סיפור בהמשכים

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif|פצה|שקט חולת מין חסרת דימיון שכמוך..

איבדת את זכות הדיבור לטהר את שמך הכחול

חחח אני לא אשמה שאני לא מוכשרת

בכתיבת סיפורים
וכל דבר דימיוני אחר חוץ מהחלומות שלי שהם אחלה

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifסיפור חדש../images/Emo41.gif

רייבן את ממש הורסת סיפור עם המטאורים שלך
זה היה ערב יום שלישי, טום בדיוק הוציא את הלזניה החלבית שלו מהתנור וקרא לבנים לערוך את השולחן כש...

לערוך את השולחן כש

ידיהם בריצפה ורגלים באוויר .. לאחר כמה דקות שנסו הבנים לערוך את השולחן ואך לא הצליחו, צעק הדאקי ואמר [XD זה מה שעלה לי לראש]

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifצעק דאגי...

"יחי הפיצה!!!" פתאום כולם השתתקו והסתכלו עליו כמו על מטורף
ואז כולם חזרו לעמוד על הרגליים וצחקו על דאגי הטיפש, טום שם את הלזניה על השולחן וכולם ישבו כשפתאום היה צלצול בדלת, הארי ניגש לפתוח ו........

../images/Emo84.gifהוא נידש לפתוח ו..

ראה אותי ערומה, ואז .. חחחחחחחחח אני מתה לדעת מה תכתבו
LOL

../images/Emo175.gifואז...

אני רציתי לעזרתך ושמתי עליך מגבת! הארי עשה פרצוף של נגעל מהגוף של מאי ואז צעק לי ואיי את מהממת את יודעת! לפתע דאגי..

../images/Emo175.gifהתנשאי לי?

ואז פתאום הוא התפוצץ מצחוק LOL ואמר לא רגע אני רוצה את סתיו!!!!!! ושאל אותי:" סתיו התינשאי לי?" ופשוט קפצתי עליו ואמרתי לו איייי דוווווווווו והייתה חתונה ועד עכשיו אנחנו זוג מושלם... יום אחד הארי..

ואייי את ילדה קנאית ברמות XD

הלך לאכול פיצה וראה את דאגי יושב עם פרנקי .. XD הוא התישב לידם ואמר

../images/Emo84.gifוראה את דאגי יושב עם פרנקי ..

ואז אמר פרנקי יסקסית בואי נזדיין |גבות3| דאגי נעלב והתחיל לבכות ..

../images/Emo175.gifוהתחיל לבכות!

דאגי בא אליי כדי שאני ינחם אותו ואז דני בא עם עדי ואמר שהיא החברה החדשה שלו! אני ודאגי כל כך שמחנו עד ש... את רואה עדי אני נותנת לך את דני!

../images/Emo84.gifאני ודאגי כ"כ שמחנו עד ש..

דאגי ראה אותי והתעלף מרוב אהבה.. דאגי עזב את סתיו ונהיה איתי, סתיו נכנסה לדיכאון עמוק והלכה לאשפוז בבית משוגעים. עד שיום אחד ..

../images/Emo175.gifעד שיום אחד...

דאגי בא לסתיו ואמר לה שהוא כל כך מצטער שהוא עזב אותה ושהוא כל כך מאוהב בה והוא לא יודע למה הוא בכלל הלך למאי.. סתיו ודאגי חזרו להיות ביחד ויותר לא נפרדו לעולם!!!!!!!! מאי כל כך כעסה ש...

למעלה