אל תשכח את הקלסרים במאמץ משותף נתגבר על העלאתם בבית החדש
א איציק100 New member 25/11/03 #69 אל תשכח את הקלסרים../images/Emo13.gif במאמץ משותף נתגבר על העלאתם בבית החדש
Q qet1 New member 25/11/03 #70 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה לא פייר מכמה מקומות אפשר לגרש אותנו על לא אבל בכפנו?
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה לא פייר מכמה מקומות אפשר לגרש אותנו על לא אבל בכפנו?
H harel100 New member 25/11/03 #86 מה הטיעון שלו נגד הפעלת הפורום ? חייב להיות תירוץ\הסבר הולם להחלטה הזו . אנחנו צריכים לדעת פרטים בכדי שנפעיל את כוחותינו ונשמיע קול.
מה הטיעון שלו נגד הפעלת הפורום ? חייב להיות תירוץ\הסבר הולם להחלטה הזו . אנחנו צריכים לדעת פרטים בכדי שנפעיל את כוחותינו ונשמיע קול.
R RonenM62 New member 25/11/03 #88 הוא טוען ששיתפתי בזמנו פעולה עם איש מקסים אחד, על מנת להרוס לו את הפורום...
H harel100 New member 25/11/03 #95 אם הוא לא יחזור בו ... ../images/Emo122.gif אם הוא לא יחזור בו, אני אסדר לו שיתוק יומיומי של יותר מפורום אחד ! מה ה Email שלו ? אני אשלח מכתב בקשה והיכרות ,מלווה ברמזים והדגמה של 'שיתוק' פורום .
אם הוא לא יחזור בו ... ../images/Emo122.gif אם הוא לא יחזור בו, אני אסדר לו שיתוק יומיומי של יותר מפורום אחד ! מה ה Email שלו ? אני אשלח מכתב בקשה והיכרות ,מלווה ברמזים והדגמה של 'שיתוק' פורום .
R RonenM62 New member 25/11/03 #100 ../images/Emo6.gif הראל ידידי... אנחנו לא טרוריסטי טרוריסטים...סתם חבורה של אנשים שמנסה לעשות כמה זלוטי ביושר...
../images/Emo6.gif הראל ידידי... אנחנו לא טרוריסטי טרוריסטים...סתם חבורה של אנשים שמנסה לעשות כמה זלוטי ביושר...
א איציק100 New member 25/11/03 #98 רונן הוא שכח שהוא הרז את הפורום ההו בזמן שנתן למקסים את הבמה להשחיל אנשים תמימים
Q qet1 New member 25/11/03 #104 אם כבר מדברים על זה אז מה נסגר בסוף עם מקסים הזה בפורום ההוא? לא עקבתי... הוא פשוט נעלם? מה קרה בסוף?
אם כבר מדברים על זה אז מה נסגר בסוף עם מקסים הזה בפורום ההוא? לא עקבתי... הוא פשוט נעלם? מה קרה בסוף?
ק קורמרן New member 25/11/03 #73 רונן חבל להשחית מילים אני אחריך... והאמת, אני במקום אותו מנהל פורום הייתי נקרע מדאגה ! כל זמן שאתה תנהל את הפורום מובטחת לו הצלחה !! הראל
רונן חבל להשחית מילים אני אחריך... והאמת, אני במקום אותו מנהל פורום הייתי נקרע מדאגה ! כל זמן שאתה תנהל את הפורום מובטחת לו הצלחה !! הראל
ב בורסהצפולוס New member 25/11/03 #74 לחץ ציבורי זה מה שיש לארגן עכשיו ומיד.ואם לא יעזור שלח להם את יאיר עם האפוד.
R RonenM62 New member 25/11/03 #90 אופס... "על חם"... אז איפה הוא? סליחה יקירתי... לא התכוונתי חלילה לפגוע... (כדאי לך)...