילתה שזה מישהו שמחופש לדאגי ! וזה לא הואאאאאאאאאאאאאאאא זה זקן מכוער . מאי כלכך נבהלה וברחה ל ..

וברחה ל...

בית של דני שם ראתה את עדי דני מתנשקים
דני אמר למאי מה את מפריע את לא דופקת אפעם בדלת .. אך עדי הייתה כ"כ נחמדה .. ונתנה לה להכנס .. ופתאום בא גם חחח סתיו אני מסודרת עם דני
טובב תאמת לא אכפת לי עם מי להיות העיקר עם מישהו ממקפליי

../images/Emo84.gifופתאום בא גם..

דאגי ואמר למאי שהוא מצטער על =הכל= ושסתיו סתם מכוערת בעינוי ושהוא איתה מרחמים, ושהוא התגרש ממנה.. דאגי הציע למאי נישואים והם התחתנו ויום אחד דני..

ויום אחד דני

החליט !! אחרי שהוא כבר שנה וקצת עם עדי ! להתחתן איתה ! הוא בא אלייה הסתכל לה בעינים ואמר ..

ןאמרה

I do !!!!!! בחתונה .. טומי דאגי והארי הגיעו .. הם שרו קצת , רקדו וכו .. ופתאום ...

../images/Emo84.gifופתאום..

הארי ראה את סתיו, ונזכר בכל מה שעשתה לדאגי, לקח סכין ודקר אותה ! לאחר 5 דקות..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifהורסת../images/Emo69.gif לאחר 5 דקות..

בא מטאור והרג את כולם!! אבל בדיוק אז דני התעורר וגילה שהכל היה בעצם חלום הזוי. "דני הכל בסדר?" שאל אותו דאגי שיצא מתוך הסמיכה. "אני בסדר" אמר דני, נישק את דאגי אהובו וחזר לישון.. בבוקר... ~מוהאהעהאעה~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifופתאום...

בא מטאור והרג את כולם!! אבל בדיוק אז דני התעורר וגילה שהכל היה בעצם חלום הזוי. "דני הכל בסדר?" שאל אותו דאגי שיצא מתוך הסמיכה. "אני בסדר" אמר דני, נישק את דאגי אהובו וחזר לישון.. בבוקר... ~מוהאהעהאעה~

../images/Emo84.gifחחחחחחחח רייבן D:

בבוקר דאגי קם וקלט שהוא ודני ערומים . הוא שמח מאוד והעיר את דני, ופתאום..

ופתאום ..

עדי יצאה מהמיטה חחחחח סתם סתם .. באוו נעשה סיפור נורמלי .. ------------------------------------------------------------- יצא הארי מהשרותים ואמר לדאגי ודני שזה היה הלילה הכי טוב בחיים שלו ואז דאגי לחש להארי באוזן

../images/Emo84.gifלחש להארי באוזן..

שיש לו תחת מאוד נעים, והיה שמח לשות את זה איתו לבד בלי דני.. דני שמע את זה והתחיל לבכות עד ש..

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifהתחיל לבכות עד ש...

העיר את טום ששכר לידו מצד ימין.. טום התרגז שהעירו אותו אבל כש נזכר בלילה הקודם חיוך עלה על פניו
דאגי הלך עם הארי למקלחת בעודם ערומים, ולאחר דקה נשמעה צעקה מחדר האמבטיה...

../images/Emo109.gifנשמעה צעקה מחדר האמבטיה...

"אההההההההההההההההההעהאהעט8אט8הירןםהרםט&*5%^$$@%^^*( הפרצוף שלי ירוק!!!!!!!!!!" דאגי צעק בעודו מסתכל במראה המום!
הארי אמר לו..

הארי אמר לו ..

דאגיייייי זה מדבק תעוף ממני ! דאגי התחיל לבכות ואמר להארי בבקשה על תלך .. תשאר איתי שאני במצב כזה .. אך הארי

../images/Emo84.gifאך הארי..

התחיל לבכות גם כן והם הגיעו למצב שהם מתנשקים בתוך האמבטיה , ע ד ש..

עד ש ..

דאגי קם משנתו מזיע ... וחשב על החלום .. מה ? אני .. גיי ? לאאא אחרי כמה דקות..

polly88

New member
../images/Emo181.gifאחרי כמה דקות

אחרי כמה דקות אכל קורנפלס עם מקפליי ופתאום באמצע הסלון של הבית של מקפליי הופיעה הקופסא הכחולה של הדוקטור* והוא יצא ממנה ואמר שהדאלקים עומדים להשמיד את היקום ומקפליי....... -------------------------- *מי שלא מכירה את הדוקטור הוא מהסדרה המותחת "דוקטור הו" "DOCTOR WHO"

../images/Emo175.gifומקפליי...

יצילו את העולם, ישר שדאגי שמע על זה הוא התחיל לבכות שוב.. מה? אני? איך? אני חלש!! הארי הביא לדאגי סטירה ואמר לו "תירגע"!! אבל דאגי..

למעלה